Referenties

Referenties

Cursisten Mediumschap & Healing deel 2 (jun 2024)

Lieve Ellen
Cursus mediumschap en healing deel twee, gelijk na deel 1. Ik word nog steeds zo blij als ik hier naartoe rijd en ook ben ik dat nog steeds als ik weer naar huis rijd. Ik heb weer meer diepgang geleerd op deel 1. Soms vond ik sommige oefeningen nog wel spannend, maar dan was Ellen er en de groep die je dan weer het vertrouwen gaf om het gewoon te doen en zeker niet aan jezelf te hoeven twijfelen. Dankbaar! Ik ben weer meer krachtiger geworden, veel meer vertrouwen gekregen in alle energieën en hoe dat werkt in je leven. Zo mooi om ook te zien hoe anderen groeien en zelfverzekerder en zelfbewuster worden net als ik. Ik zie hier weer heel graag in deel 3. Dankjewel weer voor je lessen en jouw mooie energie ook al doen we heel veel zelf.

______

Lieve Ellen Ik ben nu veel zelfverzekerder dan hoe ik eerst binnenkwam. Ik heb mijn kracht leren kennen en wat was het een reis. Wel een prachtige reis, waar ik allerlei stukken heb mogen ophalen, maar ook helen. Soms totaal uit mijn comfortzone en al helemaal in een groep. Maar al snel heel vertrouwd. Bijzonder wat je meemaakt samen. Ik ben erg dankbaar hiervoor.
Deze lessen neem ik allemaal mee.

_____

In de cursus heb ik hele mooie dingen mogen ervaren. Waar ik punten van ontwikkeling kan benoemen, heb ik nu meer bagage voor het inzetten van interventies. Zoals de plek in de kring, teruggaan naar vorige levens en vrouwelijke en mannelijke energie. Dit kan ik inzetten bij andere. Dat is zo waardevol (voor mij). Het heeft veel met mij gedaan. De oefeningen brengen mij al veel, het zelf ervaren. Het heeft mij ook meer zelfvertrouwen gegeven en in mijn energie voel ik het ook. Ik voel me steeds meer comfortabel met mezelf en met het werken met energie. Ik vind het ook prettig dat je veiligheid biedt. Dat je dat goed In de gaten houdt en bewaakt. En dat ik mijn ervaringen met je kan delen. En dat er ruimte is dat iedereen mag zijn vanuit zijn eigen ik. Want iedereen is anders. Dat heeft mij ook veel gebracht. Ik, op mijn eigen wijze, mag er zijn. Kortom: dank je wel voor de mooie lessen! Het heeft mij heel veel gebracht. Fijn dat ik je mag tegenkomen en van je mag leren.

_____

Lieve Ellen, wat een prachtige reis heb ik weer achter de rug! Fijne cursusdagen met mooie inzichten gehad. Iedere keer weer steeds een stapje dichter bij het vertrouwen om uit te spreken wat je door krijgt. Je legt alles heel helder uit en gooit ons heerlijk in het diepe: O kan ik dat wel? En ja…Ik kan het!
Ik loop vol trots naar buiten, en vol mooie ervaringen, ik heb nu meer houvast. Ik sta en ik ga! Dank je wel Ellen, wij houden zeker contact! Lieve knuffel voor jou.

_____

Wederom een plezierige en leerzame cursus. Met leuke en fijne mensen om mij heen heb ik mijn vaardigheden verder mogen ontwikkelen. Vooral heb ik nu veel meer vertrouwen in mijn vaardigheden. Ook qua zelfinzicht en healing heeft deze cursus mij veel gebracht. Vooral de “kring” oefeningen van les 3 betekende veel voor me. Sindsdien voel ik een merkbare verandering in mijn energie. Het voelt als of ik een nieuwe hobbel heb genomen in mijn zelfontwikkeling. Dank je wel Ellen, voor je inspirerende begeleiding.

_____

Lieve Ellen, wow wat heb ik weer een hoop geleerd, ervaren. Hoe onzeker ik hier binnen kwam, “kan ik het allemaal wel” naar “ik laat het op me afkomen”. De deur naar spiritualiteit is open gegaan. Waar het me brengen gaat, mijn levenspad, zie ik wel. Mijn pad bewandel ik nu met voor overgave. Van elke zijweg leer ik. Dank je wel.


Cindy (feb 2024)

Wat heerlijk om tijdens volle maan met een groep gelijkgestemden samen te zijn. Heerlijk op je gemak gesteld door Ellen, lekker warme "chocomelk" om je hart te openen en daarna wegzinken in een klankschaal meditatie. Bizar hoe snel de tijd gaat en zo heerlijk om te ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!


Sanne Donkers (feb 2024)

Ik heb twee volle maan ceremonies bij Ellen gevolgd. Dit heb ik als ontzettend fijn ervaren. We begonnen met het drinken van pure cacao om verbinding te maken met je hart. Gevolgd door een prettige klankschaal beleving van Frank. Veel liefde mogen voelen tijdens de ceremonies. Fijn momentje voor jezelf 🙏🏼


Margo Broere (feb 2024)

Ik heb een heerlijke volle maan ceremonie gehad. Een fijne sfeer in de ruimte. Pure cacao gedronken om je hart te openen, een fijne uitleg van Ellen en daarna een heerlijke klankschalen beleving gegeven door Frank. Helemaal tot jezelf komen, en verbonden zijn met jezelf. Echt een cadeautje voor jezelf ❤️.


Leonie de Graaff (nov 2023)

Ik heb met een mooie groep vrouwen de workshop aqua di florida mogen bijwonen en wat was het een heerlijke verdiepende middag.

Ellen is een fijne vrouw met veel kennis over de natuur en wat daarin groeit en bloeit.

Echt een aanrader.


Nicole (okt 2023)

Lieve Ellen, wat was het een avontuur, basiscursus mediumschap en healing. Bijzondere mensen ontmoet, divers maar dat maakte het juist ook bijzonder, iedereen op z'n eigen niveau en dat paste toch heel goed samen. Van de medecursisten ook veel geleerd over mezelf door de boodschappen die ik mocht ontvangen, waar ik nu ook nog mee verder kan. En wat was het leuk als ik merkte als ik iets voelde, zag of benoemde wat dan ook klopt, voor mijn zelfvertrouwen erg goed. Ellen, wat ben je toch een bijzonder mens, zo puur en zo een fijne energie en je laat mensen zich bijzonder voelen en op het gemak, iedereen komt aan bod, je neent echt de tijd voor alle cursisten. Het was geweldig, kijk nu al uit naar deel 2 van deze cursis. Liefs van Nicole


Leonie (okt 2023)

Vooraf aan de workshop Aqua de Florida was ik wat onzeker en gespannen omdat het helemaal nieuw voor mij was, maar met zo’n topper als jou, lieve Ellen, voelde ik mij gelukkig al heel gauw op mijn gemak en kon ik mij laten meedeinen in jouw altijd mooie en bijzondere, magische setting, kennis, passie, enthousiasme en warmte/liefde, samen met de fijne energie in de groep. ✨
Ik zou nog zoveel kunnen zeggen, maar sommige dingen zijn moeilijk te omschrijven en moet je juist beleven! 👌🏼 Dankjewel lieve Ellen, mijn pot vol liefde heeft een mooi plaatsje in mijn huis en hart gekregen! ❤️


marielle (okt 2023)

WORKSHOP AQUA DE FLORIDA
Buiten mijn comfortzone deelgenomen aan de workshop Aqua de Florida. Het heeft mij verrast hoe bewust bezig zijn met het proces, de verschillende elementen en intenties je weer dicht bij jezelf laat komen. Een tastbaar product thuis maakt dat ik hier bewuster van kan blijven. Ellen bedankt voor de mooie begeleiding waarin je duidelijk iedereen meeneemt en uitleg geeft in het waarom van de verschillende stappen en elementen. Maar daarbij ook iedereen zijn eigen ruimte geeft.


Merel (okt 2023)

Workshop Aqua de Florida
Wat een heerlijke dag was dit! "Kinderfeestje voor volwassene" 😉
Je hebt wederom een hele fijne energie gecreëerd,
in de ruimte, in de groep en tijdens de ceremonie.
Ik vond het een ontspannen dag.
Met veel aandacht, liefde en zuivere intenties hebben we iets magisch gecreëerd.
Ik ben er heel blij mee en kan nog lang nagenieten van deze 1,5 liter pot magie!
Dankjewel lieve Ellen,


X (jun 2023)

Hi Ellen , Het was super om deze Kruidenwis te maken !!! Heb genoten van de uitleg , het ritueel , het bomenlaantje , de bloemen , de kruiden en de prachtige tuin !!!
Heb al een mooie plaats gevonden voor de Kruidenwis op te hangen !!


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring