Referenties

Referenties

Ellen Marijnissen (jun 2023)

REACTIE DEELNEMERS CURSUS MEDIUMSCHAP & HEALING DEEL 2

"Deel 2 gaat echt veel dieper in op het mediumschap en de verbinding met de spirituele wereld. Vooral ook hoe je het mooi kan verbinden met inzichten om praktisch te gebruiken in je leven. Het heeft me vertrouwen gegeven om me te verbinden met anderen in openheid. Het heeft me echt meer zelfzekerheid gegeven en vertrouwen in wat ik al kan. Deel 2 is echt weer een aanvulling op deel 1 en helpt je verder te ontwikkelen van je vaardigheden"

"Lieve Ellen, Deze cursus was voor mij meer healing dan mediumschap. zoals ik binnenkwam en zoals ik nu weg ga is een groot verschil. Meer licht en ruimte in mijn hart en in mijn ziel. Voorlopig kom ik nog terug, want ik kan nog veel meer leren van jou!"

"Lieve Ellen, Het was wederom weer een enerverende cursus vol onverwachtse wendingen en diepe transformatie die mij verder op mijn pad brengen en ik heel hard nodig had. Je weet altijd precies wie je bij wie moet zetten, ok al vond ik het niet altijd even fijn, maar wat ik op dat moment nodig had om te komen waar ik nu ben. Ik leerde eerst je praktijkruimte kennen en die voelde voor mij altijd goed. Jaren later leerde ik jou kennen, omdat ik dacht: O ja, het voelde goed daar. Zo fijn, ik heb nog geen dag spijt gehad. Je energie was toen voor mij al voelbaar. Ik kan niet wachten tot deel 3!"

"Lieve Ellen, Wauw wat een groei bij mezelf en bij de anderen. Het verschil ten opzichte van deel 1 werd me vandaag duidelijk toen we eenzelfde soort oefeningen deden. Waar ik in deel 1 die oefening spannend vond, ging ik er nu met vertrouwen in. wat ik zie, hoor of voel hoeft voor mij niet logisch te zijn, de ander haalt er wel uit wat voor hem/haar belangrijk is, dus zeg ik gewoon alles. Het is het begin van uiten in bredere zin. Lang verhaal, maar het wordt steeds leuker, mooier, beter. Dankjewel voor alle fijne bijeenkomsten, de lol, de energie!"

"Lieve Ellen, Deel 2 van de cursus …jeetje wat heeft die mij veel gebracht! Een enorme persoonlijke groei. Wat heb ik weer veel van je mogen leren. Bedankt voor al je liefde, inzichten en steun. Ik kan wel zeggen dat ik in mijn kracht kan (ben) gaan staan!"

"Vanuit deel 1 heb ik veel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Dat daarna en tijdens steeds meer en meer is geïntegreerd. In verbinding blijven met mezelf en de ander, vanuit vertrouwen en gevoel. Transformeren, heel worden, laten zien wie ik ben. Prachtig. Dank!"

"Wat een mooie ervaring deze cursus. Dingen gedaan waarvan ik niet wist dat ik ze kon voelen. Zeker een mooi groeiproces. Samen beleven, doen, voelen en ervaren. Dankbaar voor alles wat ik mee neem en geleerd heb. Dank Ellen voor jouw begeleiding, humor en doortastende wijze waarop jij ons leert."

"Bedankt voor de fijne energieën die ik heb mogen voelen, ervaren tijdens de cursus. Jouw begeleiding is geweldig. Ik heb mogen ervaren dat ik meer in mezelf mag geloven en dat ik er mag staan. Bedankt voor deze duw in de rug die ik hard nodig had. "

"Door deze ontmoeting met Ellen nog niet zo lang geleden, ging er een nieuwe wereld voor me open. Deze wereld heb ik mooi kunnen integreren als opstapje naar mijn huidig werk als verpleegkundige. Ik ben Ellen zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Er gebeuren zoveel mooie dingen op mijn pad waar zoveel mensen profijt van hebben! Verbinden & verspreiden, liefdevolle zorg."

" Een cursus om mezelf te ontdekken en in mijn kracht te gaan staan. Ik heb vertrouwen gekregen om nieuwe paden te bewandelen. Ook de ervaringen zullen altijd mee genomen worden in wat ik ga doen. Mijn hele leven op zijn kop in vier lessen. Ellen bedankt weer voor een tevens verruimende ervaring!"


Merel (mrt 2023)

Lieve Ellen,
Na 2,5 jaar 1:1 begeleiding én verschillende cursussen, is het 'traject' een soortvan afgerond.
Tijd voor een review!

Ik leerde je in 2020 kennen via "mediumschap en healing".
Al snel kreeg ik door dat je mij daarnaast ook goed zou kunnen helpen met persoonlijke hulpvragen.
Je voelt precies aan waar de kern zit. Ik voelde me gezien, gehoord en begrepen. Op verschillende manieren hielp je me, waardoor ik mezelf nu kan helpen en hulp eigenlijk niet meer nodig is.

Ook tijdens de cursussen bleef je me inspireren. Al jouw kennis, wijsheid en passie!
Nu zitten alle delen erop! De cursusdagen waren vol inspiratie, diepgang, gezelligheid en een gevoel van thuiskomen. De cursussen én 1:1 begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik weer ben thuisgekomen bij mezelf. Ontzettend dankjewel daarvoor!

Bedankt voor je liefdevolle aandacht, je inspiratie, je expertise, wie je bent en wat je betekent!
Heel veel liefs, Merel.


Merel (mrt 2023)

Cursus edelstenen
Bedankt voor de fijne, inspirerende cursusdagen!
Zowel de basiscursus edelstenen als de verdieping (rouwverwerking en stervensbegeleiding) was echt weer de moeite waard! Informatief en praktisch toepasbaar!

Ook de edelstenen die ik bij je heb gekocht voelen heel fijn en doen z’n werking goed! (Voor mezelf en de mensen die ik begeleid).

Zo fijn ook hoe je altijd precies aanvoelt wat er nodig is en waar de kern zit.
Bedankt weer lieve Ellen!


Marloek (mrt 2023)

"Van hartsteen tot hoop,
over loslaten en Heliotroop.
Van kwarts tot Opaliet,
heel veel wist ik nog niet."
Kei-boeiend dus!


recensie vanuit Google (jan 2023)

Ik heb inmiddels alle cursussen Mediumschap en healing bij Ellen doorlopen. Hoe heerlijk was het telkens weer om ondergedompeld te worden in de wereld van energie en spirits. Ellen is een eerlijke, warme en lieve vrouw met een enorme wijsheid en kracht. Haar lessen passen feilloos bij wat de groep op dat moment nodig heef. Ze is enorm flexibel en neemt de ideeën van de groep serieus. ZO vroeg ik na deel 3 of het niet een idee was om met degenen die interesse hadden, door te gaan. Zo ontstond de Masterclass.


recensie vanuit Google (jan 2023)

Bij Ellen Mediumschap en Healing 1,2,3 en Masterclass gevolgd en boswandelingen. Ik ben zo blij dat ik haar heb mogen vinden, ze heeft inzicht, kennis en geduld (bij mij weleens nodig) en helpt een ieder verder die zich op het spirituele pad heeft begeven en er voor open staat om aan zichzelf te werken en door te groeien tot ongekende hoogten. Als haar bedrijf en naam langs komt negeer het dan niet, volg het pad dat je geboden wordt zodat jouw licht nog groter mag schijnen en de wereld mag verlichten.


Jörgen (jan 2023)

Als je referenties op een site aan het lezen bent, dan heb je blijkbaar nog enige twijfels, een stukje onzekerheid, iets van terughoudendheid.
Laat mij je overtuiging zijn, ik volg al meer dan 4 jaar de lessen van Ellen, en ben nog nooit zo blij geweest dat ik deze trainster heb mogen ontmoeten op mijn pad van spirituele ontwikkeling.
Sta open voor deze kans die geboden word, je gidsen vinden het duidelijk tijd voor een volgende stap, anders was je dit nu niet aan het lezen, ga maar eens kennis maken met je gidsen en met Ellen.
Vele mooie momenten zullen volgen als jij de stap zet op dit pad.


Cursus De kracht van Edelstenen (nov 2022)

Diverse reacties cursus Edelstenen:

"Dag 1 was heel veel informatie, waardoor ik mij overweldigend voelde. Het boekwerk wat erbij kwam was erg fijn om te hebben en door te lezen. Op dag 2 bleek hoeveel er toch was blijven hangen en hoe je alle info concreet in kan zetten. Het was een feestje! Liefs."

"Het was voor mij vooral fijn om inzichtelijk te hebben hoe je de edelstenen kan invoelen en gebruiken voor jezelf en eventueel voor de ander. Er is nu een handleiding. En daar zocht ik naar. Liefs."

"Ik vond het een hele leerzame cursus. Duidelijke uitleg en fijn dat je voor iedereen de tijd neemt. Dankjewel hiervoor."

"Fijn dat naast theorie ook praktijk is toegepast. De uitleg over de verschillende edelstenen was helder. Wel veel info maar een goede basis op deze manier. Heerlijk om ook met de edelstenen te hebben gewerkt en de energie ervan te voelen/ervaren."

"Leerzame en dynamische cursus. Dag 1 veel theoretische informatie. Veel kennis vergaard over edelstenen en de basiswerking. Dag 2 meer voelen en diepere werking van edelstenen. Aanrader voor iedereen!"

"Veel geleerd, reuze interessant. Gezellige groep, ruimte voor vragen. Toppie!"

"Fijne, inspirerende, verdiepende cursus en tegelijkertijd ook echt "pas" de basis. Een hele wereld! De manier van lesgeven, combi info en praktijk vond ik heel fijn. De verdiepende avonden mbt een thema kom ik zeker ook bezoeken. Meer handvaten voor mijn praktijk! Bedankt!"

"Helderend, inspirerend, uitdagend, leerzaam, voedend. Fijne, leuke workshop. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging, rouwverwerking met inzetten van edelstenen."


Mediumschap en Healing deel 1 (nov 2022)

"Lieve Ellen, dankjewel voor wie jij bent en wat je doet. Ik heb zo veel mooie dingen van je mogen leren en daar ben ik heel dankbaar voor. Je bent een verrijking in mijn leven en ik kijk nu al uit naar deel 2 van de cursus Mediumschap en Healing. Liefs."

"Ik heb veel geleerd wat energie doet en oe ik daar nu mee om kan gaan. Dat ik mijn energie niet gelijk meer weg geef, maar bij me kan houden. Ook hoe ik mijn energie op kan laden. Het heeft me nu al veel gebracht, maar gaat me zeker nog veel meer brengen. Bedankt lieve Ellen. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. "

"Lieve Ellen, jouw nuchtere blik en humor nodigen uit de diepte in te durven duiken. Je hebt ons op een hele veilige manier kennis laten maken met een (nog) onbekende wereld. Dank voor het delen van jouw verhaal, kennis en kunde en …tot snel!"

"Lieve Ellen, ik heb veel aan je cursus gehad. Mijn gidsen zijn dichterbij aan het komen. Mijn vertrouwen in mezelf en mijn kunnen is aan het groeien. Heel veel liefs en dank voor je fijne lessen!"

"Lieve Ellen, heel veel dank voor jouw geweldige, fijne, supergoede begeleiding tijdens de cursus. Het is volop genieten van jouw als persoon en ook van jouw expertise."

"De cursus heeft me veel gebracht! Veel inzichten, maar ook persoonlijke groei. Steeds meer op mijn gemak. Het voelt als thuiskomen! Het samenzijn met de groep voelt ook fantastisch! Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, lieve Ellen, maar bedankt dat je me helpt groeien!! En we gaan nog even door! Ik raad iedereen deze cursus aan omdat het zo fijn voelt, niks moet, alles mag en niets is goed of fout. Nogmaals bedankt!. Heel veel liefs en een dikke knuffel."

"Lieve Ellen, ik heb deze cursus als heel inspirerend ervaren. Een verdieping gelegd in mijn gevoelswereld. Mijn wereld is groter geworden. Bedankt voor je enthousiasme, je geduld en de duidelijke uitleg. Het was voor mij om die reden dat ik geen twijfel had om de tweede cursus ook te gaan volgen. Ik kijk er nu al naar uit!"

"Lieve Ellen, het was intensief en super waardevol! Ik heb heel veel geleerd over mezelf, het voelt als een bevrijding, een deur die open is gegaan."

"Lieve Ellen, de opleiding was een feestje. ZO warm, zo fijn, zo oprecht en open. Heel veel geleerd en zo gegroeid. Dankjewel!"


Gitty (jul 2022)

Mediumschap en Healing: wat een prachtige reis was deel 2: veel gelachen, ook gehuild, meer gevoeld dan ik voor mogelijk hield. Veel ervaren met hele mooie mensen in de groep. Vertrouwen mocht groeien. Dankjewel voor alle inzichten en voor de inspirerende lessen.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring