Recensies

Ik zou het leuk vinden dat je een stukje over je ervaring, met betrekking tot een privéconsult of het volgen van een cursus, op mijn website plaatst.

Uiteraard mag dit anoniem.

Liefs Ellen

Ellen Portret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 

Richard (Toegevoegd op 18 December 2018)

Na een lange periode van zelfstandig aan mijn persoonlijke ontwikkeling te hebben gewerkt, ontstond voor mij in de zomer van 2017 het inzicht dat er een doorbraak moest komen. Om echt te veranderen, om echt gelukkig te worden had ik hulp nodig van een professional.
Na diverse keren de site van Your Life Your Energy te hebben bezocht voelde ik dat ik hier moest zijn. Nu terugkijkend een meer dan goede keuze.
Gaandeweg heeft Ellen me laten inzien en vooral voelen wat ik nodig had, welke blokkades of overtuigingen me belemmerden in mijn welzijn en geluk. Daarbij werd per sessie bekeken ... of liever ... gevoeld wat een goede aanpak zou zijn. Soms confronterend of pijnlijk, dank weer waardevolle inzichten of gevoelens. Het mooie is dat Ellen zorgt dat je tot de kern gaat op een positieve en respectvolle manier.
En nu, 1 jaar en 3 maanden later ben ik "klaar". Kan ik zijn wie ik ben, is er balans tussen gevoel en verstand, heb ik innerlijke rust en ben ik verlost van dominante overtuigingen en angsten. Symbolischer kan het niet.... Aan de vooravond van een nieuw jaar, ga ik ook een nieuwe fase van mijn leven in. Als een ander mens, verlicht en met de moed om nieuwe ervaringen op te doen. Ik gooi mijn knapzak op de schouder en ga het avontuur aan, een beter leven tegemoet.
Dank je wel Ellen voor je hulp en je support en de mooie momenten die ik heb mogen ervaren. Je bent een inspirerend, lief en mooi mens.
Richard


X. (Toegevoegd op 17 Oktober 2018)

Ik kwam bij Ellen voor nek/schouderklachten en angsten bij duizeligheid. Er bleek een blokkade te zitten uit het verleden met mijn moeder. Daarna stroomde energie weer. Ze heeft me veel inzichten en handvatten gegeven, die ik snel oppakte en nog steeds toepas. Ze heeft mijn energie weer in balans gekregen waardoor ik weer vol vertrouwen in de wereld sta en nieuwe ervaringen durf aan te gaan. Ellen is een lief, betrouwbaar persoon bij wie je de warmte voelt en de acceptatie dat je mag zijn wie je bent!!


Olga (Toegevoegd op 15 Oktober 2018)

Cursus Emoties in Balans:
Het is mooie, hele praktische en waardevolle cursus.
De cursus is in 2 dagen verdeeld. De cursus is goed opgebouwd.
Theorie en Praktijk wisselen elkaar op aangename manier. Ik heb echt genoten.
Ellen legt alles simpel en verfrissend uit dat ik blij en vrolijk van word.
Alle oefeningen zijn toepasselijk in dagelijkse leven. Je kunt meteen van dag 1 aan de slag.
Heel dankbaar.


Olga (Toegevoegd op 15 Oktober 2018)

Cursus Emotie in balans.

Wat een mooie,hele praktische en waardevolle cursus.
Het cursus is over 2 dagen verdeeld. Heel goed opgebouwd. Theorie en praktijk wisselen op aangename manier elkaar. Het is best intensief,maar zeker moeite waard. Tot deze cursus wist ik best veel over chakra's en energielichaam. Ellen legt alles zo simpel en verfrissend uit, dat ik vrolijk en blij van werd. Alle oefeningen zijn heel toepasselijk en je kunt meteen aan de slag met die oefeningen in je dagelijkse leven.

Ben heel dankbaar.


M. (Toegevoegd op 9 Oktober 2018)

Cursus Emoties in balans!
Ik heb het als heel leerzaam ervaren! Mooie, praktische oefeningen. Heel fijn om te ervaren dat ik dit "kan", mooi om te zien wat het effect is op de ander. De manier waarop je het ons leert heeft me vertrouwen geven. en ook heel fijn om daarnaast ook nog allerlei kennis over chakra's en oliën e.d. te krijgen. Het heeften meer geboden dan ik van tevoren had verwacht.