Speciale editie Aqua de Florida

Speciale editie Aqua de Florida

Verbind je met de kracht uit de natuur en met de kracht in jezelf!

Nu met de veranderingen in seizoenen, veranderingen in onze energie, verandering van het licht naar het donker, verandert er bewust en onbewust veel in en om ons heen. De dagen worden korter, kouder en donkerder. Met de winter in aantocht richten we ons naar binnen toe. Wat hebben we nodig? Wat mag je loslaten en wat mag je toelaten? De natuur laat in het najaar zien dat we met dankbaarheid mogen terugkijken naar wat we hebben gedaan, wat we hebben bereikt en waar we staan.

In de komende donkere periode is het van belang om goed bij jezelf te blijven, om jezelf de tijd en rust te geven om los te laten en op te laden. Om je te verbinden met je eigen kracht en mogelijkheden. Om je passie aandacht en ruimte te geven om te mogen groeien.

Een heel mooi ritueel is om je te verbinden met de kracht uit de natuur en met de kracht in jezelf. Hoe mooi is het om hierbij stil te staan bij het maken van je eigen Aqua de Florida!

Aqua de Florida zuivert, voedt en verbindt.

Maak nu je eigen Aqua de Florida voor de komende donkere dagen, voor inzicht, kracht, verbinding, hoop en vertrouwen.

Verbind je met de kracht uit de natuur, met zijn elementen, met zijn symboliek en verborgen magie.

Het maken van je Aqua de Florida gebeurt in een kleine groep, volgens een bepaalde ceremonie, waarbij we gebruik maken van natuurlijke materialen uit de natuur die voor jou zuiver aanvoelen en een speciale betekenis hebben.  Dit maakt deze Aqua de Florida persoonlijk en een krachtig hulpmiddel wat jij kan inzetten voor persoonlijke zuivering en ondersteuning in je leven.

Een cadeautje voor jezelf! Doe je mee?

Speciale editie Aqua de Florida

11 oktober
10:00-15:00 uur
Locatie: Groenstraat 14
4841 BD Prinsenbeek
beeldmerk-boom