Referenties

Referenties

Ine Eelants (dec 2014)

Toen ik 8 jaar geleden een trauma opliep na een zeer openbarende droom waar ik niet goed mee overweg kon en een goede vriend gevraagd heb om samen met mij mijn zesde zintuig te blokkeren omdat ik niet meer helder wilde zien …was dat in het begin wel even fijn voor mij. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo kwamen mijn inzichten met flarden weer al snel weer terug .Het werd hoog tijd iemand te vinden die mij liet inzien dat helder zien en voelen een Prachtige gave is als je er goed mee om weet te gaan. Na een open dag in Zuiderlicht kwam ik in contact met Ellen . Zij voelde precies aan wat ik nodig had om weer in balans met mezelf en met mijn mediamieke gaven te komen .Ze liet me kennis maken met mijn gids Isaak. En afscheid nemen van een aantal 'heftige' trauma's uit vorige en hedendaags leven ! Ellen is een Prachtig Mens en een zeer getalenteerd Zuiver Medium .De manier waarop zij met mensen omgaat is heerlijk ! Ik heb inmiddels met veel plezier de tweede basis opleiding Mediumschap en Healing afgerond en ben enorm gegroeid .Ik sta dankzij Ellen weer totaal in mijn eigen kracht en ben weer blij met mijn volop in ontwikkeling zijnde mediamieke gaven .Dank je wel Ellen voor alles wat je me geleerd hebt, graag tot cursus drie.. mediumschap en trance healing ! Zo zie je maar …als de tijd rijp is de oplossing daar ! Liefs Ine Eelants , Rijen .


Miranda (sep 2014)

Ik heb deelgenomen aan de workshop "De kracht van edelstenen". Door mijn kinderen ben ik nieuwsgierig geworden naar de werking van de verschillende edelstenen. Vooral bij mijn dochter, merk ik dat ze zich prettig voelt bij edelstenen. Het fijne aan de cursus vond ik de locatie en dat het in een klein groepje was. Ellen stelt iedereen op zijn/haar gemak en heeft heel goed in de gaten wat goed voor jou is. Ik vond het heel bijzonder om te voelen wat een edelsteen met je doet. Je krijgt een cursusboek wat je nog kunt aanvullen met je eigen aantekeningen. Ook krijg je een zakje met de meest bekende edelsteentjes en een reinigingsset mee naar huis. Ik heb een aantal edelstenen gekocht en in mijn huis weggelegd, dat voelt voor mij heel prettig. Mijn man is nogal sceptisch, maar omdat hij onrustig slaapt, heb ik de "gouden driehoek" zonder zijn medeweten onder zijn bed gelegd en ik merk gewoon dat hij nu veel dieper en rustiger slaapt. Mijn dochter heeft regelmatig last van buikpijn omdat ze dan iets spannend vindt, zij vindt het dan prettig om met een edelsteentje te gaan slapen, waardoor ze dan ontspannen in slaap valt. Ook voor mezelf weet ik nu welke steen goed voor mij is en draag deze dan ook vaak bij me. Ik zal ook zeker aan de volgende workshop deelnemen.


Pieter Rats (sep 2014)

Pieter 22 september 2014, 21.18

Je hebt geleden in het leven, het voelt alsof het nog aan je hangt.
Je wilt door in het leven, en door vermoeidheid en pijn word je angstig en cynisch.
Je merkt dat je in de waan van het NU niet altijd meer mee kunt.

Dat voelt echt rot.

Nog zoveel doelen te realiseren, en zo veel liefde te geven.
Puur blijven is niet makkelijk, maar wel de oplossing.

Iedereen weet wel iets.
Oh dat komt door de stress.

Iedereen heeft er wel een mening over.
Lees dat boek of doe eens wat meer aan sport.

Hoe makkelijk word er vooral vandaag de dag gezegd," blijf gewoon bij jezelf", of "nu doe je jezelf echt te kort". "Laat het toch los" en helemaal erg "wie goed doet wie goed ontmoet".

Lijden hoort erbij, sterker nog je hebt recht op je ellende. Maar het zal bij je zelf moeten blijven. Geluk delen word meer gewaardeerd, maar ook niet al te veel trouwens.

puurheid is de oplossing, en dat is weer terug komen bij je "oer-ik".

Niet denken, niet emotioneel laten meeslepen, gewoon voelen….Echt voelen….en niet NEP!
wanneer je dit weer terug hebben wilt, zoals je dat zo makkelijk deed als kind, moet je echt bij Ellen zijn.

Wat zij doet is echt engelenwerk.

ze weet precies wat je aan kan en wat niet. Ze zweeft niet en is bijna nooit belerend.

Het enige wat je moet doen is echt eerlijk zijn.

Ze heeft mij tools gegeven om mijn puurheid en zielswaarheid iedere dag te behouden en te beschermen door simpele handelingen.
Nu is het aan mij om dit minstens te behouden en eigenlijk gewoonweg uit te bouwen.
Geen medicijn, dokter, of psycholoog kan hier tegen op.


Ed V (jul 2014)

Er kwam een moment in mijn leven dat ik mijzelf meer wilde verdiepen in spiritualiteit in zijn algemeenheid en mijn eigen spiritualiteit. Ik besloot daarom naar een open dag in Zuiderlicht (Breda) te gaan en volgde mijn gevoel naar een workshop van Ellen. Haar kalme zuivere uitstraling gepaard met een zeer goed gevoel deed mij besluiten contact met haar te willen. Op een bijzonder persoonlijke wijze geschiedde dit nog diezelfde dag met o.a. als resultaat dat ik momenteel samen met andere hele fijne mensen onder haar professionele en persoonsgerichte supervisie de opleiding Mediumschap en Trancehealing aan het volgen ben en tevens leerzame mediumcirkelavonden met andere ook weer fijne mensen bijwoon.
Ik beschouw Ellen als een van de unieke voorbeelden bij wie de enorme (spirituele en zuivere ) kracht van zachtheid is te ervaren. Geweldig en mooi Ellen dat je hiermee velen op hun vooraleerst innerlijk pad verder kunt helpen. Dank aan jou i.s.m. je helpers. 


Lia (jul 2014)

Vandaag de laatste lesdag van module II Mediumschap & Trance healing gehad.
Ellen als docente voelt haarfijn aan wat jij en wat de groep nodig heeft om te leren en te ontwikkelen. Ik heb Ellen als een hele prettige docente ervaren. Ze begeleidt je met veel geduld en rust waardoor ik de dingen die ik moeilijk vond, ben aangegaan. Ik heb enorm veel van je geleerd, Ellen. Heel veel dank daarvoor!


Wienke (jul 2014)

Hai Ellen,
Het is een feestje om op jouw site te kijken. Zulke mooie dankbare reacties te lezen. En te zien, hoe jij je mediumschap ontwikkelt en voor anderen inzet. Zelf ben ik heel blij dat wij elkaar hebben leren kennen tijdens mijn eerste cursus Mediumship, Training and Development. Graag tot ziens lieverd.
Blessings, Wienke


Januska (jul 2014)

Ellen,

Deze week liep ik te wandelen in een heerlijk februari zonnetje. Ik liep te wandelen en te genieten: vrij van beperkende gedachten en belemmerende gevoelens. Jeetje, wat is dat heerlijk om te mogen ervaren. En dat Ellen heb ik te danken aan jou! Wat hebben mijn bezoeken aan jou mij veel gebracht….

Tijdens onze trance-healing sessies daalden we samen de trappen af naar mijn onderbewustzijn, liet je me kennismaken met mijn innerlijk kind en ben ik verschillende vorige levens binnen gewandeld….je liet me mijn eigen weg begaan en 'wandelde' met me mee als een bemoedigende en ondersteunende coach.

Mijn sessies bij jou hebben me geholpen om over moeilijke drempels en thema's in mijn leven te stappen. De betonplaat tussen mijn gevoel en verstand brokkelt steeds meer af…ik ben onderweg, op weg naar heelwording !

Dus lieve Ellen..hierbij mijn dank !

Maaaarrr je bent nog niet van me af: zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft, heb ik van tijd tot tijd een spiritueel infuus nodig 🙂 … graag hou ik dus contact met je !

Lieve groet !

Januska


Maud (jul 2014)

Workshop "de kracht van edelstenen".
Ik heb deelgenomen aan deze workshop om meer te weten te komen over verschillende edelstenen en hun werking. Ik wilde vooral graag weten welke stenen voor kinderen te gebruiken zijn. Naast een stuk theorie (wat je thuis nog na kunt lezen ), kregen we ook praktische opdrachten. Het was erg verrassend om te zien wat een steen met je doet.
Leuke bijkomstigheid is dat je alle stenen die aan bod zijn geweest mee naar huis krijgt, zodat je ze thuis nog eens kan bekijken en ermee kan werken.
Kortom een aanrader! Ik kijk uit naar deel 2 van deze workshop!


Brechtje (jul 2014)

AURA workshop

De workshop bestond uit twee avonden. In deel 1 werd het onderwerp "energie" behandeld. Ellen begon eerst met een stukje theorie met aansluitend een oefening om te aarden. Daarna begon het leukste deel: het oefenen met elkaar. We hebben een aantal oefeningen gedaan waarbij je je eigen energie kon voelen en tevens ook de energie van een ander. De oefening waarbij je kon voelen of iemand in jouw energieveld stond heb ik als erg bijzonder ervaren. Voor mij voelde dit aan als een vreemde prikkeling in mijn rug. Gelukkig kan je je hiervoor en ook voor emoties van anderen afschermen, wat Ellen je ook leert tijdens de workshop.

Deel 2 stond in het teken van de aura-kleuren en de betekenis hiervan. Tijdens deze avond hebben we de regenboogmeditatie gedaan waarbij elke aurakleur aan bod kwam en zo kon je merken of op dat moment bijvoorbeeld de kleur rood als prettig aanvoelde of juist niet. Een heel rustgevende meditatie vond ik dit. De regenboogmeditatie doe ik thuis nog wel eens als ik hoofdpijn heb. En het kan dan de pijn verzachten.

Het was een interessante, leerzame en heel gezellige doe-workshop. Ellen is zuiver en eerlijk en neemt de tijd voor je indien je vragen hebt.

Brechtje.


Wendy (jul 2014)

Ik ken Ellen al heel wat jaren, toen ze mij vertelde over wat voor een gave ze beschikt, was mijn eerste vraag, kun je iets voor mijn dochter betekenen?

Maud was toen ruim 4 jaar, een lief meisje wat snel moe was en niet naar het toilet durfde voor een grote boodschap. Met plassen was ze, zowel overdag als ’s nachts, met haar 3 jaar zindelijk maar dit durfde ze niet en daarom vroeg ze altijd om een luier, ze deed haar behoefte en dan kon de luier weer uit. Door haar angst gingen er soms dagen overheen. Een heel beloningssysteem hadden we geprobeerd maar niets werkte.

Ik had tegen Ellen gezegd dat ik niet wilde weten, wanneer ze Maud zou behandelen. Tot op een zondag Maud weer een luier aanhad en op het moment dat ik die uit wilde doen zag ik dat ze nog niet klaar was, toen heb ik haar op het toilet gezet en deed ze de rest in het toilet. De volgende dag sprak ik Ellen, zij was blij want ze had inderdaad Maud behandeld. Nu was het zaak om door te pakken. En twee dagen later kwam Maud uit zichzelf naar mij toe dat ze naar het toilet
moest en of ik mee wilde gaan, natuurlijk wilde ik dat! Sindsdien gaat het goed met Maud en heeft ze geen luier meer aangehad. Ellen heeft haar ook een mooi 'oranjeglitter pakje' aangegeven, zodat ze niet alle emoties van anderen voelt. Sinds die tijd heeft Maud veel meer energie en zit ze veel lekkerder in haar vel.

Al haar angst voor het toilet is voortgekomen uit de periode toen zij 4 maanden was, toen heeft Maud 3 weken met een heupluxatie in tractie in het ziekenhuis gelegen. Via Ellen heeft ze laten weten dat ze zich alleen en achtergelaten voelde. Wij vonden het ook verschrikkelijk om haar daar achter te laten, maar we weten ook dat wij niet anders konden, anders had ze nooit kunnen lopen. Maar
dat dit zo’n impact zou hebben dat verwacht je niet.

Ik ben blij dat we met haar angst voor het toilet niet het ziekenhuistraject zijn ingegaan, ik voelde dat dat niet de manier was en dat blijkt dus wel.
Wij zijn Ellen zo dankbaar!

Liefs Wendy


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring