Familieopstellingen met edelstenen

Familieopstellingen met edelstenen

Deze workshop geeft verdieping aan cursisten van de Vervolgcursus Mediumschap & Healing , waarin familieopstellingen een onderdeel is. Maar ook als je deze cursus niet hebt gedaan, zelf al intuïtief sterk bent en interesse hebt in familieopstellingen in combinatie met edelstenen, is dit een leuke workshop om te doen.

Familieopstellingen geeft veel inzicht in de onderliggende verbindingen en invloeden binnen een gezin of familie. Door een familieopstelling krijg je meer inzicht in bepaalde patronen en rangorde binnen het gezin. Door inzicht kan er heling plaatsvinden en patronen verbroken worden.

In deze workshop geen representanten, maar edelstenen. Want ook de keuze in edelstenen zegt op onbewust niveau heel veel. De grootte, de kleur, de vorm en de kracht van de steen zelf.

In deze workshop leer je verder te kijken dan de steen en de persoon. We gaan werken met de dynamiek in de opstelling en de aanwezige edelstenen. De verschillende energetische aspecten van familieopstellingen worden besproken.

Een workshop van theorie en praktijk, van doen en ervaren, van genieten en toelaten.

Familieopstellingen met edelstenen

16 september
19:00-22:00 uur
Locatie: Groenstraat 14
4841 BD Prinsenbeek
beeldmerk-boom