Groeien
in je rol
als manager

Management Coaching

Inspirerend leiderschap en persoonlijke groei

Als manager speel je een belangrijke rol als het gaat om de effectiviteit van je team, het scheppen van onderling vertrouwen en het creëren van een prettige en inspirerende sfeer. Ondertussen ben je ook gewoon mens, die het beste wil voor z’n medewerkers. Wil je hierin groeien, of hier een betere balans vinden tussen mens en manager? Dan coach ik je graag.

Wat is jouw rol en hoe ga je hier mee om?

Vooruitgang begint bij stilstaan: reflectie, bewustwording en zelfinzicht. Waar liggen jouw kwaliteiten, waar loop je tegenaan, wat zou je willen verbeteren? Wat verwacht jij van je medewerkers en omgekeerd, wat verwachten zij van jou? Wanneer je je hier bewust van bent, dan kun je je manier van communiceren en samenwerken hier op aanpassen.

Met coaching kijken we samen naar jouw rol binnen het team en hoe je deze oppakt. Ook onderzoeken we wat jouw valkuilen zijn, of je last hebt van persoonlijke belemmeringen en leer je hoe je oude patronen kunt doorbreken en je kwaliteiten kunt versterken. Tot slot besteden we aandacht aan persoonlijk leiderschap en de balans tussen manager en mens. Desgewenst kan bijvoorbeeld ook het voeren van effectieve functioneringsgesprekken, het brengen van slecht nieuws of het motiveren van je medewerkers aan de orde komen.

Hierdoor groei je beter in je rol als manager of leidinggevende, vergroot je je impact en krijg je meer plezier in je werk.

Met coaching help ik je:

  • Te ontdekken wat je energie kost en waar je juist energie van krijgt
  • Bij het vinden van een goede balans tussen werk en privé
  • Meer grip te krijgen op stress
  • Piekeren, twijfels en onzekerheid een halt toe te roepen
  • Los te laten waar je geen invloed op hebt

Wil jij als manager verder groeien in je rol? Laten we samen op pad gaan!