De sterke energie van de Nieuwe maan

Voelen jullie ook de sterke energie van de Nieuwe maan?

Het is weer nieuwe maan (04 mei 2019). De zon en maan komen tegelijkertijd op en gaan tegelijkertijd onder. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Een prachtige energie, te gebruiken om te creëren, je intenties uit te spreken. Om nieuwe plannen te maken en knopen door te hakken.

Deze nieuwe maan staat in het teken van Stier. Het geeft ons de moed om actie te ondernemen. Om onze dromen te verwezenlijken. We worden wakker geschud om onze zintuigen te gaan gebruiken en vertrouwen. Om in actie te komen, niet te veel denken, maar doen. Volg je intuïtie. Laat jezelf horen op een oprechte, liefdevolle en zachte manier.

Het is ook een mooi moment om naar je mannelijke energie te kijken (geldt voor zowel vrouwen als mannen) en in te voelen wat deze voor je betekent. Voor mij betekent het vertrouwen, een steuntje in de rug, geen twijfel, er mogen zijn en tot de kern komen. Daadkracht om dingen uit te sluiten die je niet helpen om tot je doel te komen. Daadkracht om ervoor te durven gaan. Geen daadkracht vanuit ego, maar vanuit liefde voor jezelf, om jezelf te helpen zodat je er ook kunt zijn voor anderen.

Nieuwe maan, een krachtige, liefdevolle energie. Voor vertrouwen en helderheid.

❤️ Liefs Ellen