Recensies

Ik zou het leuk vinden dat je een stukje over je ervaring, met betrekking tot een privéconsult of het volgen van een cursus, op mijn website plaatst.

Uiteraard mag dit anoniem.

Liefs Ellen

Ellen Portret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 

X. (Toegevoegd op 17 Oktober 2018)

Ik kwam bij Ellen voor nek/schouderklachten en angsten bij duizeligheid. Er bleek een blokkade te zitten uit het verleden met mijn moeder. Daarna stroomde energie weer. Ze heeft me veel inzichten en handvatten gegeven, die ik snel oppakte en nog steeds toepas. Ze heeft mijn energie weer in balans gekregen waardoor ik weer vol vertrouwen in de wereld sta en nieuwe ervaringen durf aan te gaan. Ellen is een lief, betrouwbaar persoon bij wie je de warmte voelt en de acceptatie dat je mag zijn wie je bent!!


Olga (Toegevoegd op 15 Oktober 2018)

Cursus Emoties in Balans:
Het is mooie, hele praktische en waardevolle cursus.
De cursus is in 2 dagen verdeeld. De cursus is goed opgebouwd.
Theorie en Praktijk wisselen elkaar op aangename manier. Ik heb echt genoten.
Ellen legt alles simpel en verfrissend uit dat ik blij en vrolijk van word.
Alle oefeningen zijn toepasselijk in dagelijkse leven. Je kunt meteen van dag 1 aan de slag.
Heel dankbaar.


Olga (Toegevoegd op 15 Oktober 2018)

Cursus Emotie in balans.

Wat een mooie,hele praktische en waardevolle cursus.
Het cursus is over 2 dagen verdeeld. Heel goed opgebouwd. Theorie en praktijk wisselen op aangename manier elkaar. Het is best intensief,maar zeker moeite waard. Tot deze cursus wist ik best veel over chakra's en energielichaam. Ellen legt alles zo simpel en verfrissend uit, dat ik vrolijk en blij van werd. Alle oefeningen zijn heel toepasselijk en je kunt meteen aan de slag met die oefeningen in je dagelijkse leven.

Ben heel dankbaar.


M. (Toegevoegd op 9 Oktober 2018)

Cursus Emoties in balans!
Ik heb het als heel leerzaam ervaren! Mooie, praktische oefeningen. Heel fijn om te ervaren dat ik dit "kan", mooi om te zien wat het effect is op de ander. De manier waarop je het ons leert heeft me vertrouwen geven. en ook heel fijn om daarnaast ook nog allerlei kennis over chakra's en oliën e.d. te krijgen. Het heeften meer geboden dan ik van tevoren had verwacht.


Esmeralda (Toegevoegd op 24 September 2018)

De edelstenen en hooggevoeligheid cursus was een echte thuiskomer voor mij. Ik heb inmiddels al wat meer van Ellen mogen zien maar met deze workshop had ik meer een klik. Er werd ons verteld wat edelstenen en hooggevoelige mensen kunnen betekenen voor elkaar, dat een edelsteen niet hoeft te betekenen dat je alles lekker kan blokkeren om geen last te hebben van prikkels. Maar dat je de stenen in jou voordeel kan gebruiken om jezelf beter te voelen en energie beter los te laten. We hebben een aantal verschillende stenen vast mogen houden, de ene voelde beter aan dan de andere. soms was het effect zo sterk dat het wisselen van de ene hand in de andere al een enorm verschil was. Ik bedacht mijzelf hoe mooi het zou zijn als ik mensen hiermee zou kunnen helpen .. ik hou zeker weten de site inde gaten voor meer over edelstenen!