Vernieuwd! Cursus De kracht uit de natuur

De jaartraining is vernieuwd! En bestaat nu uit uitgebreide online-informatie en 7 praktijkdagen!

Een jaar lang volgen we de natuur en staan we stil bij wat de natuur ons te bieden heeft. Het programma is gebaseerd op bewustwording, symboliek, creativiteit en vooral genieten van de natuur!

De cyclus van de natuur is een rode draad in mijn leven. Ik sta stil bij zijn seizoenen, de magie van de elementen en de daarbij behorende intenties en rituelen.

Ga je met me mee? Ben jij nieuwsgierig naar wat de natuur jou te bieden heeft? En lijkt het jou leuk om je op een andere, leuke, ontspannen en bewuste manier je te verbinden met de natuur?

Ontdek haar magische, beschermende en genezende kracht. De natuur leeft, groeit en blijft overeind ondanks alles wat zij meemaakt. Ze laat haar kracht en balans zien, juist wanneer we het nodig hebben. Ze spiegelt en laat genoeg dingen zien waar we dankbaar voor mogen zijn.

Ieder seizoen heeft haar eigen kenmerken, verrassingen en symboliek.

De cursus bestaat uit 7 praktijkdagen èn uitgebreide online informatie. We volgen de vier seizoenen waarbij je online informatie krijgt over:

  • 8 Keltische jaarfeesten
  • 4 Elementen
  • Kruiden, Bloemen en Bomen per seizoen (inclusief recepten)

De praktijkdagen bestaan uit vier seizoenswandelingen, waarbij we ieder seizoen samen komen om stil te staan bij haar symboliek, haar elementen, jouw intenties en hoe je dit kan toepassen in jouw leven. Twee dagen waarbij we stil staan bij de oude natuurtradities zoals het maken van een Kruidenwis en je eigen Aqua de Florida. En nog een verrassingsdag!

We starten online op 14 september, net voor de Herfst. Een mooi begin voor een nieuw avontuur. In de Herfst laten we los wat we niet meer nodig hebben, om vervolgens ruimte te creëren voor de zaadjes die we gaan planten: verbinden met De Kracht uit de Natuur!

Klinkt dit als muziek in je oren, word je al enthousiast over datgene wat we allemaal gaan doen? Schrijf je dan nu in!

Voor meer informatie, klik hier.