Workshop
intuïtieve ontwikkeling

“Intuïtie is weten, zonder te weten dat je het weet.”

Heb jij dat ook… dat je dingen weet zonder dat je het kunt verklaren? Dat je spanningen aanvoelt, zonder dat je weet wat er precies aan de hand is? Dat je voelt dat er iets niet klopt, zonder dat je dit ergens op kunt baseren? Dat toeval soms wel heel erg toevallig is?

Alles bestaat uit energie, jij ook! Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van deze energie. Iedereen heeft intuïtie en wanneer je ernaar luistert zal je versteld staan van wat je diep van binnen allemaal al weet.

In deze workshop gaan we veel oefenen en ervaren. Je leert weer te luisteren naar je gevoel. De signalen oppakken en vertalen. Het is net die tinteling, die kriebel in je buik, een spontane ingeving die jou vertelt wat je moet doen of wat er om je heen gebeurt.

Wil je leren om meer op te vertrouwen op jezelf, op datgene wat je voelt en ervaart? Dan is de Workshop Intuïtieve ontwikkeling iets voor jou: een heerlijke dag vol verwondering, herkenning en erkenning.

Reactie van een cursist

“Wat een fijne, mooie, ruimte voor veiligheid binnen de groep. Inspirerend en mooie inzichten om verder te komen. Precies wat mijn gevoel zei dat ik nodig had! Dankjewel lieve Ellen.”


“Dankjewel voor deze fijne dag! Een dag van ruimte maken voor gevoel en intuïtie. En misschien ook wel losmaken of vrijlaten van gevoel en dat je daar best op kunt vertrouwen.”


“Gelukkig is er ook een wereld met intuïtie en gevoel. Daarmee kan ik (en iedereen) dicht bij zichzelf blijven. Fijn dat je ons bij ons gevoel wist te brengen. De zon schijnt tenslotte altijd, ook al zien we die niet elke dag. Dank je wel voor het belangrijke zetje dat nodig was.”

Data

Workshop Intuïtieve ontwikkeling:
11-06

Tarief:

€ 125