Werken aan je
persoonlijke
ontwikkeling
en groei

Coaching

Durf jij los te laten wie je dacht te zijn en te ontdekken wie je werkelijk bent?

Als je op bepaalde vlakken vastloopt, belemmerd wordt door angsten of het gevoel hebt dat je de grip op je leven aan het verliezen bent, dan sta ik voor je klaar. Met coaching gaan we samen op avontuur en werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt meer inzicht in jezelf en durft te vertrouwen op jezelf en je gevoel. Ook leer je op een goede manier om te gaan met de energieën om je heen. Hierdoor krijg je weer grip op je eigen leven en kun je de toekomst vol vertrouwen tegemoet gaan.

Balans tussen gevoel en verstand

Emoties, gedachten en intuïtie zijn verbonden met het fysieke lichaam. In onze haastige maatschappij zijn veel mensen die verbinding kwijtgeraakt: belangrijke signalen als vermoeidheid, spanning of stress worden systematisch genegeerd, grenzen worden overschreden. Dit kan spanningsblokkades en lichamelijke klachten opleveren, maar ook je persoonlijke groei in de weg staan. Dit geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor kinderen!

Als jouw coach kijk ik niet naar wie jij bent van buiten, maar naar wie je bent van binnen. Ik verbind me met jouw gevoel en ziel en laat deze spreken. Zonder oordeel, op basis van geduld, zachtheid en vertrouwen. Geen mens is immers hetzelfde, geen pad is hetzelfde.

Het doel is om weer een goede balans te vinden tussen verstand, gevoel en lichaam. Wanneer je deze balans weer terug hebt, zul je merken dat je:

  • meer energie en kracht hebt,
  • evenwichtiger en ontspannen in het leven staat,
  • beter kunt omgaan met prikkels en energieën om je heen en
  • minder stress ervaart.

De natuur als spiegel

Veel coaching gesprekken vinden plaats in mijn praktijk, maar ik trek ook regelmatig met mijn cliënten het bos in. Wandelen in de natuur maakt je hoofd leeg en laat je gevoel spreken. Stress verdwijnt, energie gaat weer stromen. Daarnaast is de natuur een uitstekende spiegel. Uit wat je opmerkt, of wat je juist niet ziet, is veel op te maken. Een bepaalde lichtval, de dieren die op jouw pad komen, de bomen, planten of bloemen die je ineens opvallen: alles heeft een betekenis. Het enige wat je hoeft te doen, is je openstellen voor dat wat de natuur je te geven heeft. Ga je mee?