Referenties

Referenties

Wendy (jul 2014)

Ik ken Ellen al heel wat jaren, toen ze mij vertelde over wat voor een gave ze beschikt, was mijn eerste vraag, kun je iets voor mijn dochter betekenen?

Maud was toen ruim 4 jaar, een lief meisje wat snel moe was en niet naar het toilet durfde voor een grote boodschap. Met plassen was ze, zowel overdag als ’s nachts, met haar 3 jaar zindelijk maar dit durfde ze niet en daarom vroeg ze altijd om een luier, ze deed haar behoefte en dan kon de luier weer uit. Door haar angst gingen er soms dagen overheen. Een heel beloningssysteem hadden we geprobeerd maar niets werkte.

Ik had tegen Ellen gezegd dat ik niet wilde weten, wanneer ze Maud zou behandelen. Tot op een zondag Maud weer een luier aanhad en op het moment dat ik die uit wilde doen zag ik dat ze nog niet klaar was, toen heb ik haar op het toilet gezet en deed ze de rest in het toilet. De volgende dag sprak ik Ellen, zij was blij want ze had inderdaad Maud behandeld. Nu was het zaak om door te pakken. En twee dagen later kwam Maud uit zichzelf naar mij toe dat ze naar het toilet
moest en of ik mee wilde gaan, natuurlijk wilde ik dat! Sindsdien gaat het goed met Maud en heeft ze geen luier meer aangehad. Ellen heeft haar ook een mooi 'oranjeglitter pakje' aangegeven, zodat ze niet alle emoties van anderen voelt. Sinds die tijd heeft Maud veel meer energie en zit ze veel lekkerder in haar vel.

Al haar angst voor het toilet is voortgekomen uit de periode toen zij 4 maanden was, toen heeft Maud 3 weken met een heupluxatie in tractie in het ziekenhuis gelegen. Via Ellen heeft ze laten weten dat ze zich alleen en achtergelaten voelde. Wij vonden het ook verschrikkelijk om haar daar achter te laten, maar we weten ook dat wij niet anders konden, anders had ze nooit kunnen lopen. Maar
dat dit zo’n impact zou hebben dat verwacht je niet.

Ik ben blij dat we met haar angst voor het toilet niet het ziekenhuistraject zijn ingegaan, ik voelde dat dat niet de manier was en dat blijkt dus wel.
Wij zijn Ellen zo dankbaar!

Liefs Wendy


As (jul 2014)

Ik ben met Ellen in contact gekomen via een zoek opdracht op
internet.

Dit omdat ik graag een fotoreading wilde laten doen. Ellen haar reading was erg treffend en ik
herkende (me in) heel veel zaken die ze vermelde.

Verder hield in de afgelopen periode van mijn leven, mijn kindstuk
mij enorm bezig. Liep tegen een aantal zaken aan, waar ik niet veel
verder mee kwam. Heb Ellen gevraagd of ze mij daar mee kon helpen.

De sessies die daar op volgenden waren stuk voor stuk bijzonder
te noemen.

Ellen stelt je helemaal op je gemak en neemt je mee en leid
je het juiste pad op wat je op dat moment nodig hebt. Onze eerste sessie kreeg
een onverwachte wending, waardoor ik kennis mocht maken met mijn overleden opa.
Dat was heel mooi & emotioneel omdat mee te maken. Ik heb mijn opa niet gekend
en nu wetende dat mijn opa mij kent en er voor mij is, stelt me erg gerust.

In de sessies erna hebben wij mijn kind-stuk verder “opgepakt”.
Het mooie van de sessies met Ellen is dat ik echt heb gevoeld & heb gezien wat er met me gebeurde. En het gevoel wat blijft is ontzettend mooi. En ik hoop dat gevoel heel lang bij me te houden, maar ik weet dat ik altijd bij Ellen terecht kan.

Dus nogmaals Ellen, een dank je wel voor alles.

We houden contact!

Liefs As


Renate (jul 2014)

Wat een mooie ervaringen heb ik mogen krijgen in mijn sessies met Ellen! Ellen leerde ik kennen bij een cursus die wij samen volgden. Meteen was het gevoel goed! En op het moment dat ik niet meer verder kwam in mijn persoonlijke proces heb ik contact met haar gezocht. Samen hebben we echt de mooiste dingen meegemaakt. Iedereen heeft energie en die energie is te beïnvloeden. Of het nu bewust is of onbewust… Energie doet iets met je en met de mensen om je heen. Het is zo fijn te merken dat je door een verandering van je eigen energie anders in het leven mag staan. Ik voel mij dan echt een ander mens. Tijdens de sessie die ik laatste heb mogen ervaren waren er prachtige kleuren zichtbaar in mijn "binnenwereld". Het mooie was dat ik daarna naar huis reed en daar een prachtige lucht mocht waarnemen waarin dezelfde kleuren in dezelfde opzet aanwezig was. Ik voelde mij ontzettend rijk!


Marieke (jul 2014)

Tja, hoe kan je een beleving omschrijven dat eigenlijk niet te verklaren is. Je kunt het alleen maar voelen. Dat is heel moeilijk voor iemand die constant bezig is in haar hoofd. Hersenen maken overuren en het gepieker zit soms tegen het wanhopige aan. Ellen heeft me laten zien – letterlijk en figuurlijk – dat het anders kan. Muren zijn doorbroken. Je gevoel inschakelen in plaats van je verstand. In deze moderne, snelle tijd is dat juist het tegenvergestelde wat de maatschappij voorschrijft. Jezelf sterker maken door te gaan voelen, zodat je weer energie gaat krijgen. Energie opwekken die niets te maken heeft met een schakelaar omzetten zodat het licht aangaat. Ik voel me beter, heb meer zelfvertrouwen en rust in mijn lijf. Een bijzonder mooie ervaring die ik samen met Ellen heb meegemaakt. Er is zoveel meer dan alleen een ronde aarde waarop we mogen leven. Ik ben Ellen ontzettend dankbaar dat ze me heeft laten inzien dat ik goed ben zoals ik ben. En dat ik trots op mezelf mag zijn, gewoon omdat ik niks bijzonders heb uitgevoerd!
Lieve groeten, Marieke


Jac (jul 2014)

Ellen kende ik al een aantal jaar, onze kinderen zitten op dezelfde school en op verjaardagen zagen wij elkaar ook. Mij was inmiddels ook bekend dat Ellen over speciale gaven beschikte, maar voor mij was dit een ‘vreemd’ onderdeel en wilde hier verder niets van weten. Op enig moment is Ellen, op verzoek van Brenda (mijn echtgenote) met wie zij iedere week wandelt, bij ons thuis geweest om eens te kijken naar de slaapkamer van mijn jongste zoon. Jacco had problemen met het alleen naar boven gaan en slapen in het algemeen. Nadat Ellen dit had opgelost, heeft Brenda mij dit verteld omdat zij wist dat ik hier niet open voor stond. Uiteindelijk is dat een juiste keuze geweest, want hierna heb ik op enig moment aan Ellen gevraagd of zij mij kon helpen met de angst voor skiliften. Skiën is fantastisch maar ik zie alle jaren op tegen de liftjes. Ruim voor de wintersport lig ik hier zelfs wakker van. Ellen was verrast dat juist ik hulp vroeg. Ik had het gevoel dat het voor Ellen ook wel een uitdaging zou zijn om mij te helpen. Tijdens onze eerste afspraak was het een beetje aftasten maar wel met een eerste resultaat. Ik was onder de indruk en keek uit naar de komende sessies. Na de tweede sessie liep ik spreekwoordelijk tegen een muur. Deze moest worden doorbroken en dat gebeurde in de derde sessie. De wijze waarop dit gebeurde is niet te beschrijven en ik ben trots en blij dat ik dit heb mogen meemaken. Het heeft mij diep geraakt……De oorzaak van mijn angst lag op een totaal ander vlak, geen controle. Tijdens de weken van onze sessies merkte ik kleine veranderingen in mijn gedrag. Sommige zaken kon ik makkelijker los laten. Ik had geen drang meer om alles volgens een met mijzelf gemaakte afspraak te doen. Dit was wel wennen en koste mij ook veel energie. Echter tot aan de wintersport heb geen enkel s’ nachts gedroomd over liftjes. Het mooiste is dat mijn kinderen iets aan mij merkte en dit fijn vonden. Geweldig!
Eén week voor de wintersport had ik nog een dip, Ellen reageerde hier direct op en hielp mij er doorheen.
De wintersport is dit jaar ook echt anders gelopen dan andere jaren. Op de heenreis veel files waarbij ik dan normaal gesproken dezelfde signalen krijg als ik in een liftje zit. Dit jaar niet aan de orde! De grote test was uiteraard de eerste lift de berg op. Het voelde allemaal heel anders aan, kon het eigenlijk niet geloven. Je twijfelt dan nog of het een volgende keer ook zo gaat, maar dat was ook zo! Jammer alleen dat niet mijn hele gezin deze ervaring mee kon maken aangezien mijn oudste zoon, Menno, ziek was en Brenda bij hem
moest blijven. Eigenlijk was hierdoor de test voor mij nog groter.
Ik ben er van overtuigd dat dit ook zo blijft. Ik wil sowieso niet terug naar de situatie van voorheen, want ik voel mijzelf beter, meer energie, opgewekt en rustig.
Ellen, je weet hoe ik over je denk. Ik hoop dat je deze gave lang bij je mag dragen!

Jac


Odette (jul 2014)

"Ellen heeft mij op een zachte manier laten zien waar mijn blokkades zitten. Samen hebben we hier in een healing aan kunnen werken. Het heeft mij veel inzichten opgeleverd. Ook heb ik kunnen ervaren wie ik Echt ben, wat mijn ruimte is en hoe ik hier naartoe kan gaan. Dit was een zeer prettige en verhelderende ervaring. Ik vind de manier waar Ellen werkt zeer intuïtief, zacht, begripvol, tactvol, met humor, maar zeker ook doeltreffend. Het heeft mij veel rust gebracht."

Odette


Juliette Moonen (jul 2014)

"Op het moment dat ik bij Ellen terecht kwam was ik al aardig op weg mijzelf los te koppelen van mijn verleden en te ontdekken wie ik ben. Het spiegelen van mijn eigen gedrag en het doorbreken van belemmerde denk- en gedragspatronen door middel van Regressie therapie op mezelf toe te passen. Hier in was ik al aardig geslaagd, maar ik merkte dat ik vastliep op de dieper liggende trauma's en raakte gefrustreerd omdat ik wel wilde maar dit niet alleen kon. Ik zocht begeleiding: iemand die mijn energie kon lezen en die contact kon maken met de andere kant. Dit omdat ik ook zeker wilde weten of ik misschien niet te snel wilde en misschien meer geduld moest hebben met mijzelf. De ontmoeting met Ellen was heel aangenaam en vertrouwd. Ik ging eerst voor een Reading om te voelen of Ellen en ik wel een match waren en welke informatie zij bij mij zou doorkrijgen. Ellen wist mij in de Reading goed te lezen en benoemde ook waar ik voor kwam. Ze voelde ook mijn frustratie en zei: Ik kan jou helpen! Mooi, zei ik en we maakte een afspraak voor een Healing. Ik had in het totaal 3 Healings nodig om weer in contact te komen met mijzelf: een enorm cadeau voor mij en dat net voor kerst ;-). Ik heb 3 bijzondere ervaringen gehad en mooie visualisaties! Belangrijk voor mij was dat Ellen mij zou begeleiden, maar het niet zou voorzeggen/lezen (en dit was niet afgesproken) wat er gebeurde. Ellen liet mij zelf alles vertalen en zij bevestigde mijn waarnemingen. Het gevoel dat je dan ervaart met jezelf en het geloven in jezelf wordt daardoor extra versterkt! Dat zijn mooie cadeautjes :-). Ondanks dat ik het zelf natuurlijk moest toestaan om te komen waar ik wilde zijn was het niet alleen gelukt en ben ik Ellen heel dankbaar voor haar hulp."

Met lieve groet Juliette Moonen


J.A. (jul 2014)

Deze jongen is inmiddels 62 jaar oud en had tot voor kort nooit gevlogen, of liever gezegd: nooit in een vliegtuig durven stappen. Vliegangst in combinatie met een vorm van claustrofobie, waren voor mij te sterk om ook maar te overwegen te luisteren naar de smeekbedes van mijn echtgenote om een keer mee “naar de zon” te vliegen. Eigenlijk had ik me er bij neergelegd dat ik nooit het luchtruim zou kiezen, ondanks mijn levenslange grote wens in andere landen mooie dingen met eigen ogen te gaan bekijken. Vorig jaar ben ik via mijn dochter aan de weet gekomen dat Ellen bepaalde gaven bezat en dat zij o.a. al een aantal mensen geholpen had van hun angsten af te komen. Ik heb daarop contact gezocht met Ellen; eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid en uitgaande van het standpunt “baat het niet, schaadt het niet”. In het najaar van 2011 ben ik een aantal keren bij Ellen op bezoek geweest, beginnend met een toch wel indringend gesprek over mijzelf, mijn heden en verleden en over wat er in mijn hoofd omging. De bezoeken na mijn eerste gesprek heb ik als rustgevend ondervonden en er is, naar mijn gevoel, een goed “contact” ontstaan tussen Ellen en mij. Om kort te gaan: in december 2011 zat ik met vrouw en dochter in het vliegtuig voor een trip naar Schotland, op de heenweg nog met een kalmeringspilletje in mijn maag, voor de terugreis vond ik dat niet meer nodig. Niet dat ik nu ineens fan geworden ben van het maken van vliegreizen, maar mijn extreme angst ervoor is wel verdwenen. Dus: ja, de scepsis die ik voor aanvang van deze ervaring eerlijk gezegd wel had is nu veranderd in een veel positievere kijk op de dingen. Ellen heeft ook gezorgd voor een klein half edelsteentje dat ik nu altijd bij me heb en dat ’s nachts op mijn nachtkastje ligt. Zo zie je maar."

J.A. te Etten-Leur


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring