Referenties

Referenties

Mediumschap & Healing (apr 2021)

Voor mij was deel 2 een hele waardevolle cursus. Waardevol omdat de oefeningen en de sfeer open en uitnodigend waren. Beide hielpen me om meer te durven experimenteren en meer los te laten. En inderdaad, stap voor stap, steeds weer geholpen door het vertrouwen van jou, Ellen, in mijn kunnen, feedback en verdieping tijdens het oefenen en af te toe gewoon de spreekwoordelijke "duw" over het randje. Knap hoe je hier allemaal mee speelt en me een voorbeeld geeft van lekker intuïtief werken: helemaal vertrouwend op dat de juiste woorden en oefeningen wel tot onze beschikking komen tijdens de lesdagen. En ja, een fijne groep, waardoor er ook persoonlijke healing plaats kan vinden. De eigen healing en de oefeningen versterken elkaar, een supermix! Dankjewel voor deze mooie ervaringen!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

"Bedankt voor je heerlijke lessen. Ik vind je benadering zeer prettig, respectvol en mystiek. Iedere les is weer een avontuur en een verrassing wat er weer komt. Toen ik begon had ik nog geen beeld van wat Mediumschap inhield. Na deel 1 was me duidelijk dat het gaat om zelfhealing, dat door wat je ervaart en de oefeningen die je leert, je mag groeien om rust en ruimte te vinden, en zo je pad te gaan zien. Ik ben je dankbaar dat jij mij hier in wil begeleiden en mij je lessen leert. Op naar de volgende les!"


Natascha (nov 2020)

lieve Ellen,

elke keer weer een cadeautje als ik een cursus heb gevolgd bij jou; om wie je bent en om wat je me allemaal laat zien. dank je wel voor alle inspiratie waar ik weer mee aan de slag kan. en ik kom graag weer terug.

dank je, natascha


Annemarie (okt 2020)

Beste Ellen ,
Ontzettend bedankt voor de leerzame cursus over kruiden !
Heb er ontzettend veel van opgestoken en een hoop informatie gekregen . Werd er helemaal blij van , al die verschillende bekende en onbekende kruiden en hun geneeskrachtige werking . Ga er zeker een aantal thuis uitproberen !!!
Groetjes Annemarie


Inspiratie, Kracht en Ontspanning (jan 2020)

Ervaringen: Inspiratie, Kracht & Ontspanning:

"Iedere keer weer bijzonder dat ik bij jou zo snel in mijn gevoel kom. Dingen kloppen gewoon. Combinatie met klankschaalontspanning erg fijn. Fijn om dit in een groep te doen en daar de dingen voor mezelf uit te halen. Ik had het gevoel dat ik vastzat en door iets anders, een andere kleur opende er al wat. Het loslaatritueel was mooi. Het zaaien en wat ik wil laten groeien vond ik lastig. Ik heb weer vertrouwen gekregen dat wat ik nodig heb naar me toekomt. Dank jullie beide voor deze fijne dag. Het was een cadeautje."

"Het pad wat werd aangewezen zeg ik niet voor me. Ik wist wel dat er een lag. door toch te starten, zoekend door het bos over hobbels kwam daar toch het bedoelde pad in beeld."

"Het was een fijne dag. Ik ben tot rust gekomen. De klankschalen waren ook fijn en subtiel. In het bos heb ik vele inzichten gekregen. Ook de lunch was erg lekker."

"Fijne dag: voor en in mezelf! Klankschaalmeditatie en in het bos. Combinatie ontspannen en actie is heel fijn. Voor mij viel alles samen, antwoorden, de dingen die we gedaan hebben. Het klopte gewoon!"

"Fijn, top, heerlijk! Locatie, drinken, eten, enz alles was TOP! Leuk om jullie samen bezig te zien en vooral mee te mogen maken. Dankjulliewel!"

"Ontspannen, rustige sfeer, even tot jezelf komen. De meditaties waren fijn. Bijzonder, het loslaten door iets weg te gooien en de kracht door zaadjes weg te blazen. Emoties komen vrij! Na deze dag minder spanning in mijn lijf".


K (jan 2020)

Ik ben via een vriendin bij Ellen terechtgekomen, omdat ik vastzat in mijn hoofd en niet meer bij mijn gevoel kon komen. In verschillende sessies en op verschillende manieren heeft Ellen mij laten zien wat gevoel is en hoe ik hier weer bij kon komen. Dit alles stap voor stap. Ik heb dit als heel prettig ervaren en me altijd heel fijn en veilig gevoeld bij Ellen, waardoor het makkelijk was om over te geven aan de verschillende oefeningen. Al na een aantal afspraken voelde het alsof er iets 'los' gemaakt werd. De tips/oefeningen die mij weer bij mijn gevoel hebben gebracht, pas ik nu toe in mijn dagelijks leven. Heel dankbaar dat Ellen op mijn pad is gekomen.


Paula Brans (nov 2019)

workshop Eén met de natuur was erg waardevol. Ik wist al wel dat je aantrekt in de natuur datgene is wat je nodig hebt. Vandaag met Ellen ook weer mogen ervaren. Ze geeft daarbij een heldere uitleg, waardoor ik weer mooie inzichten kreeg. Vanuit mijn drukke, onrustige hoofd kwam ik weer helemaal bij mij gevoel. Bij 3 verschillende bomen die ze ons liet zien en ervaren gaf ze een mooie verklaring die heel helder en duidelijk was. Ellen weet me altijd zo weer in mijn gevoel en energie te zetten. De dagen daarna werkt dat nog door!


natascha (nov 2019)

vandaag meegedaan met de wandeling 'een met de natuur'.
bijzondere ervaring die ik nog een keer overdoe. dank je wel Ellen dat ik mee mocht doen en dit ervaren.


Geertje (okt 2019)

Grappig. Ik wilde de review met mijn ratio schrijven en in plaats daarvan schrijf ik hem met mijn hart. En dat is precies mijn switch! In mijn coachingsessies heb ik het onbewuste met het bewuste in verbinding gebracht. Ik heb op een voor mij bijzondere manier kennis gemaakt met mijn eigen zijn, het verschil tussen emoties en gevoel, energieslurpers en dumpers en geleerd hoe ik mijn eigen energie en de invloed van energie uit mijn omgeving kan verwerken. Ellen heeft mij hierin de weg gewezen en mij zelf als ontdekkingsreiziger op pad gestuurd. Leren door te ervaren….en zo in mijn eigen kracht te staan. Met een lach en soms met een traan. Kortom: Een reis om nooit te vergeten en wat had ik fijn gezelschap onderweg! Ellen neemt je mee, is open, geeft energie en door er 'gewoon' te zijn, is het er. Een echte aanrader!


Ervaringen workshop Intuïtieve ontwikkeling (sep 2019)

"Dankjewel voor deze fijne dag! Een dag van ruimte maken voor gevoel en intuïtie. En misschien ook wel losmaken of vrijlaten van gevoel en dat je daar best op kunt vertrouwen."

"Mooie dag, vele inzichten gekregen waar ik weer mee verder kan. Erg fijne energie."

"Mooi, fijn, ruimte, veiligheid binnen de groep. Inspirerend en mooie inzichten gekregen om mee verder te komen. Precies wat mijn gevoel zei dat ik nodig had! Dankjewel lieve Ellen."

"Gelukkig is er ook een wereld met intuïtie en gevoel. Daarmee kan ik (en iedereen) dicht bij zichzelf blijven. Fijn dat je ons bij ons gevoel wist te brengen. De zon schijnt tenslotte altijd, ook al zien we die niet elke dag. Dankjewel voor het belangrijke zetje dat nodig was."


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring