Nieuwe workshop: Puur jezelf zijn!

Een nieuwe workshop!

Puur jezelf zijn!

Durf jij los te laten wie je dacht te zijn en te ontdekken wie je werkelijk bent?

Vind de balans tussen lichaam, geest en gevoel. Herken welke energie van jou is, waar je energie van krijgt en wat je energie kost.

Ieder mens straalt energie uit, maar neemt ook energie op van medemensen en omgeving op. Vaak gaan mensen hier niet bewust mee om en hebben onbewust veel last van energieën en prikkels uit hun omgeving.

Bekruipt jou wel eens het gevoel dat je leven door anderen wordt bepaald?

Het is belangrijk om te leren bij jezelf te kunnen blijven en te luisteren naar je eigen gevoelens. Zodat je meer inzicht krijgt in jouw dagelijkse onbewuste patronen. Wanneer we leren hier meer bewust van te zijn, kunnen we deze energie ook veranderen.

Wat prikkelt jou? Wat kost jou energie? En waar krijg jij nou echt energie van?

Emoties, gedachten en intuïtie zijn verbonden met het fysieke lichaam. In onze haastige maatschappij zijn veel mensen die verbinding kwijtgeraakt: belangrijke signalen als vermoeidheid, spanning of stress worden systematisch genegeerd, grenzen worden overschreden.

Bij “Puur jezelf zijn!” leer je hoe je energieën kunt beïnvloeden en word je je bewust van jouw grenzen, rollen, overtuigingen en verwachtingen.

Een praktische workshop om bewuster in het leven te staan en een goede balans te vinden tussen verstand, gevoel en lichaam.

Wanneer je deze balans weer terug hebt, zul je merken dat je:

  • meer energie en kracht hebt,
  • evenwichtiger en ontspannen in het leven staat,
  • beter kunt omgaan met prikkels en energieën om je heen en
  • minder stress ervaart.

“Je kunt niet meer worden dan jezelf, maar je kunt wel meer jezelf worden.”

Meer informatie, klik hier.