Referenties

Referenties

Cindy (mei 2018)

Mijn afspraken met Ellen kwamen steeds weer op het juiste moment. Wanneer ik weer overliep van energie, helemaal hyper de hyper, niet meer wist hoe ik bij mezelf moest komen om weer rustig te worden, was daar Ellen. Altijd even rustig, vriendelijk, liefdevol. Een kopje thee en ga maar zitten. Doe je verhaal. Je voelde totaal geen druk om snel je verhaal te doen. Ellen heeft alle tijd voor je, luistert oprecht en geeft zoveel inzichten dat je daarna weer rustig naar huis kan. Voor mij ook heel bijzonder om te ervaren hoeveel je signalen vanuit je natuurlijke omgeving krijgt. De boswandeling was zo bijzonder en zo tekenend voor mij en mijn leven op dat moment, dat staat echt in mijn geheugen gegrift. Ik kan echt iedereen Ellen aanbevelen. Er is totaal niets zweverigs aan, het is gewoon heel fijn! Ellen, je bent een topwijf, bedankt voor al onze gezellige sessies !! Dikke kus XXXX


K. (apr 2018)

Dank je Ellen voor alles dat je ons gegeven hebt. Op een liefdevolle manier begeleid je iedereen op hun eigen niveau. Je laat stappen zetten die we allemaal vooraf niet hadden kunnen bedenken. Voor mij: meer inzichten, een voorzichtig ontwakend vertrouwen in en op allerlei vlakken die "nieuw" voor me zijn. Kortom wat meer kennisgemaakt met een onbekend deel van mezelf en alles om me heen.


Y. (apr 2018)

Een ontdekkingsreis die mijn meegekregen scepsis heeft weggenomen en mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme heeft doen ontwaken. Smaakt naar meer!


D. (nov 2017)

Echt een fijne ervaring…..heerlijk aan een stuk door geslapen die nacht!
En mijn hoofd!!elke dag (tot nu toe) een heerlijk licht gevoel!!geen hoofdpijn!!
Ik let ook goed op ademhaling en voeten,,,je tips!!!
Dus….mijn ervaring met betrekking tot t consult…..heel heel geweldig….!!!


Marlijn (okt 2017)

Mijn review van de cursus:
Voorafgaande aan de cursus wist ik niet precies wat ik zou gaan ervaren en vond ik het best spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik voelde me toch al snel vertrouwd in de groep en jouw open houding met veel humor zorgde voor een fijne sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou leren in zo'n korte tijd. Zoveel over mezelf ook. Ik heb een transformatie doorgemaakt. Met regelmaat oefen ik nu met foto lezen en met automatisch schrift, waar ik veel plezier in heb en wat mij vertrouwen geeft in mijn gaven. Het is mooi te ervaren hoeveel liefde ik krijg van mijn gids en de rest van mijn team. Het is fijn om aan die band te kunnen werken.
Ik heb de smaak te pakken en ga zeker verder met de vervolgcursus!!!
Tops: Open, Humor, Kennis en ervaring, Gave om mensen op het gemak te stellen, Goede uitleg, goed gebracht, Ziet alles, speelt op gebeurtenissen in,
Geeft praktische handvatten. Tip: Geef aan het begin van de dag aan wat je wilt doen
Lieve groeten van Marlijn en haar Pipo 😉 (mocht ik zeggen )


R. (okt 2017)

Beste Ellen, Ik vond 't 'n waardevolle, leerzame cursus, zoveel meer dan dat ik verwacht had. Ik heb veel geleerd, veel is op z'n plek gevallen. Ik merk, en ook anderen, dat ik veranderd ben. Ik voel wat ik moet voelen, omdat ik nu in staat ben mijn gevoelens te accepteren. Er niet tegen te vechten voelt vreemd, maar levert me veel meer op. De manier waarop jij de cursus geeft, is duidelijk en je neemt de tijd om vragen te beantwoorden, en dat vind ik prettig. t is te merken dat 't je passie is, maar soms moet je ff stoppen. Hou de pauzes er maar in, hihihi. Er is heel veel info, soms n beetje té veel [ voor mij althans] maar 't is zo boeiend en interessant. ik vertrouw er op dat ik er uithaal wat nu voor mij goed is. Ellen, hartelijk bedankt, dat je mijn grenzen respecteerde, en voor 't delen van jouw kennis en ervaring. Ik ben zovéél verder gekomen en ben blij dat t vervolg volgend jaar is, kan ik er voor sparen en dan is er ruimte om alles te laten bezinken, verwerken, oefenen en gebruiken. Ook de groep vond ik bijzonder, zo'n eenheid, onderlinge steun, respect voor de ander. Een hele hechte groep, in zo'n korte tijd, fantastisch, en we gaan samen verder!! Liefs R.


Marieke (okt 2017)

Lieve Ellen,

Bedankt voor de leerzame en erg interessante workshop; ' De kracht van de edelstenen'.
Ik wilde graag hier meer erover weten en er is een wereld voor mij open gegaan!
Ik vond het heel bijzonder te ervaren wat edelstenen met je kan doen.

Ook de chakra legging was bijzonder om te doen, maar ook om te krijgen! Echt een aanrader voor een ieder die meer wilt weten over de werking van edelstenen.
Het was echt een heerlijke dag!
Mocht er een vervolg komen, dan hoor ik het graag:-)

Liefs, Marieke


Your life your energy (jun 2017)

Een cliënt van mij heeft een prachtig gedicht geschreven:

De wind is gaan liggen
alles is stil
Die stilte ervaren
is alles wat ik wil
Gericht naar de toekomst
laat ik het verleden gaan
Ik laat alles los
dat in de weg heeft gestaan
Dan ben ik vrij
en staat alles open
Gericht naar de toekomst
hoe die ook mag lopen!


X (jun 2017)

Lieve Ellen,
Ik heb 2 keer een consult bij jou mogen doen om een blokkade op te ruimen.
Wat een ervaring en vooral…wat een effect!!!
Ik kan het iedereen die aan zichzelf wil werken, van harte aanraden!
Er is zo'n last van mijn schouders gevallen. Er is weer ruimte ontstaan voor mijzelf. Ik kan mezelf weer zijn en dat geeft een gevoel van vrijheid. Er is meer ruimte voor rust, vrolijkheid en openheid en dat voelt echt heel fijn.
Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik "mijn pad" zonder deze ballast kan vervolgen.
Lieve Ellen, ontzettend bedankt voor je liefdevolle hulp, steun en inzichten!!!


X (jun 2017)

Lieve Ellen, heel, heel erg bedankt voor je healing. Voel me weer helemaal de oude, met vrolijkheid en energie. Daar ben ik je heel dankbaar voor.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring