Inzicht
balans
en energie

Over

Durf jij los te laten wie je dacht te zijn en te ontdekken wie je werkelijk bent?

Het gevoel dat je leven geleefd wordt door anderen, dat je passagier bent in plaats van bestuurder: het is voor veel cliënten herkenbaar. In mijn praktijk help ik hen het stuur weer over te nemen, de balans te vinden tussen verstand, gevoel en lichaam.

Al toen ik nog heel jong was, zag ik dat mensen zich vaak anders gedragen dan ze werkelijk zijn. Emoties, pijn, behoefte, de leegte maar ook de kracht van mensen: ik voelde het direct aan. Ook zag en wist ik dingen die anderen niet zagen of konden weten.

Al die informatie was moeilijk om te verwerken, reden om het jarenlang te negeren. Totdat dat niet meer ging, ik moest er iets mee doen. Ik ontdekte dat dit niet iets is wat ik kan, maar dat dit is wie ik ben. Het werd een keerpunt in mijn leven. Ik stopte bij de Rabobank, waar ik 16 jaar lang met plezier heb gewerkt en begon met mijn praktijk Your Life Your Energy. Daarmee kan ik ook andere mensen helpen hun balans en kracht te vinden.

Spiritualiteit en nuchterheid gaan bij mij hand in hand. Met beide benen op de grond werk ik samen met mijn cliënten aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarbij staan het omgaan met de verschillende energieën en de balans tussen lichaam, geest en gevoel centraal, of dat nu om individuele begeleiding gaat of om trainingen en workshops.

Volwassenen, maar ook kinderen kunnen bij mij terecht. Daarbij kijk ik verder dan de maatschappelijke hokjes, grenzen en kaders. Emoties, gedachten, intuïtie: alles is verbonden met het fysieke lichaam. Om van al deze aspecten gebruik te kunnen maken, ben ik niet alleen gediplomeerd Trance Healing therapeut, Medium en Spirituele Coach, maar volgde ik ook de opleidingen Medische Basiskennis, Energetisch Kindercoach en Voetreflextherapie. Daarnaast ben ik thuis in de kracht van edelstenen, etherische oliën en Bach Bloesems Remedie.

Durf jij los te laten wie je dacht te zijn en te ontdekken wie je werkelijk bent? Wil jij het stuur weer in handen nemen en je eigen pad volgen? Dan help ik jou daar graag bij!

Liefs Ellen

beeldmerk-boom