Volle maan 5 februari

De natuur laat zich niet kennen, zelfs niet dwingen, ze volgt haar eigen pad, haar eigen cyclus en weet wat wel en niet goed voor haar is. Zo ook deze Volle maan. Deze Volle maan laat je zien dat dit een periode is dat nog alles mogelijk is, dat je moedig maar ook voorzichtig moet zijn.

Heb geduld

Deze Volle maan is nog verbonden met de energie van Imbolc, het Keltische jaarfeest wat de komst van de Lente viert en langzaam afscheid neemt van de Winter. Een overgangsperiode, een kwetsbare periode. Het jaar is nog maar net begonnen, heb geduld, sommige dingen hebben meer tijd nodig om echt zichtbaar te worden. Zorg ervoor dat je geen energie verspilt aan dingen die nog te kwetsbaar zijn en niet passen in het moment.

Diepgang en zuivering

Deze Volle maan heeft de naam Sneeuwmaan gekregen en heeft als thema: Diepgang en Zuivering. De maan staat in het teken van de Leeuw, de zon in Waterman. Leeuw is een vurig teken en staat bekend om zijn kracht, zijn zelfvertrouwen en is niet bang om van zich te laten horen. Gebruik deze energie om jezelf wakker te schudden, jezelf een duwtje te geven of helder te krijgen wat jouw passie is en hier een richting aan te geven. Waar haal jij je energie uit? Wat heb je nu nodig? De energie van Leeuw geeft jou de nodige moed, levenslust en enthousiasme. Gebruik deze energie goed en geef het niet weg, het is er speciaal voor jou! De energie van Waterman is vernieuwend, houdt van veranderingen en van zijn vrijheid. Dit op zijn eigen onderbouwende manier. Hij laat zich niet gek maken en verandert niet zomaar van mening.

Een prachtige combi, al kan het tegenstrijdig zijn. Let nu met deze Volle maan vooral op je gevoel en luister naar je intuïtie.

Heb jezelf lief

Kom tot jezelf, heb jezelf lief en geef jezelf de aandacht die je nodig hebt om de juiste stappen te zetten. Zorg dat je niet alleen maar plannen maakt voor op lange termijn. Zorg ook voor ideeën die op korte termijn of zelfs meteen zijn te verwezenlijken. Zo zorg je ervoor dat het vuur in jou blijft branden.

Edelsteen

Een edelsteen die past bij de energie van deze Volle maan: Rookkwarts. Deze steen is activerend, aardend en zuiverend.