Referenties

Referenties

R (jun 2021)

Hee ellen..
Tnx voor vandaag. Het was in 1 woord wow!
Deze glimlach heeft echt een paar uur op m'n gezicht gestaan en de rust voel ik nog steeds maar wou het even met je delen 🥰
Tnx nogmaals en vast tot ziens


Eefke (apr 2021)

Deze tweede cursus was weer thuiskomen bij mijzelf. Het heeft mij meer rust, liefde en verbinding met mijzelf en anderen gebracht.
Ellen weet een fantastische energie neer te zetten van liefde en licht waardoor iedereen zich veilig voelt en alles gaat stromen. Waardoor ik en ook de andere cursisten moeiteloos de fijne energie en boodschappen van de andere wereld, die van onze spirit guides en engelen konden ontvangen. Deze cursus was voor mij een verdieping en verankering van deze wereld. Ellen heeft mij de tools en het vertrouwen gegeven dat ik hen altijd om hulp kan vragen. Inmiddels voel ik dat onze spirits er altijd zijn. Zonder zweverigheid maar juist down to earth. Iedereen kan dit, ook jij! We zijn allemaal in essentie spirituele wezens maar soms zijn we dit vergeten in ons aardse bestaan.


P (apr 2021)

“Wat ben ik trots op mezelf dat ik voor mezelf heb gekozen en heb deelgenomen aan de Lentewandeling. Ik begrijp nu waarom. Wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Ik heb thuis nog een mooi altaar gemaakt en daarbij kwam het woord verbinding naar boven. Dat is precies wat ik bij de boom van de Lente ervaarde. Door verbinding te maken mag ik erop vertrouwen (zomer) dat er komt wat bij me past. Ik vond dat echt een mooie werkvorm! Ik ben je heel dankbaar voor je gedeelde energie, kennis en inzichten!”


J. (apr 2021)

Wat een FIJNE wandeling vanmorgen, fijn clubje ook. En Ellen wat doe jij je coaching toch fabeltastisch. Ik bedoel: alles kan meezitten hé…het weer, de omgeving, het clubje. Maar jij maakt het waar en jij verbindt ons en jij maakt het helder voor ons !!
Dikke dank je wel !


Merel (apr 2021)

Mediumschap & Healing: De cursus, de medecursisten en Ellen samen, zorgen telkens weer voor inspirerende dagen met een fijne energie!
Het daagt me uit om mezelf te laten zien op een diepere laag. Om mijn intuïtie te (durven) delen en daarop te vertrouwen."
Ik vind het leuk om te zien hoe verschillend we allemaal lijken te zijn. En toch zoveel overeenkomsten, herkenning en erkenning bij elkaar vinden.
Hoe we samen één groep vormen. Het is gewoon fijn om "daar" te zijn, samen te zijn en die verbinding te voelen/ het te voelen stromen en dat te delen met elkaar. Samen zijn met andere voelsprieten die blij worden van de maan, van engelenkaartjes, edelstenen, olie-tjes, natuur en de essentie van. Het is ook lekker nuchter en gezellig.


Jenna (apr 2021)

Mediumschap & Healing: De cursus bij Ellen was altijd heel gezellig en toegankelijk. Ellen weet verbinding te creëren in een groep, voelt haarfijn ieders individuele behoeften en uitdagingen en ze zorgt voor diepgang in de lessen, waardoor je er echt wat uithaalt voor jezelf. En dat in een ongedwongen sfeer, waarin ook ruimte is voor humor en luchtigheid. Er zijn maar weinig plekken waar ik een cursus volgde, die bovenstaande Ingrediënten zo goed konden mixen. Ellen, bedankt!


Maaike (apr 2021)

De hele cursus is absoluut voor iedereen een aanrader. Om welke reden dan ook; Zelfontwikkeling, zelfbewustzijn, nieuwsgierigheid of om er echt je werk van te maken. Ellen liet mij een hele nieuwe wereld zien die open gaat en (als je het toelaat) die wereld is echt een verrijking aan mijn bestaan. Ook is die 'extra dimensie' normaal geworden. Het hoort nu bij mijn routine. Zonder zweverigheid word je bewust van je eigen kunnen op spiritueel gebied en leer je jezelf (en je gidsen)kennen op manieren die eigenlijk veel beter bij mij passen dan de manieren die ik tot nu toe heb geleerd. Daarmee heb ik de mogelijkheid om van zoveel meer waarde te zijn voor mezelf maar ook voor anderen die vastlopen waarbij de oplossing niet in het aardse ligt of gewoonweg ook nieuwsgierig zijn. Ik merkte dat door minder of helemaal niet meer in mijn hoofd te zitten maar alles op intuïtie en gevoel doe, alles in m'n dagen vloeiender verloopt. Mijn onbewuste word bewust en ik denk nu met mijn gevoel. Dit kost ook geen energie meer maar geeft het juist.

Ik kan nog wel 6 pagina's volschrijven maar ik sluit af met een beknopt advies; gewoon doen die cursus!!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Na mijn eerste kennismaking met Ellen zo'n twee jaar geleden wist ik dat ik bij haar mijn mediumschap wilde leren beoefenen. Ik startte met deel 1. Deel 2 viel even in het water door de lockdown. Wat was ik teleurgesteld door deze beslissing. Maar gelukkig konden we in november weer starten. Ik heb deel 2 als een grote verrijking ervaren. Veel nieuwe dingen geleerd. Altijd leuk om met energie bezig te zijn! Het heeft me een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling gebracht. Je komt immers stukken van jezelf tegen die je op mag lossen, anders kun je niet verder groeien. De oefeningen die we doen zijn heel divers. Zelf heb ik de behoefte om dingen te herhalen. Ik zou dus met gemak deze 2e cursus Mediumschap nog een keer kunnen doen. Ik heb ook wel eens geopperd om er een jaarcursus van te maken zodat we meer oefenmomenten hebben. Tot slot: ik wil iedereen aanraden om deze cursus te volgen bij Ellen als je je gevoeligheid wil versterken/vergroten en er meer over wil leren! Ellen, Bedankt!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Elke keer kijk ik weer uit naar de ontmoeting. Dank Ellen voor je zijn en dat je iedereen laat groeien in hun en met hun eigen zijn. Wat was en is het een leerproces. Heb en ben instaat gesteld om mij te kunnen laten zien. Dat er schatten zijn die nog niet ontdekt waren. Ben te weten gekomen waar mijn passie is en dat de reis nog steeds gaande is. Dank, uit en met de energie van liefde, lieve Ellen


Mediumschap & Healing (apr 2021)

De cursus Mediumschap heeft mij vooral een moment voor mezelf gegeven. Echt weer tot mezelf komen. Door drukte heb ik er buiten de cursus weinig mee gedaan. Iedere keer weer zoveel geleerd tijdens de lesdagen. Veel over mezelf vooral, maar ook over Mediumschap en Healing. Ellen is een fijne cursusleider en je geeft precies het vertrouwen in mensen die het nodig hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus ben gaan doen! Bedankt voor de fijne lesdagen en de mooie woorden iedere keer.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring