Referenties

Referenties

Irma Schalk (mrt 2019)

Ik heb al ruim vijftien jaar last van reumatoïde artritis en fibromyalgie. Over het algemeen heb ik het redelijk onder controle, maar de laatste maanden ging het een stuk minder en had ik veel last van stekende pijnen vooral in mijn tenen. We kwamen richting carnaval en ik had verwacht dit mooie feest niet te kunnen gaan vieren door de stekende pijn. Ik kwam op vrijdag Ellen tegen en zei vroeg mij of ik in de werking van edelstenen geloof. Mijn antwoord was heel duidelijk, nee, eigenlijk niet. Ik heb toen nog een gesprek met Ellen gehad en ik dacht baat het niet dan schaad het niet, dus wat heb ik te verliezen dacht ik. Ik heb toen een armbandje met speciale edelstenen aangedaan en op het moment dat ik het aandeed, reageerde mijn lichaam binnen 10 seconden. Er ging een soort tinteling door mijn gehele lichaam. Dit was een hele rare gewaarwording. Voordat het vrijdagavond was, had ik al minder stekende pijn en ook de vermoeidheid was een stuk minder, terwijl ik heel de middag bezig was geweest en normaal gesproken 's avonds uitgeput op de bank zou liggen. Ik heb vier prachtige dagen carnaval kunnen vieren zonder stekende pijn, want deze is helemaal verdwenen en ook nu gaat het nog steeds goed. Iedere dag draag ik nu mijn armbandje en als ze mij nu vragen of ik in de werking van edelstenen geloof, zeg ik nu: zeker weten.

Ik ben Ellen zo dankbaar dat zij mij die vrijdag toch heeft aangesproken en mij zover heeft gekregen om het te proberen.

Irma


Laura (jan 2019)

Lieve Ellen, hulpeloos en verloren kwam ik bij jou…. was mezelf compleet kwijt. Zoveel duidelijk geworden. Ben mezelf aan het ontdekken en oh wat voelt dat goed. Ik ben goed zoals ik ben. Ik mag er zijn! Dank je wel. Ellen, wat een ontzettende fijne en bijzondere vrouw ben je…


Richard (dec 2018)

Na een lange periode van zelfstandig aan mijn persoonlijke ontwikkeling te hebben gewerkt, ontstond voor mij in de zomer van 2017 het inzicht dat er een doorbraak moest komen. Om echt te veranderen, om echt gelukkig te worden had ik hulp nodig van een professional.
Na diverse keren de site van Your Life Your Energy te hebben bezocht voelde ik dat ik hier moest zijn. Nu terugkijkend een meer dan goede keuze.
Gaandeweg heeft Ellen me laten inzien en vooral voelen wat ik nodig had, welke blokkades of overtuigingen me belemmerden in mijn welzijn en geluk. Daarbij werd per sessie bekeken … of liever … gevoeld wat een goede aanpak zou zijn. Soms confronterend of pijnlijk, dank weer waardevolle inzichten of gevoelens. Het mooie is dat Ellen zorgt dat je tot de kern gaat op een positieve en respectvolle manier.
En nu, 1 jaar en 3 maanden later ben ik "klaar". Kan ik zijn wie ik ben, is er balans tussen gevoel en verstand, heb ik innerlijke rust en ben ik verlost van dominante overtuigingen en angsten. Symbolischer kan het niet…. Aan de vooravond van een nieuw jaar, ga ik ook een nieuwe fase van mijn leven in. Als een ander mens, verlicht en met de moed om nieuwe ervaringen op te doen. Ik gooi mijn knapzak op de schouder en ga het avontuur aan, een beter leven tegemoet.
Dank je wel Ellen voor je hulp en je support en de mooie momenten die ik heb mogen ervaren. Je bent een inspirerend, lief en mooi mens.
Richard


X. (okt 2018)

Ik kwam bij Ellen voor nek/schouderklachten en angsten bij duizeligheid. Er bleek een blokkade te zitten uit het verleden met mijn moeder. Daarna stroomde energie weer. Ze heeft me veel inzichten en handvatten gegeven, die ik snel oppakte en nog steeds toepas. Ze heeft mijn energie weer in balans gekregen waardoor ik weer vol vertrouwen in de wereld sta en nieuwe ervaringen durf aan te gaan. Ellen is een lief, betrouwbaar persoon bij wie je de warmte voelt en de acceptatie dat je mag zijn wie je bent!!


Olga (okt 2018)

Cursus Emoties in Balans:
Het is mooie, hele praktische en waardevolle cursus.
De cursus is in 2 dagen verdeeld. De cursus is goed opgebouwd.
Theorie en Praktijk wisselen elkaar op aangename manier. Ik heb echt genoten.
Ellen legt alles simpel en verfrissend uit dat ik blij en vrolijk van word.
Alle oefeningen zijn toepasselijk in dagelijkse leven. Je kunt meteen van dag 1 aan de slag.
Heel dankbaar.


Olga (okt 2018)

Cursus Emotie in balans.

Wat een mooie,hele praktische en waardevolle cursus.
Het cursus is over 2 dagen verdeeld. Heel goed opgebouwd. Theorie en praktijk wisselen op aangename manier elkaar. Het is best intensief,maar zeker moeite waard. Tot deze cursus wist ik best veel over chakra's en energielichaam. Ellen legt alles zo simpel en verfrissend uit, dat ik vrolijk en blij van werd. Alle oefeningen zijn heel toepasselijk en je kunt meteen aan de slag met die oefeningen in je dagelijkse leven.

Ben heel dankbaar.


M. (okt 2018)

Cursus Emoties in balans!
Ik heb het als heel leerzaam ervaren! Mooie, praktische oefeningen. Heel fijn om te ervaren dat ik dit "kan", mooi om te zien wat het effect is op de ander. De manier waarop je het ons leert heeft me vertrouwen geven. en ook heel fijn om daarnaast ook nog allerlei kennis over chakra's en oliën e.d. te krijgen. Het heeften meer geboden dan ik van tevoren had verwacht.


Esmeralda (sep 2018)

De edelstenen en hooggevoeligheid cursus was een echte thuiskomer voor mij. Ik heb inmiddels al wat meer van Ellen mogen zien maar met deze workshop had ik meer een klik. Er werd ons verteld wat edelstenen en hooggevoelige mensen kunnen betekenen voor elkaar, dat een edelsteen niet hoeft te betekenen dat je alles lekker kan blokkeren om geen last te hebben van prikkels. Maar dat je de stenen in jou voordeel kan gebruiken om jezelf beter te voelen en energie beter los te laten. We hebben een aantal verschillende stenen vast mogen houden, de ene voelde beter aan dan de andere. soms was het effect zo sterk dat het wisselen van de ene hand in de andere al een enorm verschil was. Ik bedacht mijzelf hoe mooi het zou zijn als ik mensen hiermee zou kunnen helpen .. ik hou zeker weten de site inde gaten voor meer over edelstenen!


Henriëtte van der Linden (jul 2018)

Op een gegeven moment kom je op een punt dat je meer aan jezelf wilt gaan werken en niet alleen maar cursussen en trainingen wilt volgen die je in je carrière verder helpen.
Ik had al vaker gezocht naar iets wat 'echt bij mij past' maar vond het steeds maar niet. Totdat ik de website van Ellen bekeek en voelde dat dit het was.
Ik heb de basis- en vervolgcursus mediumschap en healing bij haar gevolgd. De eerste dag was toch best eng omdat ik dacht dat iedereen er meer van wist dan ik. Van Ellen heb ik inmiddels geleerd dat het niet gaat om het denken maar om het voelen en bij Ellen ben ik op een veilige manier aan mijn reis begonnen. Soms moet je gewoon een keer in het diepe springen en als eerste voor een groep gaan staan ook al snap je met je hoofd nog niet helemaal wat je nou precies moet doen!! Mijn pad begint steeds duidelijker te worden en ik heb nu al zin in alle mooie dingen die ik nog ga beleven.
Dank je wel Ellen voor je steun en de uitdagingen die je me hebt gegeven.

Henriëtte 's-Hertogenbosch


Esther (jun 2018)

Het al zo'n anderhalf jaar geleden dat ik bij Ellen terecht kwam voor een reading en nog altijd kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Door omstandigheden was ik samen met mijn partner en ook hij heeft deze avond als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Omdat naar aanleiding van de reading toch wat puntjes van aandacht naar boven zijn gekomen ben ik destijds ook een paar keer bij Ellen op de 'thee' gegaan voor een trance-healing sessie. Die sessies met waren altijd erg fijn en ik heb me keer op keer verwonderd over de dingen die ze me heeft laten zien en voelen! Mocht je dus nog twijfelen om een keer een afspraak met Ellen te maken, dan zou ik zeggen… gewoon doen! Ik ga binnenkort maar weer eens voor een "onderhoudssessie".


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring