Referenties

Referenties

X (nov 2021)

Voor mij was het de tweede keer dat ik deelnam aan deel 1. Ik had iets meer tijd nodig.
Om me open te stellen voor wat ik waarneem, om hierop te vertrouwen én om dit te delen met anderen.
Ondanks dat ik een tweede keer dezelfde cursus volgde, voelde dit niet zo.
De tweede keer was echt op een ander niveau. Hoe het binnen kwam en hoe ik erin stond.
Het gaf me meer diepgang, rust en vertrouwen. Al vond ik het nog steeds spannend haha.
Net als de vorige keer voelde het als thuiskomen. Om bij jou, in je praktijk en bij de andere cursisten te zijn.
Ik vind de manier waarop je je lesgeeft (en hoe je bent) heel fijn. Met een open blik, warmte, humor, authenticiteit, kennis en wijsheid.
De groep was ook heel fijn. Gelijkwaardig, verbindend en we versterkte elkaar.

Ik heb er ook nu weer enorm veel van geleerd. Op persoonlijk vlak en spiritueel vlak.
Deze cursus zorgt ervoor dat alles verandert. En dat is fijn. Thuiskomen.


Petra (nov 2021)

Altijd het gevoel gehad en diep van binnen geweten dat er meer tussen hemel en aarde is.
De stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven voor de cursus mediumschap en healing.
In les 1 zat iedereen nog onzeker op zijn stoel met de blik van wat staat mij nu te wachten in de ogen.
Maar het is helemaal goed gekomen.
Zoveel geleerd over mijzelf.
Waarom ik dingen doe zoals ik ze doe.
Maar hetgeen wat ik het meest heb meegekregen in deze cursus is zelfvertrouwen.
Ik weet het en ik kan het.
Daarom mijzelf ook ingeschreven voor deel 2.


Jörgen (okt 2021)

Heerlijke herfst boswandeling gehad, ik had altijd moeite met de transitie van zomer naar de herfst en winter met zijn kou, wind en regen, maar nu sta ik vol acceptatie met 2 benen in het najaar.


Diana Beltgens (okt 2021)

Het was alweer zo'n fijne dag van de cursus De kracht van edelstenen! Een prettige combinatie tussen informatie over de stenen en het zelf ervaren. Ik wist niet dat ik zelf zoveel kon voelen bij de edelstenen, terwijl ik thuis al vaker geprobeerd heb er contact mee te maken. Het waren top dagen! Ik ga er zeker verder mee en ik kom graag nog eens bij je terug..
Groetjes Diana


R (jun 2021)

Hee ellen..
Tnx voor vandaag. Het was in 1 woord wow!
Deze glimlach heeft echt een paar uur op m'n gezicht gestaan en de rust voel ik nog steeds maar wou het even met je delen 🥰
Tnx nogmaals en vast tot ziens


Eefke (apr 2021)

Deze tweede cursus was weer thuiskomen bij mijzelf. Het heeft mij meer rust, liefde en verbinding met mijzelf en anderen gebracht.
Ellen weet een fantastische energie neer te zetten van liefde en licht waardoor iedereen zich veilig voelt en alles gaat stromen. Waardoor ik en ook de andere cursisten moeiteloos de fijne energie en boodschappen van de andere wereld, die van onze spirit guides en engelen konden ontvangen. Deze cursus was voor mij een verdieping en verankering van deze wereld. Ellen heeft mij de tools en het vertrouwen gegeven dat ik hen altijd om hulp kan vragen. Inmiddels voel ik dat onze spirits er altijd zijn. Zonder zweverigheid maar juist down to earth. Iedereen kan dit, ook jij! We zijn allemaal in essentie spirituele wezens maar soms zijn we dit vergeten in ons aardse bestaan.


P (apr 2021)

“Wat ben ik trots op mezelf dat ik voor mezelf heb gekozen en heb deelgenomen aan de Lentewandeling. Ik begrijp nu waarom. Wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Ik heb thuis nog een mooi altaar gemaakt en daarbij kwam het woord verbinding naar boven. Dat is precies wat ik bij de boom van de Lente ervaarde. Door verbinding te maken mag ik erop vertrouwen (zomer) dat er komt wat bij me past. Ik vond dat echt een mooie werkvorm! Ik ben je heel dankbaar voor je gedeelde energie, kennis en inzichten!”


J. (apr 2021)

Wat een FIJNE wandeling vanmorgen, fijn clubje ook. En Ellen wat doe jij je coaching toch fabeltastisch. Ik bedoel: alles kan meezitten hé…het weer, de omgeving, het clubje. Maar jij maakt het waar en jij verbindt ons en jij maakt het helder voor ons !!
Dikke dank je wel !


Merel (apr 2021)

Mediumschap & Healing: De cursus, de medecursisten en Ellen samen, zorgen telkens weer voor inspirerende dagen met een fijne energie!
Het daagt me uit om mezelf te laten zien op een diepere laag. Om mijn intuïtie te (durven) delen en daarop te vertrouwen."
Ik vind het leuk om te zien hoe verschillend we allemaal lijken te zijn. En toch zoveel overeenkomsten, herkenning en erkenning bij elkaar vinden.
Hoe we samen één groep vormen. Het is gewoon fijn om "daar" te zijn, samen te zijn en die verbinding te voelen/ het te voelen stromen en dat te delen met elkaar. Samen zijn met andere voelsprieten die blij worden van de maan, van engelenkaartjes, edelstenen, olie-tjes, natuur en de essentie van. Het is ook lekker nuchter en gezellig.


Jenna (apr 2021)

Mediumschap & Healing: De cursus bij Ellen was altijd heel gezellig en toegankelijk. Ellen weet verbinding te creëren in een groep, voelt haarfijn ieders individuele behoeften en uitdagingen en ze zorgt voor diepgang in de lessen, waardoor je er echt wat uithaalt voor jezelf. En dat in een ongedwongen sfeer, waarin ook ruimte is voor humor en luchtigheid. Er zijn maar weinig plekken waar ik een cursus volgde, die bovenstaande Ingrediënten zo goed konden mixen. Ellen, bedankt!


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring