Referenties

Referenties

Mediumschap & Healing (apr 2021)

Na mijn eerste kennismaking met Ellen zo'n twee jaar geleden wist ik dat ik bij haar mijn mediumschap wilde leren beoefenen. Ik startte met deel 1. Deel 2 viel even in het water door de lockdown. Wat was ik teleurgesteld door deze beslissing. Maar gelukkig konden we in november weer starten. Ik heb deel 2 als een grote verrijking ervaren. Veel nieuwe dingen geleerd. Altijd leuk om met energie bezig te zijn! Het heeft me een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling gebracht. Je komt immers stukken van jezelf tegen die je op mag lossen, anders kun je niet verder groeien. De oefeningen die we doen zijn heel divers. Zelf heb ik de behoefte om dingen te herhalen. Ik zou dus met gemak deze 2e cursus Mediumschap nog een keer kunnen doen. Ik heb ook wel eens geopperd om er een jaarcursus van te maken zodat we meer oefenmomenten hebben. Tot slot: ik wil iedereen aanraden om deze cursus te volgen bij Ellen als je je gevoeligheid wil versterken/vergroten en er meer over wil leren! Ellen, Bedankt!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Elke keer kijk ik weer uit nar de ontmoeting. Dank Ellen voor je zijn en dat je iedereen laat groeien in hun en met hun eigen zijn. Wat was en is het een leerproces. Heb en ben instaat gesteld om mij te kunnen laten zien. Dat er schatten zijn die nog niet ontdekt waren. Ben te weten gekomen waar mijn passie is en dat de reis nog steeds gaande is. Dank, uit en met de energie van liefde, lieve Ellen


Mediumschap & Healing (apr 2021)

De cursus Mediumschap heeft mij vooral een moment voor mezelf gegeven. Echt weer tot mezelf komen. Door drukte heb ik er buiten de cursus weinig mee gedaan. Iedere keer weer zoveel geleerd tijdens de lesdagen. Veel over mezelf vooral, maar ook over Mediumschap en Healing. Ellen is een fijne cursusleider en je geeft precies het vertrouwen in mensen die het nodig hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus ben gaan doen! Bedankt voor de fijne lesdagen en de mooie woorden iedere keer.


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Wat heeft de cursus Mediumschap mij gebracht?
– duidelijkheid voor mezelf
– liefde voor Mediumschap
– zelfvertrouwen
– rust en tevredenheid
Ellen, je geeft een andere, liefdevolle en gewone kijk op Mediumschap. De cursusdagen zijn voor mij dagen om naar uit te kijken, waar ik blij van word. Dank, heel veel dank voor wie je bent, wat en hoe je doet. Je helpt mij enorm!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Voor mij was deel 2 een hele waardevolle cursus. Waardevol omdat de oefeningen en de sfeer open en uitnodigend waren. Beide hielpen me om meer te durven experimenteren en meer los te laten. En inderdaad, stap voor stap, steeds weer geholpen door het vertrouwen van jou, Ellen, in mijn kunnen, feedback en verdieping tijdens het oefenen en af te toe gewoon de spreekwoordelijke "duw" over het randje. Knap hoe je hier allemaal mee speelt en me een voorbeeld geeft van lekker intuïtief werken: helemaal vertrouwend op dat de juiste woorden en oefeningen wel tot onze beschikking komen tijdens de lesdagen. En ja, een fijne groep, waardoor er ook persoonlijke healing plaats kan vinden. De eigen healing en de oefeningen versterken elkaar, een supermix! Dankjewel voor deze mooie ervaringen!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

"Bedankt voor je heerlijke lessen. Ik vind je benadering zeer prettig, respectvol en mystiek. Iedere les is weer een avontuur en een verrassing wat er weer komt. Toen ik begon had ik nog geen beeld van wat Mediumschap inhield. Na deel 1 was me duidelijk dat het gaat om zelfhealing, dat door wat je ervaart en de oefeningen die je leert, je mag groeien om rust en ruimte te vinden, en zo je pad te gaan zien. Ik ben je dankbaar dat jij mij hier in wil begeleiden en mij je lessen leert. Op naar de volgende les!"


Natascha (nov 2020)

lieve Ellen,

elke keer weer een cadeautje als ik een cursus heb gevolgd bij jou; om wie je bent en om wat je me allemaal laat zien. dank je wel voor alle inspiratie waar ik weer mee aan de slag kan. en ik kom graag weer terug.

dank je, natascha


Annemarie (okt 2020)

Beste Ellen ,
Ontzettend bedankt voor de leerzame cursus over kruiden !
Heb er ontzettend veel van opgestoken en een hoop informatie gekregen . Werd er helemaal blij van , al die verschillende bekende en onbekende kruiden en hun geneeskrachtige werking . Ga er zeker een aantal thuis uitproberen !!!
Groetjes Annemarie


Inspiratie, Kracht en Ontspanning (jan 2020)

Ervaringen: Inspiratie, Kracht & Ontspanning:

"Iedere keer weer bijzonder dat ik bij jou zo snel in mijn gevoel kom. Dingen kloppen gewoon. Combinatie met klankschaalontspanning erg fijn. Fijn om dit in een groep te doen en daar de dingen voor mezelf uit te halen. Ik had het gevoel dat ik vastzat en door iets anders, een andere kleur opende er al wat. Het loslaatritueel was mooi. Het zaaien en wat ik wil laten groeien vond ik lastig. Ik heb weer vertrouwen gekregen dat wat ik nodig heb naar me toekomt. Dank jullie beide voor deze fijne dag. Het was een cadeautje."

"Het pad wat werd aangewezen zeg ik niet voor me. Ik wist wel dat er een lag. door toch te starten, zoekend door het bos over hobbels kwam daar toch het bedoelde pad in beeld."

"Het was een fijne dag. Ik ben tot rust gekomen. De klankschalen waren ook fijn en subtiel. In het bos heb ik vele inzichten gekregen. Ook de lunch was erg lekker."

"Fijne dag: voor en in mezelf! Klankschaalmeditatie en in het bos. Combinatie ontspannen en actie is heel fijn. Voor mij viel alles samen, antwoorden, de dingen die we gedaan hebben. Het klopte gewoon!"

"Fijn, top, heerlijk! Locatie, drinken, eten, enz alles was TOP! Leuk om jullie samen bezig te zien en vooral mee te mogen maken. Dankjulliewel!"

"Ontspannen, rustige sfeer, even tot jezelf komen. De meditaties waren fijn. Bijzonder, het loslaten door iets weg te gooien en de kracht door zaadjes weg te blazen. Emoties komen vrij! Na deze dag minder spanning in mijn lijf".


K (jan 2020)

Ik ben via een vriendin bij Ellen terechtgekomen, omdat ik vastzat in mijn hoofd en niet meer bij mijn gevoel kon komen. In verschillende sessies en op verschillende manieren heeft Ellen mij laten zien wat gevoel is en hoe ik hier weer bij kon komen. Dit alles stap voor stap. Ik heb dit als heel prettig ervaren en me altijd heel fijn en veilig gevoeld bij Ellen, waardoor het makkelijk was om over te geven aan de verschillende oefeningen. Al na een aantal afspraken voelde het alsof er iets 'los' gemaakt werd. De tips/oefeningen die mij weer bij mijn gevoel hebben gebracht, pas ik nu toe in mijn dagelijks leven. Heel dankbaar dat Ellen op mijn pad is gekomen.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring