Referenties

Referenties

M. (okt 2018)

Cursus Emoties in balans!
Ik heb het als heel leerzaam ervaren! Mooie, praktische oefeningen. Heel fijn om te ervaren dat ik dit "kan", mooi om te zien wat het effect is op de ander. De manier waarop je het ons leert heeft me vertrouwen geven. en ook heel fijn om daarnaast ook nog allerlei kennis over chakra's en oliën e.d. te krijgen. Het heeften meer geboden dan ik van tevoren had verwacht.


Esmeralda (sep 2018)

De edelstenen en hooggevoeligheid cursus was een echte thuiskomer voor mij. Ik heb inmiddels al wat meer van Ellen mogen zien maar met deze workshop had ik meer een klik. Er werd ons verteld wat edelstenen en hooggevoelige mensen kunnen betekenen voor elkaar, dat een edelsteen niet hoeft te betekenen dat je alles lekker kan blokkeren om geen last te hebben van prikkels. Maar dat je de stenen in jou voordeel kan gebruiken om jezelf beter te voelen en energie beter los te laten. We hebben een aantal verschillende stenen vast mogen houden, de ene voelde beter aan dan de andere. soms was het effect zo sterk dat het wisselen van de ene hand in de andere al een enorm verschil was. Ik bedacht mijzelf hoe mooi het zou zijn als ik mensen hiermee zou kunnen helpen .. ik hou zeker weten de site inde gaten voor meer over edelstenen!


Henriëtte van der Linden (jul 2018)

Op een gegeven moment kom je op een punt dat je meer aan jezelf wilt gaan werken en niet alleen maar cursussen en trainingen wilt volgen die je in je carrière verder helpen.
Ik had al vaker gezocht naar iets wat 'echt bij mij past' maar vond het steeds maar niet. Totdat ik de website van Ellen bekeek en voelde dat dit het was.
Ik heb de basis- en vervolgcursus mediumschap en healing bij haar gevolgd. De eerste dag was toch best eng omdat ik dacht dat iedereen er meer van wist dan ik. Van Ellen heb ik inmiddels geleerd dat het niet gaat om het denken maar om het voelen en bij Ellen ben ik op een veilige manier aan mijn reis begonnen. Soms moet je gewoon een keer in het diepe springen en als eerste voor een groep gaan staan ook al snap je met je hoofd nog niet helemaal wat je nou precies moet doen!! Mijn pad begint steeds duidelijker te worden en ik heb nu al zin in alle mooie dingen die ik nog ga beleven.
Dank je wel Ellen voor je steun en de uitdagingen die je me hebt gegeven.

Henriëtte 's-Hertogenbosch


Esther (jun 2018)

Het al zo'n anderhalf jaar geleden dat ik bij Ellen terecht kwam voor een reading en nog altijd kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Door omstandigheden was ik samen met mijn partner en ook hij heeft deze avond als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Omdat naar aanleiding van de reading toch wat puntjes van aandacht naar boven zijn gekomen ben ik destijds ook een paar keer bij Ellen op de 'thee' gegaan voor een trance-healing sessie. Die sessies met waren altijd erg fijn en ik heb me keer op keer verwonderd over de dingen die ze me heeft laten zien en voelen! Mocht je dus nog twijfelen om een keer een afspraak met Ellen te maken, dan zou ik zeggen… gewoon doen! Ik ga binnenkort maar weer eens voor een "onderhoudssessie".


Cindy (mei 2018)

Mijn afspraken met Ellen kwamen steeds weer op het juiste moment. Wanneer ik weer overliep van energie, helemaal hyper de hyper, niet meer wist hoe ik bij mezelf moest komen om weer rustig te worden, was daar Ellen. Altijd even rustig, vriendelijk, liefdevol. Een kopje thee en ga maar zitten. Doe je verhaal. Je voelde totaal geen druk om snel je verhaal te doen. Ellen heeft alle tijd voor je, luistert oprecht en geeft zoveel inzichten dat je daarna weer rustig naar huis kan. Voor mij ook heel bijzonder om te ervaren hoeveel je signalen vanuit je natuurlijke omgeving krijgt. De boswandeling was zo bijzonder en zo tekenend voor mij en mijn leven op dat moment, dat staat echt in mijn geheugen gegrift. Ik kan echt iedereen Ellen aanbevelen. Er is totaal niets zweverigs aan, het is gewoon heel fijn! Ellen, je bent een topwijf, bedankt voor al onze gezellige sessies !! Dikke kus XXXX


K. (apr 2018)

Dank je Ellen voor alles dat je ons gegeven hebt. Op een liefdevolle manier begeleid je iedereen op hun eigen niveau. Je laat stappen zetten die we allemaal vooraf niet hadden kunnen bedenken. Voor mij: meer inzichten, een voorzichtig ontwakend vertrouwen in en op allerlei vlakken die "nieuw" voor me zijn. Kortom wat meer kennisgemaakt met een onbekend deel van mezelf en alles om me heen.


Y. (apr 2018)

Een ontdekkingsreis die mijn meegekregen scepsis heeft weggenomen en mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme heeft doen ontwaken. Smaakt naar meer!


D. (nov 2017)

Echt een fijne ervaring…..heerlijk aan een stuk door geslapen die nacht!
En mijn hoofd!!elke dag (tot nu toe) een heerlijk licht gevoel!!geen hoofdpijn!!
Ik let ook goed op ademhaling en voeten,,,je tips!!!
Dus….mijn ervaring met betrekking tot t consult…..heel heel geweldig….!!!


Marlijn (okt 2017)

Mijn review van de cursus:
Voorafgaande aan de cursus wist ik niet precies wat ik zou gaan ervaren en vond ik het best spannend om dit avontuur aan te gaan. Ik voelde me toch al snel vertrouwd in de groep en jouw open houding met veel humor zorgde voor een fijne sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou leren in zo'n korte tijd. Zoveel over mezelf ook. Ik heb een transformatie doorgemaakt. Met regelmaat oefen ik nu met foto lezen en met automatisch schrift, waar ik veel plezier in heb en wat mij vertrouwen geeft in mijn gaven. Het is mooi te ervaren hoeveel liefde ik krijg van mijn gids en de rest van mijn team. Het is fijn om aan die band te kunnen werken.
Ik heb de smaak te pakken en ga zeker verder met de vervolgcursus!!!
Tops: Open, Humor, Kennis en ervaring, Gave om mensen op het gemak te stellen, Goede uitleg, goed gebracht, Ziet alles, speelt op gebeurtenissen in,
Geeft praktische handvatten. Tip: Geef aan het begin van de dag aan wat je wilt doen
Lieve groeten van Marlijn en haar Pipo 😉 (mocht ik zeggen )


R. (okt 2017)

Beste Ellen, Ik vond 't 'n waardevolle, leerzame cursus, zoveel meer dan dat ik verwacht had. Ik heb veel geleerd, veel is op z'n plek gevallen. Ik merk, en ook anderen, dat ik veranderd ben. Ik voel wat ik moet voelen, omdat ik nu in staat ben mijn gevoelens te accepteren. Er niet tegen te vechten voelt vreemd, maar levert me veel meer op. De manier waarop jij de cursus geeft, is duidelijk en je neemt de tijd om vragen te beantwoorden, en dat vind ik prettig. t is te merken dat 't je passie is, maar soms moet je ff stoppen. Hou de pauzes er maar in, hihihi. Er is heel veel info, soms n beetje té veel [ voor mij althans] maar 't is zo boeiend en interessant. ik vertrouw er op dat ik er uithaal wat nu voor mij goed is. Ellen, hartelijk bedankt, dat je mijn grenzen respecteerde, en voor 't delen van jouw kennis en ervaring. Ik ben zovéél verder gekomen en ben blij dat t vervolg volgend jaar is, kan ik er voor sparen en dan is er ruimte om alles te laten bezinken, verwerken, oefenen en gebruiken. Ook de groep vond ik bijzonder, zo'n eenheid, onderlinge steun, respect voor de ander. Een hele hechte groep, in zo'n korte tijd, fantastisch, en we gaan samen verder!! Liefs R.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring