Klankschaalmeditatie (geannuleerd)

Klankschaalmeditatie (geannuleerd)

Een keer per maand verzorgt Irene van Koppen een klankschaalmeditatie in de praktijk.

De harmonische klanken van de klankschalen en de gong zorgen ervoor dat je tot rust kan komen. Je richt je aandacht op de rijke en warme klanken zodat je je gedachten gemakkelijk kan laten gaan. De resonantie (trillingen) van de klanken zijn grondend; ze geven je een weldadig en vertrouwd gevoel.

Een klankmeditatie is een gerichte aandacht-meditatie. Het is heel normaal dat je aandacht daarbij afdwaalt. Dat opmerken en daarna je focus opnieuw naar de klanken brengen, is een deel van de oefening. Hoe meer je aan deze vorm van meditatie doet, hoe meer je die focus leert beheersen. Dit helpt je op termijn om aandachtiger te zijn in je dagelijks leven zodat je meer beheersing hebt over je gedachten, je emoties, je stressniveau en pijn.

De meditatie kan zowel zittend als liggend; geef je voorkeur maar aan bij de inschrijving.

De klankmeditatie start om 10.30 uur de ruimte is open vanaf 10.15. Na de meditatie staat er een kop thee voor je klaar (afsluiting om 12.00 uur).

 

Update 11-03-20: Deze klankschaalmeditatie is geannuleerd naar aanleiding van de veiligheidsvoorschriften en adviezen RIVM omtrent het Corona-virus. 

Klankschaalmeditatie (geannuleerd)

15 maart
10:30-12:00 uur
Locatie: Groenstraat 14
4841 BD Prinsenbeek
beeldmerk-boom