Referenties

Referenties

Dory Koemans (mrt 2015)

Een leven lang dingen voelen en weten zonder het te kunnen plaatsen zette mij in een isolement.
Het gevoel er niet bij te horen en een afwijkende persoonlijkheid te zijn. Daardoor had ik flinke muren om mezelf heen gebouwd tot ik na workshops intuitieve ontwikkeling bij Ellen terecht kwam voor de cursus mediumschap&healing.
Er ging een wereld voor me open en buiten al het mooie wat er gebeurde tijdens deze cursus leerde ik stapje voor stapje mezelf kennen.
Ik ging de lichtpuntjes weer zien. En het aller belangrijkste is dat mijn muren langzaam verbrokkelen. Ik sta dankzij Ellen weer middenin het leven.
Ook op de mediumcirkel avonden leer ik telkens weer iets nieuws. Een bewustwordend proces.
Ik popel om het vervolg te mogen gaan doen van de cursus mediumschap&healing en verder te ontwikkelen.
Ellen dankjewel eindelijk sta ik met twee voeten op de grond en hoop nog veel van je te leren.
Ik ben bijzonder dankbaar voor de vele inzichten die ik steeds bij je mag ontvangen.
liefs Dory


Inge (feb 2015)

Het ging niet goed met onze dochter van zes. Ze kon zich totaal niet concentreren op school, ook had ze 's avonds vaak last van woede aanvallen en kon totaal niet tegen veranderingen. En nu is ze in een korte tijd veranderd in een vrolijke meid die het prima doet op school en dit allemaal dankzij de hulp van Ellen. Onze dochter bleek alle emoties op te pakken van iedereen om zich heen, daardoor kon ze zich totaal niet concentreren. Al deze prikkels zetten zich 's avonds om in woede aanvallen. Ellen heeft onze dochter geleerd om zichzelf in een bolletje te plaatsen, de gevoelens van andere kunnen niet door het bolletje heen. Ook draagt ze nu een kettinkje met een edelsteentje. Al snel bleek dit heel erg goed voor haar te helpen haar concentratie vermogen ging met sprongen vooruit en de woedeaanvallen werden minder. Ze reageerde nog wel vaak erg boos. Ook hier heeft ze van Ellen een oefening voor gehad. En ook haar boze reacties zijn verleden tijd. Ze is nu een veel vrolijker kind dat prima mee kan op school en dit allemaal binnen 4 maanden. Ook is haar zelfvertrouwen gegroeid. Wij zijn Ellen ontzettend dankbaar voor haar hulp.


Chris (dec 2014)

Cursus mediumschap en healing

En daar ging ik dan
doodzenuwachtig,met het lood in mijn schoenen
overtuigd van mijn eigen onvermogen
Ellen's zachte stem die ons een meditatie inleidde
En ineens waren ze daar: lichtpuntjes..

En daar ging ik dan
terug naar mijn diepste ik, mijn diepste pijn
samen met mijn lieve medecursisten
het intense gevoel van thuiskomen
En het groeide en groeide: lichtpuntjes..

En daar ging ik dan
met steeds meer vertrouwen, naar de andere kant
overweldigd door intense liefde
werd ik meegenomen naar het mooiste zijn
En ze kwamen, bleven, straalden: lichtpuntjes..

En hier ben ik dan
samen met hun liefde en kracht zal ik mijn weg gaan
heilig vertrouwend in het pad dat voor me ligt
uitdragend wat mij zo liefdevol is toebedeeld:
lichtpuntjes..

Dank je wel, lieve Ellen, voor alles wat je me geleerd hebt!
veel liefs chris


Brechtje (dec 2014)

Lieve Ellen,
Dank je wel voor je vertrouwen, begeleiding en dat je mij hebt geholpen met mijn angsten voor de spirituele wereld.
Door jouw hulp en mooie cursussen ben ik sterker geworden en ben ik meer in mijn eigen kracht komen te staan.
Dank je wel dat jij jouw wijsheid, licht en liefde overbrengt op anderen!
Veel liefs Brechtje.


Ine Eelants (dec 2014)

Toen ik 8 jaar geleden een trauma opliep na een zeer openbarende droom waar ik niet goed mee overweg kon en een goede vriend gevraagd heb om samen met mij mijn zesde zintuig te blokkeren omdat ik niet meer helder wilde zien …was dat in het begin wel even fijn voor mij. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo kwamen mijn inzichten met flarden weer al snel weer terug .Het werd hoog tijd iemand te vinden die mij liet inzien dat helder zien en voelen een Prachtige gave is als je er goed mee om weet te gaan. Na een open dag in Zuiderlicht kwam ik in contact met Ellen . Zij voelde precies aan wat ik nodig had om weer in balans met mezelf en met mijn mediamieke gaven te komen .Ze liet me kennis maken met mijn gids Isaak. En afscheid nemen van een aantal 'heftige' trauma's uit vorige en hedendaags leven ! Ellen is een Prachtig Mens en een zeer getalenteerd Zuiver Medium .De manier waarop zij met mensen omgaat is heerlijk ! Ik heb inmiddels met veel plezier de tweede basis opleiding Mediumschap en Healing afgerond en ben enorm gegroeid .Ik sta dankzij Ellen weer totaal in mijn eigen kracht en ben weer blij met mijn volop in ontwikkeling zijnde mediamieke gaven .Dank je wel Ellen voor alles wat je me geleerd hebt, graag tot cursus drie.. mediumschap en trance healing ! Zo zie je maar …als de tijd rijp is de oplossing daar ! Liefs Ine Eelants , Rijen .


Miranda (sep 2014)

Ik heb deelgenomen aan de workshop "De kracht van edelstenen". Door mijn kinderen ben ik nieuwsgierig geworden naar de werking van de verschillende edelstenen. Vooral bij mijn dochter, merk ik dat ze zich prettig voelt bij edelstenen. Het fijne aan de cursus vond ik de locatie en dat het in een klein groepje was. Ellen stelt iedereen op zijn/haar gemak en heeft heel goed in de gaten wat goed voor jou is. Ik vond het heel bijzonder om te voelen wat een edelsteen met je doet. Je krijgt een cursusboek wat je nog kunt aanvullen met je eigen aantekeningen. Ook krijg je een zakje met de meest bekende edelsteentjes en een reinigingsset mee naar huis. Ik heb een aantal edelstenen gekocht en in mijn huis weggelegd, dat voelt voor mij heel prettig. Mijn man is nogal sceptisch, maar omdat hij onrustig slaapt, heb ik de "gouden driehoek" zonder zijn medeweten onder zijn bed gelegd en ik merk gewoon dat hij nu veel dieper en rustiger slaapt. Mijn dochter heeft regelmatig last van buikpijn omdat ze dan iets spannend vindt, zij vindt het dan prettig om met een edelsteentje te gaan slapen, waardoor ze dan ontspannen in slaap valt. Ook voor mezelf weet ik nu welke steen goed voor mij is en draag deze dan ook vaak bij me. Ik zal ook zeker aan de volgende workshop deelnemen.


Pieter Rats (sep 2014)

Pieter 22 september 2014, 21.18

Je hebt geleden in het leven, het voelt alsof het nog aan je hangt.
Je wilt door in het leven, en door vermoeidheid en pijn word je angstig en cynisch.
Je merkt dat je in de waan van het NU niet altijd meer mee kunt.

Dat voelt echt rot.

Nog zoveel doelen te realiseren, en zo veel liefde te geven.
Puur blijven is niet makkelijk, maar wel de oplossing.

Iedereen weet wel iets.
Oh dat komt door de stress.

Iedereen heeft er wel een mening over.
Lees dat boek of doe eens wat meer aan sport.

Hoe makkelijk word er vooral vandaag de dag gezegd," blijf gewoon bij jezelf", of "nu doe je jezelf echt te kort". "Laat het toch los" en helemaal erg "wie goed doet wie goed ontmoet".

Lijden hoort erbij, sterker nog je hebt recht op je ellende. Maar het zal bij je zelf moeten blijven. Geluk delen word meer gewaardeerd, maar ook niet al te veel trouwens.

puurheid is de oplossing, en dat is weer terug komen bij je "oer-ik".

Niet denken, niet emotioneel laten meeslepen, gewoon voelen….Echt voelen….en niet NEP!
wanneer je dit weer terug hebben wilt, zoals je dat zo makkelijk deed als kind, moet je echt bij Ellen zijn.

Wat zij doet is echt engelenwerk.

ze weet precies wat je aan kan en wat niet. Ze zweeft niet en is bijna nooit belerend.

Het enige wat je moet doen is echt eerlijk zijn.

Ze heeft mij tools gegeven om mijn puurheid en zielswaarheid iedere dag te behouden en te beschermen door simpele handelingen.
Nu is het aan mij om dit minstens te behouden en eigenlijk gewoonweg uit te bouwen.
Geen medicijn, dokter, of psycholoog kan hier tegen op.


Ed V (jul 2014)

Er kwam een moment in mijn leven dat ik mijzelf meer wilde verdiepen in spiritualiteit in zijn algemeenheid en mijn eigen spiritualiteit. Ik besloot daarom naar een open dag in Zuiderlicht (Breda) te gaan en volgde mijn gevoel naar een workshop van Ellen. Haar kalme zuivere uitstraling gepaard met een zeer goed gevoel deed mij besluiten contact met haar te willen. Op een bijzonder persoonlijke wijze geschiedde dit nog diezelfde dag met o.a. als resultaat dat ik momenteel samen met andere hele fijne mensen onder haar professionele en persoonsgerichte supervisie de opleiding Mediumschap en Trancehealing aan het volgen ben en tevens leerzame mediumcirkelavonden met andere ook weer fijne mensen bijwoon.
Ik beschouw Ellen als een van de unieke voorbeelden bij wie de enorme (spirituele en zuivere ) kracht van zachtheid is te ervaren. Geweldig en mooi Ellen dat je hiermee velen op hun vooraleerst innerlijk pad verder kunt helpen. Dank aan jou i.s.m. je helpers. 


Lia (jul 2014)

Vandaag de laatste lesdag van module II Mediumschap & Trance healing gehad.
Ellen als docente voelt haarfijn aan wat jij en wat de groep nodig heeft om te leren en te ontwikkelen. Ik heb Ellen als een hele prettige docente ervaren. Ze begeleidt je met veel geduld en rust waardoor ik de dingen die ik moeilijk vond, ben aangegaan. Ik heb enorm veel van je geleerd, Ellen. Heel veel dank daarvoor!


Wienke (jul 2014)

Hai Ellen,
Het is een feestje om op jouw site te kijken. Zulke mooie dankbare reacties te lezen. En te zien, hoe jij je mediumschap ontwikkelt en voor anderen inzet. Zelf ben ik heel blij dat wij elkaar hebben leren kennen tijdens mijn eerste cursus Mediumship, Training and Development. Graag tot ziens lieverd.
Blessings, Wienke


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring