Referenties

Referenties

Odette (jul 2014)

"Ellen heeft mij op een zachte manier laten zien waar mijn blokkades zitten. Samen hebben we hier in een healing aan kunnen werken. Het heeft mij veel inzichten opgeleverd. Ook heb ik kunnen ervaren wie ik Echt ben, wat mijn ruimte is en hoe ik hier naartoe kan gaan. Dit was een zeer prettige en verhelderende ervaring. Ik vind de manier waar Ellen werkt zeer intuïtief, zacht, begripvol, tactvol, met humor, maar zeker ook doeltreffend. Het heeft mij veel rust gebracht."

Odette


Juliette Moonen (jul 2014)

"Op het moment dat ik bij Ellen terecht kwam was ik al aardig op weg mijzelf los te koppelen van mijn verleden en te ontdekken wie ik ben. Het spiegelen van mijn eigen gedrag en het doorbreken van belemmerde denk- en gedragspatronen door middel van Regressie therapie op mezelf toe te passen. Hier in was ik al aardig geslaagd, maar ik merkte dat ik vastliep op de dieper liggende trauma's en raakte gefrustreerd omdat ik wel wilde maar dit niet alleen kon. Ik zocht begeleiding: iemand die mijn energie kon lezen en die contact kon maken met de andere kant. Dit omdat ik ook zeker wilde weten of ik misschien niet te snel wilde en misschien meer geduld moest hebben met mijzelf. De ontmoeting met Ellen was heel aangenaam en vertrouwd. Ik ging eerst voor een Reading om te voelen of Ellen en ik wel een match waren en welke informatie zij bij mij zou doorkrijgen. Ellen wist mij in de Reading goed te lezen en benoemde ook waar ik voor kwam. Ze voelde ook mijn frustratie en zei: Ik kan jou helpen! Mooi, zei ik en we maakte een afspraak voor een Healing. Ik had in het totaal 3 Healings nodig om weer in contact te komen met mijzelf: een enorm cadeau voor mij en dat net voor kerst ;-). Ik heb 3 bijzondere ervaringen gehad en mooie visualisaties! Belangrijk voor mij was dat Ellen mij zou begeleiden, maar het niet zou voorzeggen/lezen (en dit was niet afgesproken) wat er gebeurde. Ellen liet mij zelf alles vertalen en zij bevestigde mijn waarnemingen. Het gevoel dat je dan ervaart met jezelf en het geloven in jezelf wordt daardoor extra versterkt! Dat zijn mooie cadeautjes :-). Ondanks dat ik het zelf natuurlijk moest toestaan om te komen waar ik wilde zijn was het niet alleen gelukt en ben ik Ellen heel dankbaar voor haar hulp."

Met lieve groet Juliette Moonen


J.A. (jul 2014)

Deze jongen is inmiddels 62 jaar oud en had tot voor kort nooit gevlogen, of liever gezegd: nooit in een vliegtuig durven stappen. Vliegangst in combinatie met een vorm van claustrofobie, waren voor mij te sterk om ook maar te overwegen te luisteren naar de smeekbedes van mijn echtgenote om een keer mee “naar de zon” te vliegen. Eigenlijk had ik me er bij neergelegd dat ik nooit het luchtruim zou kiezen, ondanks mijn levenslange grote wens in andere landen mooie dingen met eigen ogen te gaan bekijken. Vorig jaar ben ik via mijn dochter aan de weet gekomen dat Ellen bepaalde gaven bezat en dat zij o.a. al een aantal mensen geholpen had van hun angsten af te komen. Ik heb daarop contact gezocht met Ellen; eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid en uitgaande van het standpunt “baat het niet, schaadt het niet”. In het najaar van 2011 ben ik een aantal keren bij Ellen op bezoek geweest, beginnend met een toch wel indringend gesprek over mijzelf, mijn heden en verleden en over wat er in mijn hoofd omging. De bezoeken na mijn eerste gesprek heb ik als rustgevend ondervonden en er is, naar mijn gevoel, een goed “contact” ontstaan tussen Ellen en mij. Om kort te gaan: in december 2011 zat ik met vrouw en dochter in het vliegtuig voor een trip naar Schotland, op de heenweg nog met een kalmeringspilletje in mijn maag, voor de terugreis vond ik dat niet meer nodig. Niet dat ik nu ineens fan geworden ben van het maken van vliegreizen, maar mijn extreme angst ervoor is wel verdwenen. Dus: ja, de scepsis die ik voor aanvang van deze ervaring eerlijk gezegd wel had is nu veranderd in een veel positievere kijk op de dingen. Ellen heeft ook gezorgd voor een klein half edelsteentje dat ik nu altijd bij me heb en dat ’s nachts op mijn nachtkastje ligt. Zo zie je maar."

J.A. te Etten-Leur


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring