Natuurcoaching

De natuur speelt een grote rol in mijn leven. Ik voel me hier thuis, haal er energie uit en kom er tot rust. In de Coronatijd heb ik veel cliënten meegenomen naar het bos. Een andere manier van coaching, maar net zo effectief. Er ontstonden andere gesprekken, prachtige inzichten en tegelijkertijd ervaarden mijn cliënten meer rust en ontspanning. Ik leerde mijn cliënten anders naar de natuur te kijken, te ervaren wat de natuur spiegelt en hierin zelf de ontspanning te vinden. Dit op een natuurlijke manier die als vanzelfsprekend werd ervaren.

Weerspiegeling van ons leven

De natuur is zoveel meer dan zijn planten, bomen en bloemen. De natuur heeft zijn seizoenen, zijn elementen, zijn zon en maan, zijn symboliek. De natuur laat ons zien dat alles oneindig is. De natuur weerspiegelt hierin ons leven: de cyclus van persoonlijke ontwikkeling, van processen, van ervaringen, van leven, dood en wedergeboorte. Alles wat er is, mag er zijn.

In de natuur bestaat er geen tijd. Tijd is hier een beleving, een ervaring die veel groter is dan de kloktijd die we eraan besteden. De natuur laat met zijn cyclus zien dat tijd grenzeloos is en vol met mogelijkheden en kansen.

Your Life Your Nature

De natuur is belangrijk in mijn leven en vormt nu ook een rode draad in mijn praktijk. Alle inzichten die ik opdoe in de natuur, gebruik ik weer in mijn praktijk. De natuur is er altijd al geweest en zal er ook altijd zijn. De cyclus van de natuur is verbonden met de cyclus van het leven. De natuur spiegelt op een bijzondere manier en laat je zien wie je bent en wat je nodig hebt in het leven.

Vandaar ik een nieuwe website heb gemaakt: Your Life Your Nature, en natuurcoaching een vast onderdeel is geworden binnen mijn praktijk. Your Life Your Nature is een website waar je meer informatie vindt over de kracht uit de natuur.

Durf jij los te laten wie je dacht te zijn en te ontdekken wie je werkelijk bent?

Ga je mee op avontuur? Ik help je graag!