Referenties

Referenties

X. (okt 2018)

Ik kwam bij Ellen voor nek/schouderklachten en angsten bij duizeligheid. Er bleek een blokkade te zitten uit het verleden met mijn moeder. Daarna stroomde energie weer. Ze heeft me veel inzichten en handvatten gegeven, die ik snel oppakte en nog steeds toepas. Ze heeft mijn energie weer in balans gekregen waardoor ik weer vol vertrouwen in de wereld sta en nieuwe ervaringen durf aan te gaan. Ellen is een lief, betrouwbaar persoon bij wie je de warmte voelt en de acceptatie dat je mag zijn wie je bent!!


Olga (okt 2018)

Cursus Emoties in Balans:
Het is mooie, hele praktische en waardevolle cursus.
De cursus is in 2 dagen verdeeld. De cursus is goed opgebouwd.
Theorie en Praktijk wisselen elkaar op aangename manier. Ik heb echt genoten.
Ellen legt alles simpel en verfrissend uit dat ik blij en vrolijk van word.
Alle oefeningen zijn toepasselijk in dagelijkse leven. Je kunt meteen van dag 1 aan de slag.
Heel dankbaar.


Olga (okt 2018)

Cursus Emotie in balans.

Wat een mooie,hele praktische en waardevolle cursus.
Het cursus is over 2 dagen verdeeld. Heel goed opgebouwd. Theorie en praktijk wisselen op aangename manier elkaar. Het is best intensief,maar zeker moeite waard. Tot deze cursus wist ik best veel over chakra's en energielichaam. Ellen legt alles zo simpel en verfrissend uit, dat ik vrolijk en blij van werd. Alle oefeningen zijn heel toepasselijk en je kunt meteen aan de slag met die oefeningen in je dagelijkse leven.

Ben heel dankbaar.


M. (okt 2018)

Cursus Emoties in balans!
Ik heb het als heel leerzaam ervaren! Mooie, praktische oefeningen. Heel fijn om te ervaren dat ik dit "kan", mooi om te zien wat het effect is op de ander. De manier waarop je het ons leert heeft me vertrouwen geven. en ook heel fijn om daarnaast ook nog allerlei kennis over chakra's en oliën e.d. te krijgen. Het heeften meer geboden dan ik van tevoren had verwacht.


Esmeralda (sep 2018)

De edelstenen en hooggevoeligheid cursus was een echte thuiskomer voor mij. Ik heb inmiddels al wat meer van Ellen mogen zien maar met deze workshop had ik meer een klik. Er werd ons verteld wat edelstenen en hooggevoelige mensen kunnen betekenen voor elkaar, dat een edelsteen niet hoeft te betekenen dat je alles lekker kan blokkeren om geen last te hebben van prikkels. Maar dat je de stenen in jou voordeel kan gebruiken om jezelf beter te voelen en energie beter los te laten. We hebben een aantal verschillende stenen vast mogen houden, de ene voelde beter aan dan de andere. soms was het effect zo sterk dat het wisselen van de ene hand in de andere al een enorm verschil was. Ik bedacht mijzelf hoe mooi het zou zijn als ik mensen hiermee zou kunnen helpen .. ik hou zeker weten de site inde gaten voor meer over edelstenen!


Henriëtte van der Linden (jul 2018)

Op een gegeven moment kom je op een punt dat je meer aan jezelf wilt gaan werken en niet alleen maar cursussen en trainingen wilt volgen die je in je carrière verder helpen.
Ik had al vaker gezocht naar iets wat 'echt bij mij past' maar vond het steeds maar niet. Totdat ik de website van Ellen bekeek en voelde dat dit het was.
Ik heb de basis- en vervolgcursus mediumschap en healing bij haar gevolgd. De eerste dag was toch best eng omdat ik dacht dat iedereen er meer van wist dan ik. Van Ellen heb ik inmiddels geleerd dat het niet gaat om het denken maar om het voelen en bij Ellen ben ik op een veilige manier aan mijn reis begonnen. Soms moet je gewoon een keer in het diepe springen en als eerste voor een groep gaan staan ook al snap je met je hoofd nog niet helemaal wat je nou precies moet doen!! Mijn pad begint steeds duidelijker te worden en ik heb nu al zin in alle mooie dingen die ik nog ga beleven.
Dank je wel Ellen voor je steun en de uitdagingen die je me hebt gegeven.

Henriëtte 's-Hertogenbosch


Esther (jun 2018)

Het al zo'n anderhalf jaar geleden dat ik bij Ellen terecht kwam voor een reading en nog altijd kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Door omstandigheden was ik samen met mijn partner en ook hij heeft deze avond als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Omdat naar aanleiding van de reading toch wat puntjes van aandacht naar boven zijn gekomen ben ik destijds ook een paar keer bij Ellen op de 'thee' gegaan voor een trance-healing sessie. Die sessies met waren altijd erg fijn en ik heb me keer op keer verwonderd over de dingen die ze me heeft laten zien en voelen! Mocht je dus nog twijfelen om een keer een afspraak met Ellen te maken, dan zou ik zeggen… gewoon doen! Ik ga binnenkort maar weer eens voor een "onderhoudssessie".


Cindy (mei 2018)

Mijn afspraken met Ellen kwamen steeds weer op het juiste moment. Wanneer ik weer overliep van energie, helemaal hyper de hyper, niet meer wist hoe ik bij mezelf moest komen om weer rustig te worden, was daar Ellen. Altijd even rustig, vriendelijk, liefdevol. Een kopje thee en ga maar zitten. Doe je verhaal. Je voelde totaal geen druk om snel je verhaal te doen. Ellen heeft alle tijd voor je, luistert oprecht en geeft zoveel inzichten dat je daarna weer rustig naar huis kan. Voor mij ook heel bijzonder om te ervaren hoeveel je signalen vanuit je natuurlijke omgeving krijgt. De boswandeling was zo bijzonder en zo tekenend voor mij en mijn leven op dat moment, dat staat echt in mijn geheugen gegrift. Ik kan echt iedereen Ellen aanbevelen. Er is totaal niets zweverigs aan, het is gewoon heel fijn! Ellen, je bent een topwijf, bedankt voor al onze gezellige sessies !! Dikke kus XXXX


K. (apr 2018)

Dank je Ellen voor alles dat je ons gegeven hebt. Op een liefdevolle manier begeleid je iedereen op hun eigen niveau. Je laat stappen zetten die we allemaal vooraf niet hadden kunnen bedenken. Voor mij: meer inzichten, een voorzichtig ontwakend vertrouwen in en op allerlei vlakken die "nieuw" voor me zijn. Kortom wat meer kennisgemaakt met een onbekend deel van mezelf en alles om me heen.


Y. (apr 2018)

Een ontdekkingsreis die mijn meegekregen scepsis heeft weggenomen en mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme heeft doen ontwaken. Smaakt naar meer!


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring