Referenties

Referenties

Inspiratie, Kracht en Ontspanning (jan 2020)

Ervaringen: Inspiratie, Kracht & Ontspanning:

"Iedere keer weer bijzonder dat ik bij jou zo snel in mijn gevoel kom. Dingen kloppen gewoon. Combinatie met klankschaalontspanning erg fijn. Fijn om dit in een groep te doen en daar de dingen voor mezelf uit te halen. Ik had het gevoel dat ik vastzat en door iets anders, een andere kleur opende er al wat. Het loslaatritueel was mooi. Het zaaien en wat ik wil laten groeien vond ik lastig. Ik heb weer vertrouwen gekregen dat wat ik nodig heb naar me toekomt. Dank jullie beide voor deze fijne dag. Het was een cadeautje."

"Het pad wat werd aangewezen zeg ik niet voor me. Ik wist wel dat er een lag. door toch te starten, zoekend door het bos over hobbels kwam daar toch het bedoelde pad in beeld."

"Het was een fijne dag. Ik ben tot rust gekomen. De klankschalen waren ook fijn en subtiel. In het bos heb ik vele inzichten gekregen. Ook de lunch was erg lekker."

"Fijne dag: voor en in mezelf! Klankschaalmeditatie en in het bos. Combinatie ontspannen en actie is heel fijn. Voor mij viel alles samen, antwoorden, de dingen die we gedaan hebben. Het klopte gewoon!"

"Fijn, top, heerlijk! Locatie, drinken, eten, enz alles was TOP! Leuk om jullie samen bezig te zien en vooral mee te mogen maken. Dankjulliewel!"

"Ontspannen, rustige sfeer, even tot jezelf komen. De meditaties waren fijn. Bijzonder, het loslaten door iets weg te gooien en de kracht door zaadjes weg te blazen. Emoties komen vrij! Na deze dag minder spanning in mijn lijf".


K (jan 2020)

Ik ben via een vriendin bij Ellen terechtgekomen, omdat ik vastzat in mijn hoofd en niet meer bij mijn gevoel kon komen. In verschillende sessies en op verschillende manieren heeft Ellen mij laten zien wat gevoel is en hoe ik hier weer bij kon komen. Dit alles stap voor stap. Ik heb dit als heel prettig ervaren en me altijd heel fijn en veilig gevoeld bij Ellen, waardoor het makkelijk was om over te geven aan de verschillende oefeningen. Al na een aantal afspraken voelde het alsof er iets 'los' gemaakt werd. De tips/oefeningen die mij weer bij mijn gevoel hebben gebracht, pas ik nu toe in mijn dagelijks leven. Heel dankbaar dat Ellen op mijn pad is gekomen.


Paula Brans (nov 2019)

workshop Eén met de natuur was erg waardevol. Ik wist al wel dat je aantrekt in de natuur datgene is wat je nodig hebt. Vandaag met Ellen ook weer mogen ervaren. Ze geeft daarbij een heldere uitleg, waardoor ik weer mooie inzichten kreeg. Vanuit mijn drukke, onrustige hoofd kwam ik weer helemaal bij mij gevoel. Bij 3 verschillende bomen die ze ons liet zien en ervaren gaf ze een mooie verklaring die heel helder en duidelijk was. Ellen weet me altijd zo weer in mijn gevoel en energie te zetten. De dagen daarna werkt dat nog door!


natascha (nov 2019)

vandaag meegedaan met de wandeling 'een met de natuur'.
bijzondere ervaring die ik nog een keer overdoe. dank je wel Ellen dat ik mee mocht doen en dit ervaren.


Geertje (okt 2019)

Grappig. Ik wilde de review met mijn ratio schrijven en in plaats daarvan schrijf ik hem met mijn hart. En dat is precies mijn switch! In mijn coachingsessies heb ik het onbewuste met het bewuste in verbinding gebracht. Ik heb op een voor mij bijzondere manier kennis gemaakt met mijn eigen zijn, het verschil tussen emoties en gevoel, energieslurpers en dumpers en geleerd hoe ik mijn eigen energie en de invloed van energie uit mijn omgeving kan verwerken. Ellen heeft mij hierin de weg gewezen en mij zelf als ontdekkingsreiziger op pad gestuurd. Leren door te ervaren….en zo in mijn eigen kracht te staan. Met een lach en soms met een traan. Kortom: Een reis om nooit te vergeten en wat had ik fijn gezelschap onderweg! Ellen neemt je mee, is open, geeft energie en door er 'gewoon' te zijn, is het er. Een echte aanrader!


Ervaringen workshop Intuïtieve ontwikkeling (sep 2019)

"Dankjewel voor deze fijne dag! Een dag van ruimte maken voor gevoel en intuïtie. En misschien ook wel losmaken of vrijlaten van gevoel en dat je daar best op kunt vertrouwen."

"Mooie dag, vele inzichten gekregen waar ik weer mee verder kan. Erg fijne energie."

"Mooi, fijn, ruimte, veiligheid binnen de groep. Inspirerend en mooie inzichten gekregen om mee verder te komen. Precies wat mijn gevoel zei dat ik nodig had! Dankjewel lieve Ellen."

"Gelukkig is er ook een wereld met intuïtie en gevoel. Daarmee kan ik (en iedereen) dicht bij zichzelf blijven. Fijn dat je ons bij ons gevoel wist te brengen. De zon schijnt tenslotte altijd, ook al zien we die niet elke dag. Dankjewel voor het belangrijke zetje dat nodig was."


Rachel (sep 2019)

Verrassend, wat was het enorm bijzonder om te ervaren en vooral te voelen wat de edelstenen in een famillieopstelling met mij gedaan hebben.
Vooral het voelen en het verplaatsen van de stenen heeft mij veel inzichten gegeven en nu ik weet op welke plek ik in de rangorde kan/mag gaan staan kan ook de energie gaan stromen en blokkades weggenomen worden. Bijzonder mooi dat ik dit ook gelijk kon ervaren en voelen en dat ik dit mooie kadootje zo weer doorgeef aan mijn kinderen zonder dat ze zich hier bewust van zijn.
Ellen heel erg bedankt voor de inzichten en de bewustwordingen in mijn familiesysteem.
Liefs Rachel


Isabel (sep 2019)

Wat is het een fijne, prikkelende, bijzondere, reflecterende en energie gevende dag / workshop geweest vandaag bij jou!
Een hele zin, c.q. mond vol, maar zo voelt het Ben nog aan het bijkomen en moet mijzelf tot rust roepen om niet door te draven in nu nog van alles willen lezen en voelen.

Dank je wel voor je verhalen en opmerkingen. Wat ik vanmiddag al zei; de groep voelde fijn aan, heel veilig. Fijn om zo een paar uur ondergedompeld te kunnen zijn met elkaar.


Joke (sep 2019)

De workshop “de kracht van edelstenen” was voor mij zeer waardevol. Naast praktische tips voor het gebruik van edelstenen in je huis, geeft Ellen o.a. uitleg over de werking van diverse stenen, het ontladen en opladen. Ze vertelt hoe je kan testen of een steen geschikt is voor je om te gebruiken en hoe je de energie kan testen. Ook kies je, zonder het te kunnen zien, een steen uit een bakje met diverse stenen en die blijkt dan perfect bij je te passen. Heel bijzonder! Ellen krijgt volgens mij veel informatie over de deelnemers gedurende de dag en gaat daar heel discreet mee om. Ik heb een dankbare herinnering aan deze dag en ben voornemens om binnenkort een individueel consult bij Ellen boeken.


Sophie (mei 2019)

Na een pittige periode van bijna een dik jaar met burn-out verschijnselen en ik mezelf eigenlijk goed kwijt was, heb ik mede door de consults met Ellen de weg weer terug gevonden. Ze past de consults op jouw persoonlijk aan. Ellen heeft een hele warme en fijne persoonlijkheid waar je je direct bij je op je gemak voelt, wat erg belangrijk is als je niet 100% in je vel zit. Na 3 sessies merkte ik dat ik me weer beter ging voelen en dat komt mede door de hulp van Ellen. Dank je wel daarvoor!

Lieve groet,

Sophie


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring