Nieuwe maan 11 januari

De eerste nieuwe maan in dit nieuwe jaar!

Nieuwe start, nieuw avontuur, nieuwe intenties.

Na de drukke feestdagen is het nu weer tijd om in je eigen kracht te komen. Het nieuwe jaar is begonnen en zo ook voor mij het echte Wintergevoel: blauwe lucht, zonnetje en heerlijke koude, frisse, zuivere energie. Tijd om hier even bij stil te staan en tot rust te komen, voordat je weer vol gas verder gaat.

Alles is mogelijk

Wellicht heb je het gevoel geen tijd te hebben om rust te nemen of om op adem te komen, zo aan het begin van het nieuwe jaar. Toch is het mogelijk. Alles is mogelijk, zolang je je er maar bewust van bent waar je mee bezig bent. Stel jezelf de vraag: is het echt belangrijk, is het echt nodig?

Winter

De winter is de tijd van rust en overgave, en in dit seizoen ontstaan de mooiste dingen. Vanuit het niets ontstaat iets. Iets waarvan je alleen maar kunt dromen, iets waarvan je alleen maar kunt hopen. Het leven is een en al magie. Herinner jezelf dat iedere stap in de juiste richting er weer één is en zolang je iedere keer een stap zet, bereik je uiteindelijk je doel.

Steenbok

De maan en zon staan in het teken Steenbok. Dit praktische en hardwerkende teken helpt je om jouw intenties, voornemens uitvoerbaar te maken, jouw dromen uit te laten komen. Steenbok is de rots in de branding, iemand die regels en zijn eigen grenzen stelt, op tijd rust neemt om het overzicht te bewaren en zijn plannen zeker te stellen. Hij laat zich door niemand tegenhouden. Hij richt zich op het behalen van lange termijndoelen.

Nieuwe periode

Wil je een aantal dingen in je leven veranderen, maar vind je dit moeilijk om aan te pakken? Start dan deze nieuwe periode met een verandering in huis. Je kerstboom is waarschijnlijk al weg. Tijd om de energie in je huis te veranderen en klaar te maken voor een nieuwe periode in je leven. Dat kan je doen door kasten op te ruimen, spulletjes in huis te veranderen of te verplaatsen. Door de energie in huis te veranderen, zet je je eigen energie in beweging.

Fijne Nieuwe maan!