Referenties

Referenties

Joke (sep 2019)

De workshop “de kracht van edelstenen” was voor mij zeer waardevol. Naast praktische tips voor het gebruik van edelstenen in je huis, geeft Ellen o.a. uitleg over de werking van diverse stenen, het ontladen en opladen. Ze vertelt hoe je kan testen of een steen geschikt is voor je om te gebruiken en hoe je de energie kan testen. Ook kies je, zonder het te kunnen zien, een steen uit een bakje met diverse stenen en die blijkt dan perfect bij je te passen. Heel bijzonder! Ellen krijgt volgens mij veel informatie over de deelnemers gedurende de dag en gaat daar heel discreet mee om. Ik heb een dankbare herinnering aan deze dag en ben voornemens om binnenkort een individueel consult bij Ellen boeken.


Sophie (mei 2019)

Na een pittige periode van bijna een dik jaar met burn-out verschijnselen en ik mezelf eigenlijk goed kwijt was, heb ik mede door de consults met Ellen de weg weer terug gevonden. Ze past de consults op jouw persoonlijk aan. Ellen heeft een hele warme en fijne persoonlijkheid waar je je direct bij je op je gemak voelt, wat erg belangrijk is als je niet 100% in je vel zit. Na 3 sessies merkte ik dat ik me weer beter ging voelen en dat komt mede door de hulp van Ellen. Dank je wel daarvoor!

Lieve groet,

Sophie


Ervaringen workshop De kracht van Edelstenen (apr 2019)

"Wow! wat een inspirerende dag! Leerzaam en praktisch tegelijkertijd. Genoten en bijzonder om deze energie te ervaren. "

"Ik kwam als beginneling in de edelstenen. Totaal geen ervaring in de werking ervan. Ik stond op en voor de ervaring en je enthousiasme. Ik heb ervaren dat edelstenen je verschillende emoties en stemmingen kunnen geven. Een heel bijzondere ervaring en ik ben erg benieuwd naar de werking van de steden die ik vandaag meer naar huis neem op langere termijn. Bedankt voor de mooie dag!"

"Een hele fijne dag! Veel geleerd en gevoeld. Enthousiast om er meer mee te doen!"

"Lieve Ellen, bedankt voor deze fijne dag. Ik heb veel geleerde en ga zeker met de edelstenen aan de slag. Tot ziens."

"Heel inspirerend, veel geleerd. Goede basis om zelf mee aan de slag te gaan. Met veel enthousiasme, energie en passie verteld. Luistert echt naar je en speelt hierop in. Waardevolle cursus en zeker een aanrader! Onwijs bedankt!"

"Wat een heerlijke, inspirerende en gezellige dag. Ik heb genoten van de informatie. Een fijne basis om mee verder te kunnen. Je uitleg was helder en duidelijk. Bedankt voor deze dag!"

"Een hele fijne dag, met interessante kennis, mooie ervaringen en heerlijk om lekker te voelen. Een mooie mix. "

"Wat een geweldige ervaring! Ik ben zeer verwondert met wat edelstenen met je doen en dat je al zo snel kunt voelen wat het met je doet. Wat is de natuur toch en wat ben ik nu een bofferd dat ik weet hoe ik de stenen nu kan inzetten voor ondersteuning van mezelf en anderen. Ik ga zeker de twee vervolg avonden volgen want in mijn werk ga ik dit ook inzetten zodat anderen er ook bewust van worden en het ook als fijn, helend, ondersteuning kunnen inzetten. Ellen heel erg bedankt voor de fijne en inspirerende dag. het heeft me veel inzichten gegeven."


Nettie van Wieringen (apr 2019)

Lieve Ellen,
Vorig jaar heb ik de cursus Mediumschap en Healing gedaan en aansluitend ben ik een paar keer bij Ellen op consult geweest. Ik heb dit beide erg positief ervaren, ging er altijd met veel blijheid naar toe en met een krachtige, mooie energie weer naar huis. De cursusdagen hebben mij veel mooie inzichten, maar ook wijsheid gegeven in een warme liefdevolle omgeving met een fijne groep mensen. Tijdens het individuele consult ben ik mij steeds bewuster geworden van een groot stuk verlangen in mezelf, een stuk verlangen wat ik eigenlijk al veel te lang heb laten liggen. Ik voelde dat het nu zo de tijd is om dit te verwelkomen. De energie waarmee je dan naar huis gaat is onbeschrijfelijk en van heel grote waarde. Inmiddels staan alle deuren nu open om dit verlangen met beide armen te verwelkomen. Lieve Ellen, ik kan het niet goed in woorden uitdrukken wat dit voor mij betekent. Heel erg veel Dank!
Dikke knuffel van Nettie


Ellen Marijnissen (mrt 2019)

Reacties cursisten Basiscursus Mediumschap & Healing:

"Lieve Ellen, Wat een bijzondere cursus! Elke keer ben ik met enthousiasme naar Breda gereden en met een fijn en voldaan gevoel weer terug naar huis. Wat ik zo prettig vond aan de cursus is dat het niet alleen "praktisch praktisch" was, maar dat het op zielsniveau de diepte in ging. Deze cursus heeft me meer vertrouwen gegeven in mezelf m.b.t. het ontwikkelen van mijn mediumschap. Het heeft me daarnaast weer terug gebracht naar wie ik ben en wat ik wil gaan doen in de toekomst. Ik kan wel zeggen dat ik er sterker uit ben gekomen. Dit alles had niet gekunnen zonder jouw prettige manier van "les geven". De ongedwongenheid, integer, alles zonder oordeel, wat maakt dat ik, maar ook de medecursisten zich open konden stellen. Ontzettend bedankt!"

"Het mooiste wat ik nog kon worden was mezelf. Je hebt me geleerd om te vertrouwen. Het is er nog niet altijd, maar de basis is er nu. Onwijs bedankt voor de inzichten en met ervaren. Nu kan ik op pad."

"Ben blij dat ik me geen beeld had gevormd over de cursus, maar open stond om me te laten verrassen. Niets had recht kunnen doen aan deze bijzondere ervaring. Heerlijk om deel uit te mogen maken van een bijzondere liefdevolle groep. Voor mij is het een zielservaring geweest. Echt heel bijzonder, heel diep."

"Dank je wel Ellen, voor het her-inneren en opnieuw tot me nemen en ophalen van de mooie energieën, tools die we ook hebben in dit leven. En dat met humor, pragmatisme, eigentijdsheid en op diep spiritueel niveau. Allerlei nieuwe verbindingen, healing en met plezier in veiligheid en respect voor elkaar.
Superfijn en dankbaar en ik beloof mezelf dat ik 't nu onderdeel hou in mijn leven, zoveel rijker en leuker!"

"Lieve Ellen, Dankjewel voor de mooie lessen in een veilige, betrouwbare omgeving met heel bijzondere mensen, waaronder JIJ! Ik heb de cursus beleefd als een verhelderend met veel eye-openers en bevestigingen. Er is een deur opengezet naar een nieuwe dimensie, en kan me veel bewuster contact maken met en me sowieso echt bewust zijn van alle energie, heel bijzonder! Het vertrouwen mag nu gaan groeien en ik kijk uit naar de vervolgcursus!"

"Hele fijne, mooie en bijzondere ervaringen opgedaan. Contact met mijn gids(en) is dieper, nog meer vertrouwder geraakt. Vele inspiraties opgedaan wat allemaal te kunnen doen/ervaren met je gidsen. Hele mooie boodschappen ontvangen die mij gesterkt hebben in mijn zijn. Dieper zielscontact, benadering van/met ervaringen/omstandigheden, ook in dagelijks leven. Krachtige energieën gevoeld en ervaren, echt elke les weer. Fijne energieën, bijzondere diepe ervaringen/boodschappen/healing. Op een fijne en open manier de lessen gegeven en ontvangen. Lieverd, bedankt voor je fijne energie, de mooie ervaringen, de geweldig mooie workshop en je mooie aanvullingen tijdens onze oefeningen."


Irma Schalk (mrt 2019)

Ik heb al ruim vijftien jaar last van reumatoïde artritis en fibromyalgie. Over het algemeen heb ik het redelijk onder controle, maar de laatste maanden ging het een stuk minder en had ik veel last van stekende pijnen vooral in mijn tenen. We kwamen richting carnaval en ik had verwacht dit mooie feest niet te kunnen gaan vieren door de stekende pijn. Ik kwam op vrijdag Ellen tegen en zei vroeg mij of ik in de werking van edelstenen geloof. Mijn antwoord was heel duidelijk, nee, eigenlijk niet. Ik heb toen nog een gesprek met Ellen gehad en ik dacht baat het niet dan schaad het niet, dus wat heb ik te verliezen dacht ik. Ik heb toen een armbandje met speciale edelstenen aangedaan en op het moment dat ik het aandeed, reageerde mijn lichaam binnen 10 seconden. Er ging een soort tinteling door mijn gehele lichaam. Dit was een hele rare gewaarwording. Voordat het vrijdagavond was, had ik al minder stekende pijn en ook de vermoeidheid was een stuk minder, terwijl ik heel de middag bezig was geweest en normaal gesproken 's avonds uitgeput op de bank zou liggen. Ik heb vier prachtige dagen carnaval kunnen vieren zonder stekende pijn, want deze is helemaal verdwenen en ook nu gaat het nog steeds goed. Iedere dag draag ik nu mijn armbandje en als ze mij nu vragen of ik in de werking van edelstenen geloof, zeg ik nu: zeker weten.

Ik ben Ellen zo dankbaar dat zij mij die vrijdag toch heeft aangesproken en mij zover heeft gekregen om het te proberen.

Irma


Laura (jan 2019)

Lieve Ellen, hulpeloos en verloren kwam ik bij jou…. was mezelf compleet kwijt. Zoveel duidelijk geworden. Ben mezelf aan het ontdekken en oh wat voelt dat goed. Ik ben goed zoals ik ben. Ik mag er zijn! Dank je wel. Ellen, wat een ontzettende fijne en bijzondere vrouw ben je…


Richard (dec 2018)

Na een lange periode van zelfstandig aan mijn persoonlijke ontwikkeling te hebben gewerkt, ontstond voor mij in de zomer van 2017 het inzicht dat er een doorbraak moest komen. Om echt te veranderen, om echt gelukkig te worden had ik hulp nodig van een professional.
Na diverse keren de site van Your Life Your Energy te hebben bezocht voelde ik dat ik hier moest zijn. Nu terugkijkend een meer dan goede keuze.
Gaandeweg heeft Ellen me laten inzien en vooral voelen wat ik nodig had, welke blokkades of overtuigingen me belemmerden in mijn welzijn en geluk. Daarbij werd per sessie bekeken … of liever … gevoeld wat een goede aanpak zou zijn. Soms confronterend of pijnlijk, dank weer waardevolle inzichten of gevoelens. Het mooie is dat Ellen zorgt dat je tot de kern gaat op een positieve en respectvolle manier.
En nu, 1 jaar en 3 maanden later ben ik "klaar". Kan ik zijn wie ik ben, is er balans tussen gevoel en verstand, heb ik innerlijke rust en ben ik verlost van dominante overtuigingen en angsten. Symbolischer kan het niet…. Aan de vooravond van een nieuw jaar, ga ik ook een nieuwe fase van mijn leven in. Als een ander mens, verlicht en met de moed om nieuwe ervaringen op te doen. Ik gooi mijn knapzak op de schouder en ga het avontuur aan, een beter leven tegemoet.
Dank je wel Ellen voor je hulp en je support en de mooie momenten die ik heb mogen ervaren. Je bent een inspirerend, lief en mooi mens.
Richard


X. (okt 2018)

Ik kwam bij Ellen voor nek/schouderklachten en angsten bij duizeligheid. Er bleek een blokkade te zitten uit het verleden met mijn moeder. Daarna stroomde energie weer. Ze heeft me veel inzichten en handvatten gegeven, die ik snel oppakte en nog steeds toepas. Ze heeft mijn energie weer in balans gekregen waardoor ik weer vol vertrouwen in de wereld sta en nieuwe ervaringen durf aan te gaan. Ellen is een lief, betrouwbaar persoon bij wie je de warmte voelt en de acceptatie dat je mag zijn wie je bent!!


Olga (okt 2018)

Cursus Emoties in Balans:
Het is mooie, hele praktische en waardevolle cursus.
De cursus is in 2 dagen verdeeld. De cursus is goed opgebouwd.
Theorie en Praktijk wisselen elkaar op aangename manier. Ik heb echt genoten.
Ellen legt alles simpel en verfrissend uit dat ik blij en vrolijk van word.
Alle oefeningen zijn toepasselijk in dagelijkse leven. Je kunt meteen van dag 1 aan de slag.
Heel dankbaar.


Wat zijn uw ervaringen met
Your Life Your Energy?

Klik hier en deel uw ervaring