Referenties

Referenties

Anne (jul 2022)

Mediumschap en Healing: Mooie, leerzame, maar ook confronterende cursus. Confronterend doordat je jezelf beter leert kennen en oude, vast geroeste pijnen, patronen en emoties los mag laten. Mooi pad bewandeld met daarin mooie leerlessen. De cursus is een mooi vervolg op de eerste cursus en zeker een must om deze te volgen!


Aukje (jul 2022)

Mediumschap en Healing: Wat een reis weer! Een hele bijzondere, waardevolle, krachtige en mooie reis. Ik wil je bedanken voor je kunde, je coachingsskills en je enthousiasme. Ik heb weer zoveel mogen groeien, voelen en genieten. Ik hoop je vaker in deze of andere lessen te mogen ontmoeten en wens je alle goeds.


X (jul 2022)

Mediumschap en Healing: De cursus van Ellen heeft mij teruggebracht in mijn gevoel. Ik voel de warmte en de liefde in mij . Wat is het toch fijn om steeds weer thuis te zijn. Dankjewel Ellen voor je hulp hierbij.


Manon (jul 2022)

Mediumschap en Healing: Wat een prachtige intense cursus! Ben zoooo blij met jou en de fantastische begeleiding die jij (ons allemaal) geeft. Dank je daarvoor­čÖĆ
Het was een feest van 4 dagen. Met zoveel diepgang, lachen en tranen, en zo waardevol. Zoveel geleerd over mezelf. Nu de tijd nemen het goed te laten integreren en vooral op deze weg door te gaan.


Petra (mrt 2022)

Wat vind ik van de cursus, wat heeft het mij gebracht: Veel! Meer inzicht in wie ik ben en waar ik vandaan kom. Vorige levens, tijdlijnen, stenen, generatielijnen, maar vooral de mannelijke en vrouwelijke energie hebben mij veel gebracht. Ik ben ik, en ik sta nu stevige in mijn schoenen. Het was een mooi kado aan mijzelf. Mijn reis naar ik.


Danny (mrt 2022)

Een fijne en veilige plek om te oefenen en te ontdekken. Een aantal vaste momenten van focus en aandacht voor deze kwaliteit. Een nieuw groep met nieuwe mensen om van te leren en om ervaringen mee uit te wisselen. Comfortabeler worden en meer vertrouwen ontwikkelen in het werk met energie en intuïtie. Dankjewel!


Ariane (mrt 2022)

Ik heb me opgegeven voor MH deel 2 met de bedoeling mijn spirituele kant weer wat verder te ontwikkelen. En dat is precies wat er gebeurt tijdens en na de lessen. Vooral nu vandaag na les 4 voel ik mijn eigen ziel, kracht en liefde voor alles en iedereen beter en helderder. Het voelt alsof de transformatie van rups naar vlinder heeft plaats kunnen vinden. Heel mooi. Dankjewel Ellen voor de mooie lessen en inzichten.


Simone (mrt 2022)

De cursus bij Ellen heb ik ervaren als thuiskomen, beter bij mij gevoel komen. Tegelijkertijd ook de nodige verwarring ervaren. Het hoofd dat er tussen zit. Beetje bij beetje daalt het steeds meer in. Ik ben vooral dankbaar. Dankbaar dat ik hier mag zijn.


Monique (mrt 2022)

Ik ben heel blij dat ik deze modules (Mediumschap en Healing deel 2) heb mogen doen. Veilig en vertrouwde sfeer, niks is gek. Elke ervaring is welkom. Ervaringen opdoen, verdiepend. Het geeft een kader aan mijn spirituele ervaringen: tijd om contact te maken met andere energie en het geeft me echt vertrouwen in mezelf. Het is een onderdeel van mij geworden. Contact op zielsniveau, overleden dierbaren en het voelen en kunnen verwoorden van energie. Dank je Ellen!


Carin (mrt 2022)

Ik durfde niet, ik vond het spannend en toch vertelde iets in mij dat ik de cursus moest doen. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet! Het heeft verwondering, verwarring en heel veel inzichten gegeven. Op dit moment durf ik te voelen, te zien en te vertrouwen. Ik voel me krachtig en dankbaar.
Dankjewel voor de liefdevolle begeleiding en ondersteuning. Met een lach en een traan zorg jij ervoor dat een ieder zijn of haar pad bewandeld op het moment dat het nodig is. Heel veel succes met alles wat je doet. Je gaat me zeker terug zien! Liefs.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring