Skip to content
 

Recensies

Ik zou het leuk vinden dat je een stukje over je ervaring, met betrekking tot een privéconsult of het volgen van een cursus, op mijn website plaatst.

Uiteraard mag dit anoniem.

Liefs Ellen

Ellen Portret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 

Paula Brans (Toegevoegd op 6 November 2019)

workshop Eén met de natuur was erg waardevol. Ik wist al wel dat je aantrekt in de natuur datgene is wat je nodig hebt. Vandaag met Ellen ook weer mogen ervaren. Ze geeft daarbij een heldere uitleg, waardoor ik weer mooie inzichten kreeg. Vanuit mijn drukke, onrustige hoofd kwam ik weer helemaal bij mij gevoel. Bij 3 verschillende bomen die ze ons liet zien en ervaren gaf ze een mooie verklaring die heel helder en duidelijk was. Ellen weet me altijd zo weer in mijn gevoel en energie te zetten. De dagen daarna werkt dat nog door!


natascha (Toegevoegd op 1 November 2019)

vandaag meegedaan met de wandeling 'een met de natuur'.
bijzondere ervaring die ik nog een keer overdoe. dank je wel Ellen dat ik mee mocht doen en dit ervaren.


Geertje (Toegevoegd op 11 Oktober 2019)

Grappig. Ik wilde de review met mijn ratio schrijven en in plaats daarvan schrijf ik hem met mijn hart. En dat is precies mijn switch! In mijn coachingsessies heb ik het onbewuste met het bewuste in verbinding gebracht. Ik heb op een voor mij bijzondere manier kennis gemaakt met mijn eigen zijn, het verschil tussen emoties en gevoel, energieslurpers en dumpers en geleerd hoe ik mijn eigen energie en de invloed van energie uit mijn omgeving kan verwerken. Ellen heeft mij hierin de weg gewezen en mij zelf als ontdekkingsreiziger op pad gestuurd. Leren door te ervaren....en zo in mijn eigen kracht te staan. Met een lach en soms met een traan. Kortom: Een reis om nooit te vergeten en wat had ik fijn gezelschap onderweg! Ellen neemt je mee, is open, geeft energie en door er 'gewoon' te zijn, is het er. Een echte aanrader!


Ervaringen workshop Intuïtieve ontwikkeling (Toegevoegd op 22 September 2019)

"Dankjewel voor deze fijne dag! Een dag van ruimte maken voor gevoel en intuïtie. En misschien ook wel losmaken of vrijlaten van gevoel en dat je daar best op kunt vertrouwen."

"Mooie dag, vele inzichten gekregen waar ik weer mee verder kan. Erg fijne energie."

"Mooi, fijn, ruimte, veiligheid binnen de groep. Inspirerend en mooie inzichten gekregen om mee verder te komen. Precies wat mijn gevoel zei dat ik nodig had! Dankjewel lieve Ellen."

"Gelukkig is er ook een wereld met intuïtie en gevoel. Daarmee kan ik (en iedereen) dicht bij zichzelf blijven. Fijn dat je ons bij ons gevoel wist te brengen. De zon schijnt tenslotte altijd, ook al zien we die niet elke dag. Dankjewel voor het belangrijke zetje dat nodig was."


Rachel (Toegevoegd op 17 September 2019)

Verrassend, wat was het enorm bijzonder om te ervaren en vooral te voelen wat de edelstenen in een famillieopstelling met mij gedaan hebben.
Vooral het voelen en het verplaatsen van de stenen heeft mij veel inzichten gegeven en nu ik weet op welke plek ik in de rangorde kan/mag gaan staan kan ook de energie gaan stromen en blokkades weggenomen worden. Bijzonder mooi dat ik dit ook gelijk kon ervaren en voelen en dat ik dit mooie kadootje zo weer doorgeef aan mijn kinderen zonder dat ze zich hier bewust van zijn.
Ellen heel erg bedankt voor de inzichten en de bewustwordingen in mijn familiesysteem.
Liefs Rachel