Referenties

Referenties

Merel (apr 2021)

Mediumschap & Healing: De cursus, de medecursisten en Ellen samen, zorgen telkens weer voor inspirerende dagen met een fijne energie!
Het daagt me uit om mezelf te laten zien op een diepere laag. Om mijn intuïtie te (durven) delen en daarop te vertrouwen."
Ik vind het leuk om te zien hoe verschillend we allemaal lijken te zijn. En toch zoveel overeenkomsten, herkenning en erkenning bij elkaar vinden.
Hoe we samen één groep vormen. Het is gewoon fijn om "daar" te zijn, samen te zijn en die verbinding te voelen/ het te voelen stromen en dat te delen met elkaar. Samen zijn met andere voelsprieten die blij worden van de maan, van engelenkaartjes, edelstenen, olie-tjes, natuur en de essentie van. Het is ook lekker nuchter en gezellig.


Jenna (apr 2021)

Mediumschap & Healing: De cursus bij Ellen was altijd heel gezellig en toegankelijk. Ellen weet verbinding te creëren in een groep, voelt haarfijn ieders individuele behoeften en uitdagingen en ze zorgt voor diepgang in de lessen, waardoor je er echt wat uithaalt voor jezelf. En dat in een ongedwongen sfeer, waarin ook ruimte is voor humor en luchtigheid. Er zijn maar weinig plekken waar ik een cursus volgde, die bovenstaande Ingrediënten zo goed konden mixen. Ellen, bedankt!


Maaike (apr 2021)

De hele cursus is absoluut voor iedereen een aanrader. Om welke reden dan ook; Zelfontwikkeling, zelfbewustzijn, nieuwsgierigheid of om er echt je werk van te maken. Ellen liet mij een hele nieuwe wereld zien die open gaat en (als je het toelaat) die wereld is echt een verrijking aan mijn bestaan. Ook is die 'extra dimensie' normaal geworden. Het hoort nu bij mijn routine. Zonder zweverigheid word je bewust van je eigen kunnen op spiritueel gebied en leer je jezelf (en je gidsen)kennen op manieren die eigenlijk veel beter bij mij passen dan de manieren die ik tot nu toe heb geleerd. Daarmee heb ik de mogelijkheid om van zoveel meer waarde te zijn voor mezelf maar ook voor anderen die vastlopen waarbij de oplossing niet in het aardse ligt of gewoonweg ook nieuwsgierig zijn. Ik merkte dat door minder of helemaal niet meer in mijn hoofd te zitten maar alles op intuïtie en gevoel doe, alles in m'n dagen vloeiender verloopt. Mijn onbewuste word bewust en ik denk nu met mijn gevoel. Dit kost ook geen energie meer maar geeft het juist.

Ik kan nog wel 6 pagina's volschrijven maar ik sluit af met een beknopt advies; gewoon doen die cursus!!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Na mijn eerste kennismaking met Ellen zo'n twee jaar geleden wist ik dat ik bij haar mijn mediumschap wilde leren beoefenen. Ik startte met deel 1. Deel 2 viel even in het water door de lockdown. Wat was ik teleurgesteld door deze beslissing. Maar gelukkig konden we in november weer starten. Ik heb deel 2 als een grote verrijking ervaren. Veel nieuwe dingen geleerd. Altijd leuk om met energie bezig te zijn! Het heeft me een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling gebracht. Je komt immers stukken van jezelf tegen die je op mag lossen, anders kun je niet verder groeien. De oefeningen die we doen zijn heel divers. Zelf heb ik de behoefte om dingen te herhalen. Ik zou dus met gemak deze 2e cursus Mediumschap nog een keer kunnen doen. Ik heb ook wel eens geopperd om er een jaarcursus van te maken zodat we meer oefenmomenten hebben. Tot slot: ik wil iedereen aanraden om deze cursus te volgen bij Ellen als je je gevoeligheid wil versterken/vergroten en er meer over wil leren! Ellen, Bedankt!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Elke keer kijk ik weer uit naar de ontmoeting. Dank Ellen voor je zijn en dat je iedereen laat groeien in hun en met hun eigen zijn. Wat was en is het een leerproces. Heb en ben instaat gesteld om mij te kunnen laten zien. Dat er schatten zijn die nog niet ontdekt waren. Ben te weten gekomen waar mijn passie is en dat de reis nog steeds gaande is. Dank, uit en met de energie van liefde, lieve Ellen


Mediumschap & Healing (apr 2021)

De cursus Mediumschap heeft mij vooral een moment voor mezelf gegeven. Echt weer tot mezelf komen. Door drukte heb ik er buiten de cursus weinig mee gedaan. Iedere keer weer zoveel geleerd tijdens de lesdagen. Veel over mezelf vooral, maar ook over Mediumschap en Healing. Ellen is een fijne cursusleider en je geeft precies het vertrouwen in mensen die het nodig hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus ben gaan doen! Bedankt voor de fijne lesdagen en de mooie woorden iedere keer.


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Wat heeft de cursus Mediumschap mij gebracht?
– duidelijkheid voor mezelf
– liefde voor Mediumschap
– zelfvertrouwen
– rust en tevredenheid
Ellen, je geeft een andere, liefdevolle en gewone kijk op Mediumschap. De cursusdagen zijn voor mij dagen om naar uit te kijken, waar ik blij van word. Dank, heel veel dank voor wie je bent, wat en hoe je doet. Je helpt mij enorm!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

Voor mij was deel 2 een hele waardevolle cursus. Waardevol omdat de oefeningen en de sfeer open en uitnodigend waren. Beide hielpen me om meer te durven experimenteren en meer los te laten. En inderdaad, stap voor stap, steeds weer geholpen door het vertrouwen van jou, Ellen, in mijn kunnen, feedback en verdieping tijdens het oefenen en af te toe gewoon de spreekwoordelijke "duw" over het randje. Knap hoe je hier allemaal mee speelt en me een voorbeeld geeft van lekker intuïtief werken: helemaal vertrouwend op dat de juiste woorden en oefeningen wel tot onze beschikking komen tijdens de lesdagen. En ja, een fijne groep, waardoor er ook persoonlijke healing plaats kan vinden. De eigen healing en de oefeningen versterken elkaar, een supermix! Dankjewel voor deze mooie ervaringen!


Mediumschap & Healing (apr 2021)

"Bedankt voor je heerlijke lessen. Ik vind je benadering zeer prettig, respectvol en mystiek. Iedere les is weer een avontuur en een verrassing wat er weer komt. Toen ik begon had ik nog geen beeld van wat Mediumschap inhield. Na deel 1 was me duidelijk dat het gaat om zelfhealing, dat door wat je ervaart en de oefeningen die je leert, je mag groeien om rust en ruimte te vinden, en zo je pad te gaan zien. Ik ben je dankbaar dat jij mij hier in wil begeleiden en mij je lessen leert. Op naar de volgende les!"


Natascha (nov 2020)

lieve Ellen,

elke keer weer een cadeautje als ik een cursus heb gevolgd bij jou; om wie je bent en om wat je me allemaal laat zien. dank je wel voor alle inspiratie waar ik weer mee aan de slag kan. en ik kom graag weer terug.

dank je, natascha


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring