Referenties

Referenties

recensie vanuit Google (jan 2023)

Ik heb inmiddels alle cursussen Mediumschap en healing bij Ellen doorlopen. Hoe heerlijk was het telkens weer om ondergedompeld te worden in de wereld van energie en spirits. Ellen is een eerlijke, warme en lieve vrouw met een enorme wijsheid en kracht. Haar lessen passen feilloos bij wat de groep op dat moment nodig heef. Ze is enorm flexibel en neemt de ideeën van de groep serieus. ZO vroeg ik na deel 3 of het niet een idee was om met degenen die interesse hadden, door te gaan. Zo ontstond de Masterclass.


recensie vanuit Google (jan 2023)

Bij Ellen Mediumschap en Healing 1,2,3 en Masterclass gevolgd en boswandelingen. Ik ben zo blij dat ik haar heb mogen vinden, ze heeft inzicht, kennis en geduld (bij mij weleens nodig) en helpt een ieder verder die zich op het spirituele pad heeft begeven en er voor open staat om aan zichzelf te werken en door te groeien tot ongekende hoogten. Als haar bedrijf en naam langs komt negeer het dan niet, volg het pad dat je geboden wordt zodat jouw licht nog groter mag schijnen en de wereld mag verlichten.


Jörgen (jan 2023)

Als je referenties op een site aan het lezen bent, dan heb je blijkbaar nog enige twijfels, een stukje onzekerheid, iets van terughoudendheid.
Laat mij je overtuiging zijn, ik volg al meer dan 4 jaar de lessen van Ellen, en ben nog nooit zo blij geweest dat ik deze trainster heb mogen ontmoeten op mijn pad van spirituele ontwikkeling.
Sta open voor deze kans die geboden word, je gidsen vinden het duidelijk tijd voor een volgende stap, anders was je dit nu niet aan het lezen, ga maar eens kennis maken met je gidsen en met Ellen.
Vele mooie momenten zullen volgen als jij de stap zet op dit pad.


Cursus De kracht van Edelstenen (nov 2022)

Diverse reacties cursus Edelstenen:

"Dag 1 was heel veel informatie, waardoor ik mij overweldigend voelde. Het boekwerk wat erbij kwam was erg fijn om te hebben en door te lezen. Op dag 2 bleek hoeveel er toch was blijven hangen en hoe je alle info concreet in kan zetten. Het was een feestje! Liefs."

"Het was voor mij vooral fijn om inzichtelijk te hebben hoe je de edelstenen kan invoelen en gebruiken voor jezelf en eventueel voor de ander. Er is nu een handleiding. En daar zocht ik naar. Liefs."

"Ik vond het een hele leerzame cursus. Duidelijke uitleg en fijn dat je voor iedereen de tijd neemt. Dankjewel hiervoor."

"Fijn dat naast theorie ook praktijk is toegepast. De uitleg over de verschillende edelstenen was helder. Wel veel info maar een goede basis op deze manier. Heerlijk om ook met de edelstenen te hebben gewerkt en de energie ervan te voelen/ervaren."

"Leerzame en dynamische cursus. Dag 1 veel theoretische informatie. Veel kennis vergaard over edelstenen en de basiswerking. Dag 2 meer voelen en diepere werking van edelstenen. Aanrader voor iedereen!"

"Veel geleerd, reuze interessant. Gezellige groep, ruimte voor vragen. Toppie!"

"Fijne, inspirerende, verdiepende cursus en tegelijkertijd ook echt "pas" de basis. Een hele wereld! De manier van lesgeven, combi info en praktijk vond ik heel fijn. De verdiepende avonden mbt een thema kom ik zeker ook bezoeken. Meer handvaten voor mijn praktijk! Bedankt!"

"Helderend, inspirerend, uitdagend, leerzaam, voedend. Fijne, leuke workshop. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging, rouwverwerking met inzetten van edelstenen."


Mediumschap en Healing deel 1 (nov 2022)

"Lieve Ellen, dankjewel voor wie jij bent en wat je doet. Ik heb zo veel mooie dingen van je mogen leren en daar ben ik heel dankbaar voor. Je bent een verrijking in mijn leven en ik kijk nu al uit naar deel 2 van de cursus Mediumschap en Healing. Liefs."

"Ik heb veel geleerd wat energie doet en oe ik daar nu mee om kan gaan. Dat ik mijn energie niet gelijk meer weg geef, maar bij me kan houden. Ook hoe ik mijn energie op kan laden. Het heeft me nu al veel gebracht, maar gaat me zeker nog veel meer brengen. Bedankt lieve Ellen. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. "

"Lieve Ellen, jouw nuchtere blik en humor nodigen uit de diepte in te durven duiken. Je hebt ons op een hele veilige manier kennis laten maken met een (nog) onbekende wereld. Dank voor het delen van jouw verhaal, kennis en kunde en …tot snel!"

"Lieve Ellen, ik heb veel aan je cursus gehad. Mijn gidsen zijn dichterbij aan het komen. Mijn vertrouwen in mezelf en mijn kunnen is aan het groeien. Heel veel liefs en dank voor je fijne lessen!"

"Lieve Ellen, heel veel dank voor jouw geweldige, fijne, supergoede begeleiding tijdens de cursus. Het is volop genieten van jouw als persoon en ook van jouw expertise."

"De cursus heeft me veel gebracht! Veel inzichten, maar ook persoonlijke groei. Steeds meer op mijn gemak. Het voelt als thuiskomen! Het samenzijn met de groep voelt ook fantastisch! Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, lieve Ellen, maar bedankt dat je me helpt groeien!! En we gaan nog even door! Ik raad iedereen deze cursus aan omdat het zo fijn voelt, niks moet, alles mag en niets is goed of fout. Nogmaals bedankt!. Heel veel liefs en een dikke knuffel."

"Lieve Ellen, ik heb deze cursus als heel inspirerend ervaren. Een verdieping gelegd in mijn gevoelswereld. Mijn wereld is groter geworden. Bedankt voor je enthousiasme, je geduld en de duidelijke uitleg. Het was voor mij om die reden dat ik geen twijfel had om de tweede cursus ook te gaan volgen. Ik kijk er nu al naar uit!"

"Lieve Ellen, het was intensief en super waardevol! Ik heb heel veel geleerd over mezelf, het voelt als een bevrijding, een deur die open is gegaan."

"Lieve Ellen, de opleiding was een feestje. ZO warm, zo fijn, zo oprecht en open. Heel veel geleerd en zo gegroeid. Dankjewel!"


Gitty (jul 2022)

Mediumschap en Healing: wat een prachtige reis was deel 2: veel gelachen, ook gehuild, meer gevoeld dan ik voor mogelijk hield. Veel ervaren met hele mooie mensen in de groep. Vertrouwen mocht groeien. Dankjewel voor alle inzichten en voor de inspirerende lessen.


Marijke (jul 2022)

Mediumschap en Healing: Inderdaad, alles komt nu samen voor me. Mooie ontwikkeling op spiritueel gebied doorgemaakt, weer dichter bij mezelf gekomen. Ook mede dankzij de geweldige medecursisten.


Anne (jul 2022)

Mediumschap en Healing: Mooie, leerzame, maar ook confronterende cursus. Confronterend doordat je jezelf beter leert kennen en oude, vast geroeste pijnen, patronen en emoties los mag laten. Mooi pad bewandeld met daarin mooie leerlessen. De cursus is een mooi vervolg op de eerste cursus en zeker een must om deze te volgen!


Aukje (jul 2022)

Mediumschap en Healing: Wat een reis weer! Een hele bijzondere, waardevolle, krachtige en mooie reis. Ik wil je bedanken voor je kunde, je coachingsskills en je enthousiasme. Ik heb weer zoveel mogen groeien, voelen en genieten. Ik hoop je vaker in deze of andere lessen te mogen ontmoeten en wens je alle goeds.


X (jul 2022)

Mediumschap en Healing: De cursus van Ellen heeft mij teruggebracht in mijn gevoel. Ik voel de warmte en de liefde in mij . Wat is het toch fijn om steeds weer thuis te zijn. Dankjewel Ellen voor je hulp hierbij.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring