Tijd voor een nieuw hoofdstuk

11 februari 2021: Het is weer Nieuwe maan!

Tijd om extra stil te staan bij je intuïtie, hierna te luisteren, deze te volgen en ruimte te creëren. Door de huidige stand van deze maan en zijn planeten, kunnen nu je schaduwkanten aan het licht komen. Het kan zijn dat je je daardoor wat onrustig en opstandig voelt.

Iedere Nieuwe maan en Volle maan heeft een betekenis en doet iets met onze emoties. Het is een bewustzijnsproces, iedere keer weer. De ene keer op bewustzijnsniveau, de andere keer op onbewust niveau, maar dat het iets met je doet is een ding wat zeker is. Het is mooi om hier even bij stil te staan. Het leven gaat toch al zo snel, we willen zo veel, maar eigenlijk is alles er al.

En dat is precies wat Nieuwe maan aangeeft. Sta eens even stil, ben eens bewust van wie je bent, waar je staat, wat je doet. Maar dan ook echt bewust en durf eens eerlijk te zijn naar jezelf toe. We raken zo vaak verdwaald in het mentale geklets van onze geest, dat we niet meer luisteren naar ons innerlijk weten.

Nieuwe maan creëert nieuwe kansen en eigenlijk heb je die iedere seconde van de dag. Nieuwe maan helpt je alleen maar om het te herinneren. Om je te herinneren dat je een keuze hebt, ook al denk je dat je die niet hebt. Dat je het gewone mag loslaten om het magische toe te laten.

Je bent onderdeel van het geheel en net zo belangrijk als een ander. De keuze is aan jou. Zie het alsof je een boek schrijft over jouw leven. Nieuwe maan geeft aan dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Een nieuw hoofdstuk in je leven. Waarover ga jij nu schrijven?