Referenties

Referenties

Petra (mrt 2022)

Wat vind ik van de cursus, wat heeft het mij gebracht: Veel! Meer inzicht in wie ik ben en waar ik vandaan kom. Vorige levens, tijdlijnen, stenen, generatielijnen, maar vooral de mannelijke en vrouwelijke energie hebben mij veel gebracht. Ik ben ik, en ik sta nu stevige in mijn schoenen. Het was een mooi kado aan mijzelf. Mijn reis naar ik.


Danny (mrt 2022)

Een fijne en veilige plek om te oefenen en te ontdekken. Een aantal vaste momenten van focus en aandacht voor deze kwaliteit. Een nieuw groep met nieuwe mensen om van te leren en om ervaringen mee uit te wisselen. Comfortabeler worden en meer vertrouwen ontwikkelen in het werk met energie en intuïtie. Dankjewel!


Ariane (mrt 2022)

Ik heb me opgegeven voor M&H deel 2 met de bedoeling mijn spirituele kant weer wat verder te ontwikkelen. En dat is precies wat er gebeurt tijdens en na de lessen. Vooral nu vandaag na les 4 voel ik mijn eigen ziel, kracht en liefde voor alles en iedereen beter en helderder. Het voelt alsof de transformatie van rups naar vlinder heeft plaats kunnen vinden. Heel mooi. Dankjewel Ellen voor de mooie lessen en inzichten.


Simone (mrt 2022)

De cursus bij Ellen heb ik ervaren als thuiskomen, beter bij mij gevoel komen. Tegelijkertijd ook de nodige verwarring ervaren. Het hoofd dat er tussen zit. Beetje bij beetje daalt het steeds meer in. Ik ben vooral dankbaar. Dankbaar dat ik hier mag zijn.


Monique (mrt 2022)

Ik ben heel blij dat ik deze modules (Mediumschap & Healing deel 2) heb mogen doen. Veilig en vertrouwde sfeer, niks is gek. Elke ervaring is welkom. Ervaringen opdoen, verdiepend. Het geeft een kader aan mijn spirituele ervaringen: tijd om contact te maken met andere energie en het geeft me echt vertrouwen in mezelf. Het is een onderdeel van mij geworden. Contact op zielsniveau, overleden dierbaren en het voelen en kunnen verwoorden van energie. Dank je Ellen!


Carin (mrt 2022)

Ik durfde niet, ik vond het spannend en toch vertelde iets in mij dat ik de cursus moest doen. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet! Het heeft verwondering, verwarring en heel veel inzichten gegeven. Op dit moment durf ik te voelen, te zien en te vertrouwen. Ik voel me krachtig en dankbaar.
Dankjewel voor de liefdevolle begeleiding en ondersteuning. Met een lach en een traan zorg jij ervoor dat een ieder zijn of haar pad bewandeld op het moment dat het nodig is. Heel veel succes met alles wat je doet. Je gaat me zeker terug zien! Liefs.


Merel (mrt 2022)

Ontzettend bedankt weer voor deze mooie cursus, ervaring, belevenis en reis. Het opent zoveel prachtigs! Je brengt me in contact met diepere lagen van mezelf en mijn spiritualiteit. Jouw cursussen dragen bij aan levenservaring, groei, vertrouwen en een gevoel van thuiskomen. Super bedankt!


X (nov 2021)

Voor mij was het de tweede keer dat ik deelnam aan deel 1. Ik had iets meer tijd nodig.
Om me open te stellen voor wat ik waarneem, om hierop te vertrouwen én om dit te delen met anderen.
Ondanks dat ik een tweede keer dezelfde cursus volgde, voelde dit niet zo.
De tweede keer was echt op een ander niveau. Hoe het binnen kwam en hoe ik erin stond.
Het gaf me meer diepgang, rust en vertrouwen. Al vond ik het nog steeds spannend haha.
Net als de vorige keer voelde het als thuiskomen. Om bij jou, in je praktijk en bij de andere cursisten te zijn.
Ik vind de manier waarop je je lesgeeft (en hoe je bent) heel fijn. Met een open blik, warmte, humor, authenticiteit, kennis en wijsheid.
De groep was ook heel fijn. Gelijkwaardig, verbindend en we versterkte elkaar.

Ik heb er ook nu weer enorm veel van geleerd. Op persoonlijk vlak en spiritueel vlak.
Deze cursus zorgt ervoor dat alles verandert. En dat is fijn. Thuiskomen.


Petra (nov 2021)

Altijd het gevoel gehad en diep van binnen geweten dat er meer tussen hemel en aarde is.
De stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven voor de cursus mediumschap en healing.
In les 1 zat iedereen nog onzeker op zijn stoel met de blik van wat staat mij nu te wachten in de ogen.
Maar het is helemaal goed gekomen.
Zoveel geleerd over mijzelf.
Waarom ik dingen doe zoals ik ze doe.
Maar hetgeen wat ik het meest heb meegekregen in deze cursus is zelfvertrouwen.
Ik weet het en ik kan het.
Daarom mijzelf ook ingeschreven voor deel 2.


Jörgen (okt 2021)

Heerlijke herfst boswandeling gehad, ik had altijd moeite met de transitie van zomer naar de herfst en winter met zijn kou, wind en regen, maar nu sta ik vol acceptatie met 2 benen in het najaar.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring