Referenties

Referenties

Cindy (feb 2024)

Wat heerlijk om tijdens volle maan met een groep gelijkgestemden samen te zijn. Heerlijk op je gemak gesteld door Ellen, lekker warme "chocomelk" om je hart te openen en daarna wegzinken in een klankschaal meditatie. Bizar hoe snel de tijd gaat en zo heerlijk om te ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!


Sanne Donkers (feb 2024)

Ik heb twee volle maan ceremonies bij Ellen gevolgd. Dit heb ik als ontzettend fijn ervaren. We begonnen met het drinken van pure cacao om verbinding te maken met je hart. Gevolgd door een prettige klankschaal beleving van Frank. Veel liefde mogen voelen tijdens de ceremonies. Fijn momentje voor jezelf 🙏🏼


Margo Broere (feb 2024)

Ik heb een heerlijke volle maan ceremonie gehad. Een fijne sfeer in de ruimte. Pure cacao gedronken om je hart te openen, een fijne uitleg van Ellen en daarna een heerlijke klankschalen beleving gegeven door Frank. Helemaal tot jezelf komen, en verbonden zijn met jezelf. Echt een cadeautje voor jezelf ❤️.


Leonie de Graaff (nov 2023)

Ik heb met een mooie groep vrouwen de workshop aqua di florida mogen bijwonen en wat was het een heerlijke verdiepende middag.

Ellen is een fijne vrouw met veel kennis over de natuur en wat daarin groeit en bloeit.

Echt een aanrader.


Nicole (okt 2023)

Lieve Ellen, wat was het een avontuur, basiscursus mediumschap en healing. Bijzondere mensen ontmoet, divers maar dat maakte het juist ook bijzonder, iedereen op z'n eigen niveau en dat paste toch heel goed samen. Van de medecursisten ook veel geleerd over mezelf door de boodschappen die ik mocht ontvangen, waar ik nu ook nog mee verder kan. En wat was het leuk als ik merkte als ik iets voelde, zag of benoemde wat dan ook klopt, voor mijn zelfvertrouwen erg goed. Ellen, wat ben je toch een bijzonder mens, zo puur en zo een fijne energie en je laat mensen zich bijzonder voelen en op het gemak, iedereen komt aan bod, je neent echt de tijd voor alle cursisten. Het was geweldig, kijk nu al uit naar deel 2 van deze cursis. Liefs van Nicole


Leonie (okt 2023)

Vooraf aan de workshop Aqua de Florida was ik wat onzeker en gespannen omdat het helemaal nieuw voor mij was, maar met zo’n topper als jou, lieve Ellen, voelde ik mij gelukkig al heel gauw op mijn gemak en kon ik mij laten meedeinen in jouw altijd mooie en bijzondere, magische setting, kennis, passie, enthousiasme en warmte/liefde, samen met de fijne energie in de groep. ✨
Ik zou nog zoveel kunnen zeggen, maar sommige dingen zijn moeilijk te omschrijven en moet je juist beleven! 👌🏼 Dankjewel lieve Ellen, mijn pot vol liefde heeft een mooi plaatsje in mijn huis en hart gekregen! ❤️


marielle (okt 2023)

WORKSHOP AQUA DE FLORIDA
Buiten mijn comfortzone deelgenomen aan de workshop Aqua de Florida. Het heeft mij verrast hoe bewust bezig zijn met het proces, de verschillende elementen en intenties je weer dicht bij jezelf laat komen. Een tastbaar product thuis maakt dat ik hier bewuster van kan blijven. Ellen bedankt voor de mooie begeleiding waarin je duidelijk iedereen meeneemt en uitleg geeft in het waarom van de verschillende stappen en elementen. Maar daarbij ook iedereen zijn eigen ruimte geeft.


Merel (okt 2023)

Workshop Aqua de Florida
Wat een heerlijke dag was dit! "Kinderfeestje voor volwassene" 😉
Je hebt wederom een hele fijne energie gecreëerd,
in de ruimte, in de groep en tijdens de ceremonie.
Ik vond het een ontspannen dag.
Met veel aandacht, liefde en zuivere intenties hebben we iets magisch gecreëerd.
Ik ben er heel blij mee en kan nog lang nagenieten van deze 1,5 liter pot magie!
Dankjewel lieve Ellen,


X (jun 2023)

Hi Ellen , Het was super om deze Kruidenwis te maken !!! Heb genoten van de uitleg , het ritueel , het bomenlaantje , de bloemen , de kruiden en de prachtige tuin !!!
Heb al een mooie plaats gevonden voor de Kruidenwis op te hangen !!


Ellen Marijnissen (jun 2023)

REACTIE DEELNEMERS CURSUS MEDIUMSCHAP & HEALING DEEL 2

"Deel 2 gaat echt veel dieper in op het mediumschap en de verbinding met de spirituele wereld. Vooral ook hoe je het mooi kan verbinden met inzichten om praktisch te gebruiken in je leven. Het heeft me vertrouwen gegeven om me te verbinden met anderen in openheid. Het heeft me echt meer zelfzekerheid gegeven en vertrouwen in wat ik al kan. Deel 2 is echt weer een aanvulling op deel 1 en helpt je verder te ontwikkelen van je vaardigheden"

"Lieve Ellen, Deze cursus was voor mij meer healing dan mediumschap. zoals ik binnenkwam en zoals ik nu weg ga is een groot verschil. Meer licht en ruimte in mijn hart en in mijn ziel. Voorlopig kom ik nog terug, want ik kan nog veel meer leren van jou!"

"Lieve Ellen, Het was wederom weer een enerverende cursus vol onverwachtse wendingen en diepe transformatie die mij verder op mijn pad brengen en ik heel hard nodig had. Je weet altijd precies wie je bij wie moet zetten, ok al vond ik het niet altijd even fijn, maar wat ik op dat moment nodig had om te komen waar ik nu ben. Ik leerde eerst je praktijkruimte kennen en die voelde voor mij altijd goed. Jaren later leerde ik jou kennen, omdat ik dacht: O ja, het voelde goed daar. Zo fijn, ik heb nog geen dag spijt gehad. Je energie was toen voor mij al voelbaar. Ik kan niet wachten tot deel 3!"

"Lieve Ellen, Wauw wat een groei bij mezelf en bij de anderen. Het verschil ten opzichte van deel 1 werd me vandaag duidelijk toen we eenzelfde soort oefeningen deden. Waar ik in deel 1 die oefening spannend vond, ging ik er nu met vertrouwen in. wat ik zie, hoor of voel hoeft voor mij niet logisch te zijn, de ander haalt er wel uit wat voor hem/haar belangrijk is, dus zeg ik gewoon alles. Het is het begin van uiten in bredere zin. Lang verhaal, maar het wordt steeds leuker, mooier, beter. Dankjewel voor alle fijne bijeenkomsten, de lol, de energie!"

"Lieve Ellen, Deel 2 van de cursus …jeetje wat heeft die mij veel gebracht! Een enorme persoonlijke groei. Wat heb ik weer veel van je mogen leren. Bedankt voor al je liefde, inzichten en steun. Ik kan wel zeggen dat ik in mijn kracht kan (ben) gaan staan!"

"Vanuit deel 1 heb ik veel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Dat daarna en tijdens steeds meer en meer is geïntegreerd. In verbinding blijven met mezelf en de ander, vanuit vertrouwen en gevoel. Transformeren, heel worden, laten zien wie ik ben. Prachtig. Dank!"

"Wat een mooie ervaring deze cursus. Dingen gedaan waarvan ik niet wist dat ik ze kon voelen. Zeker een mooi groeiproces. Samen beleven, doen, voelen en ervaren. Dankbaar voor alles wat ik mee neem en geleerd heb. Dank Ellen voor jouw begeleiding, humor en doortastende wijze waarop jij ons leert."

"Bedankt voor de fijne energieën die ik heb mogen voelen, ervaren tijdens de cursus. Jouw begeleiding is geweldig. Ik heb mogen ervaren dat ik meer in mezelf mag geloven en dat ik er mag staan. Bedankt voor deze duw in de rug die ik hard nodig had. "

"Door deze ontmoeting met Ellen nog niet zo lang geleden, ging er een nieuwe wereld voor me open. Deze wereld heb ik mooi kunnen integreren als opstapje naar mijn huidig werk als verpleegkundige. Ik ben Ellen zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Er gebeuren zoveel mooie dingen op mijn pad waar zoveel mensen profijt van hebben! Verbinden & verspreiden, liefdevolle zorg."

" Een cursus om mezelf te ontdekken en in mijn kracht te gaan staan. Ik heb vertrouwen gekregen om nieuwe paden te bewandelen. Ook de ervaringen zullen altijd mee genomen worden in wat ik ga doen. Mijn hele leven op zijn kop in vier lessen. Ellen bedankt weer voor een tevens verruimende ervaring!"


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring