AromaTouch massage

Verschillende factoren die we in ons dagelijks leven tegenkomen, kunnen invloed hebben op ons algehele welzijn. De AromaTouch massage is een fijne en speciale behandeling die lichamelijke en emotionele stress verlicht en je lichaam helpt om weer in balans te komen.

De AromaTouch is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en het therapeutische gebruik van etherische en essentiële oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie. De behandeling heeft daarom zijn uitwerking op zowel de meridianen en energiebanen, als op viscerale (ingewanden en organen) contactpunten via de rug, het hoofd en de voeten.

De AromaTouch is een ontspannende massage over de rug, het hoofd en op de voeten in combinatie met 8 pure, essentiële oliën van DoTerra. De doorbloeding en het zelfherstellend vermogen worden door de massage gestimuleerd. De kracht van de AromaTouch massage zit in de dieptewerking. Na de behandeling voel je een diepe ontspanning en voel je je energiek en fit.

Een Aroma Toch massage kan ook preventief worden ingezet om je lichaam in een goede conditie te houden. En zeker zo belangrijk: als verwenmoment voor jezelf!

De rol van Aroma

Of we een geur lekker of vies vinden heeft vaak te maken met ervaringen die we eraan koppelen. Er is overtuigend bewijs dat aangename geuren ons humeur en gevoel van welzijn kunnen verbeteren. AromaTouch werkt met verschillende oliën, elke olie geselecteerd vanwege zijn eigen en gecombineerde aromatische eigenschappen. De algehele geur van AromaTouch is kalmerend, licht en aangenaam van geur. Deze heerlijke oliën zijn geheel puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk.

De rol van aanraking

Of het nu schudden van een hand is of een knuffel, alle fysieke aanrakingen hebben een andere betekenis. Fysieke aanraking is bij AromaTouch net zo belangrijk als de geur, vanwege de verbazingwekkende helende eigenschappen op emotioneel niveau.

AromaTouch omvat 4 stappen: reductie van stress, verbetering van het immuunsysteem, reductie van ontstekingsreacties in het lichaam en homeostase.

Stap 1: Stress vermindering. 

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aromatouch als eerst op het verminderen van stress. Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

Stap 2: Versterken van het immuunsysteem.

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

Stap 3: Verlichting van pijn en ontsteking.

In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen je lichaam in dit proces.

Stap 4: Bevorderen van homeostase.

Homeostase is een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. In deze toestaand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Als we te lang in deze toestand blijven zal dit vroeg of laat zijn tol eisen op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen. De vierde en laatste fase helpt hierbij.

Reactie van een cliënt

“Ik voelde me zoveel lichter en helderder na deze massage. Ik stond meer in mijn kracht. Ik voelde mijn energie weer stromen. Heerlijk!”

Tarief:

60 min
€ 77.50