Referenties

Referenties

D. (nov 2017)

Echt een fijne ervaring…..heerlijk aan een stuk door geslapen die nacht!
En mijn hoofd!!elke dag (tot nu toe) een heerlijk licht gevoel!!geen hoofdpijn!!
Ik let ook goed op ademhaling en voeten,,,je tips!!!
Dus….mijn ervaring met betrekking tot t consult…..heel heel geweldig….!!!


Marlijn (okt 2017)

Mijn review van de cursus:
Voorafgaande aan de cursus wist ik niet precies wat ik zou gaan ervaren en vond ik het best spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik voelde me toch al snel vertrouwd in de groep en jouw open houding met veel humor zorgde voor een fijne sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou leren in zo'n korte tijd. Zoveel over mezelf ook. Ik heb een transformatie doorgemaakt. Met regelmaat oefen ik nu met foto lezen en met automatisch schrift, waar ik veel plezier in heb en wat mij vertrouwen geeft in mijn gaven. Het is mooi te ervaren hoeveel liefde ik krijg van mijn gids en de rest van mijn team. Het is fijn om aan die band te kunnen werken.
Ik heb de smaak te pakken en ga zeker verder met de vervolgcursus!!!
Tops: Open, Humor, Kennis en ervaring, Gave om mensen op het gemak te stellen, Goede uitleg, goed gebracht, Ziet alles, speelt op gebeurtenissen in,
Geeft praktische handvatten. Tip: Geef aan het begin van de dag aan wat je wilt doen
Lieve groeten van Marlijn en haar Pipo 😉 (mocht ik zeggen )


R. (okt 2017)

Beste Ellen, Ik vond 't 'n waardevolle, leerzame cursus, zoveel meer dan dat ik verwacht had. Ik heb veel geleerd, veel is op z'n plek gevallen. Ik merk, en ook anderen, dat ik veranderd ben. Ik voel wat ik moet voelen, omdat ik nu in staat ben mijn gevoelens te accepteren. Er niet tegen te vechten voelt vreemd, maar levert me veel meer op. De manier waarop jij de cursus geeft, is duidelijk en je neemt de tijd om vragen te beantwoorden, en dat vind ik prettig. t is te merken dat 't je passie is, maar soms moet je ff stoppen. Hou de pauzes er maar in, hihihi. Er is heel veel info, soms n beetje té veel [ voor mij althans] maar 't is zo boeiend en interessant. ik vertrouw er op dat ik er uithaal wat nu voor mij goed is. Ellen, hartelijk bedankt, dat je mijn grenzen respecteerde, en voor 't delen van jouw kennis en ervaring. Ik ben zovéél verder gekomen en ben blij dat t vervolg volgend jaar is, kan ik er voor sparen en dan is er ruimte om alles te laten bezinken, verwerken, oefenen en gebruiken. Ook de groep vond ik bijzonder, zo'n eenheid, onderlinge steun, respect voor de ander. Een hele hechte groep, in zo'n korte tijd, fantastisch, en we gaan samen verder!! Liefs R.


Marieke (okt 2017)

Lieve Ellen,

Bedankt voor de leerzame en erg interessante workshop; ' De kracht van de edelstenen'.
Ik wilde graag hier meer erover weten en er is een wereld voor mij open gegaan!
Ik vond het heel bijzonder te ervaren wat edelstenen met je kan doen.

Ook de chakra legging was bijzonder om te doen, maar ook om te krijgen! Echt een aanrader voor een ieder die meer wilt weten over de werking van edelstenen.
Het was echt een heerlijke dag!
Mocht er een vervolg komen, dan hoor ik het graag:-)

Liefs, Marieke


Your life your energy (jun 2017)

Een cliënt van mij heeft een prachtig gedicht geschreven:

De wind is gaan liggen
alles is stil
Die stilte ervaren
is alles wat ik wil
Gericht naar de toekomst
laat ik het verleden gaan
Ik laat alles los
dat in de weg heeft gestaan
Dan ben ik vrij
en staat alles open
Gericht naar de toekomst
hoe die ook mag lopen!


X (jun 2017)

Lieve Ellen,
Ik heb 2 keer een consult bij jou mogen doen om een blokkade op te ruimen.
Wat een ervaring en vooral…wat een effect!!!
Ik kan het iedereen die aan zichzelf wil werken, van harte aanraden!
Er is zo'n last van mijn schouders gevallen. Er is weer ruimte ontstaan voor mijzelf. Ik kan mezelf weer zijn en dat geeft een gevoel van vrijheid. Er is meer ruimte voor rust, vrolijkheid en openheid en dat voelt echt heel fijn.
Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik "mijn pad" zonder deze ballast kan vervolgen.
Lieve Ellen, ontzettend bedankt voor je liefdevolle hulp, steun en inzichten!!!


X (jun 2017)

Lieve Ellen, heel, heel erg bedankt voor je healing. Voel me weer helemaal de oude, met vrolijkheid en energie. Daar ben ik je heel dankbaar voor.


Chris (jun 2017)

Omdat ik last had van een zeer hardnekkig, verdrietig stukje vanuit mijn familie ben ik bij Ellen langsgegaan. Ik vertrouw haar en weet hoe ze werkt. Toch weet ze me telkens weer te verrassen. Wonderlijk hoe een EFT behandeling werkt. Ik voelde me daarna meteen een stuk vrijer, ruimer. Mijn energie was gelijk een stuk lichter. Superfijn!! Dankjewel lieve Ellen.


Cindy (jun 2017)

Met trillende knieën ben ik met Ellen het bos ingegaan. Geen idee waarom het bos me zo beangstigde maar Ellen gaf me vertrouwen en rust om dit avontuur aan te gaan. Hoe bijzonder was het wat de natuur me gegeven heeft en heeft laten zien. Hoe confronterend en duidelijk waren de signalen en de tekens en hoe duidelijk kon ik ze op mijn eigen huidige situatie en gevoel leggen. Ook het bewust lopen was een mooie oefening. Zeker om met je ogen dicht te doen. Pas dan ervaar je hoe onbewust je normaal loopt te rennen zonder stil te staan bij je echte gevoel. Door de bijzondere wandeling, waarbij we regelmatig stil stonden bij mijn gevoel, kijk ik nu met andere ogen naar het bos en de natuur. Hoe mooi is het als de natuur je door kleine dingen laat zien waar het nu eigenlijk echt om draait. Ik ben daarna een heel stuk rustiger het bos uitgekomen.


Odette (jun 2017)

Mijn dochter van 11 jaar had erg veel last van angst bij het met de fiets naderen en oversteken van een spoorwegovergang. Zodra je ons dorp uit wil per fiets moet je bijna altijd over een spoorweg, dus dit gaf altijd problemen. Ze was al bang als ze de spoorweg zag in de verte, ook als ze er eenmaal overheen was was ze daarna toch nog angstig. De spanning zat in haar hele lijf. Op een gegeven moment vond ik dat het genoeg was en wilde ik haar graag helpen, en toen kwamen we bij Ellen terecht.

Ze heeft eerst duidelijk aan mijn dochter gevraagd wat het probleem was door haar te laten vertellen en de situatie ook te visualiseren. Vervolgens heeft ze de EFT techniek toegepast, wij noemen het de kloptechniek. Je klopt met beide handen gelijktijdig op bepaalde energiepunten in het lichaam, terwijl je een zin uitspreekt toepasselijk voor de angst. Deze zin heeft Ellen samen met mijn dochter samengesteld. Tijdens het kloppen zijn de ogen gesloten en visualiseer je de situatie. De eerste keer was het wel wat moeilijk voor mijn dochter maar Ellen doet de hele oefening mee en dat werkt geruststellend.

De week na de eerste sessie is ze een spoorweg over gefietst met aanmerkelijk minder angst. Hierna heeft ze nog een sessie gehad die min of meer hetzelfde is verlopen. Nu gaat mijn dochter zonder angst het spoor over, wat een geweldig resultaat, hier zijn we beide heel blij mee, dankjewel Ellen!


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring