Recensies

Ik zou het leuk vinden dat je een stukje over je ervaring, met betrekking tot een privéconsult of het volgen van een cursus, op mijn website plaatst.

Uiteraard mag dit anoniem.

Liefs Ellen

Ellen Portret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 

Ervaringen workshop Intuïtieve ontwikkeling (Toegevoegd op 22 September 2019)

"Dankjewel voor deze fijne dag! Een dag van ruimte maken voor gevoel en intuïtie. En misschien ook wel losmaken of vrijlaten van gevoel en dat je daar best op kunt vertrouwen."

"Mooie dag, vele inzichten gekregen waar ik weer mee verder kan. Erg fijne energie."

"Mooi, fijn, ruimte, veiligheid binnen de groep. Inspirerend en mooie inzichten gekregen om mee verder te komen. Precies wat mijn gevoel zei dat ik nodig had! Dankjewel lieve Ellen."

"Gelukkig is er ook een wereld met intuïtie en gevoel. Daarmee kan ik (en iedereen) dicht bij zichzelf blijven. Fijn dat je ons bij ons gevoel wist te brengen. De zon schijnt tenslotte altijd, ook al zien we die niet elke dag. Dankjewel voor het belangrijke zetje dat nodig was."


Rachel (Toegevoegd op 17 September 2019)

Verrassend, wat was het enorm bijzonder om te ervaren en vooral te voelen wat de edelstenen in een famillieopstelling met mij gedaan hebben.
Vooral het voelen en het verplaatsen van de stenen heeft mij veel inzichten gegeven en nu ik weet op welke plek ik in de rangorde kan/mag gaan staan kan ook de energie gaan stromen en blokkades weggenomen worden. Bijzonder mooi dat ik dit ook gelijk kon ervaren en voelen en dat ik dit mooie kadootje zo weer doorgeef aan mijn kinderen zonder dat ze zich hier bewust van zijn.
Ellen heel erg bedankt voor de inzichten en de bewustwordingen in mijn familiesysteem.
Liefs Rachel


Isabel (Toegevoegd op 13 September 2019)

Wat is het een fijne, prikkelende, bijzondere, reflecterende en energie gevende dag / workshop geweest vandaag bij jou!
Een hele zin, c.q. mond vol, maar zo voelt het Ben nog aan het bijkomen en moet mijzelf tot rust roepen om niet door te draven in nu nog van alles willen lezen en voelen.

Dank je wel voor je verhalen en opmerkingen. Wat ik vanmiddag al zei; de groep voelde fijn aan, heel veilig. Fijn om zo een paar uur ondergedompeld te kunnen zijn met elkaar.


Joke (Toegevoegd op 13 September 2019)

De workshop “de kracht van edelstenen” was voor mij zeer waardevol. Naast praktische tips voor het gebruik van edelstenen in je huis, geeft Ellen o.a. uitleg over de werking van diverse stenen, het ontladen en opladen. Ze vertelt hoe je kan testen of een steen geschikt is voor je om te gebruiken en hoe je de energie kan testen. Ook kies je, zonder het te kunnen zien, een steen uit een bakje met diverse stenen en die blijkt dan perfect bij je te passen. Heel bijzonder! Ellen krijgt volgens mij veel informatie over de deelnemers gedurende de dag en gaat daar heel discreet mee om. Ik heb een dankbare herinnering aan deze dag en ben voornemens om binnenkort een individueel consult bij Ellen boeken.


Sophie (Toegevoegd op 13 Mei 2019)

Na een pittige periode van bijna een dik jaar met burn-out verschijnselen en ik mezelf eigenlijk goed kwijt was, heb ik mede door de consults met Ellen de weg weer terug gevonden. Ze past de consults op jouw persoonlijk aan. Ellen heeft een hele warme en fijne persoonlijkheid waar je je direct bij je op je gemak voelt, wat erg belangrijk is als je niet 100% in je vel zit. Na 3 sessies merkte ik dat ik me weer beter ging voelen en dat komt mede door de hulp van Ellen. Dank je wel daarvoor!

Lieve groet,

Sophie