Nieuwe maan 17 juli

Heerlijk, het is weer Nieuwe maan!

De start van een nieuwe periode, van oneindige mogelijkheden, van dromen en intenties plaatsen.

Tijd om op te laden

Deze nieuwe maan brengt je weer terug naar je pure kern, naar je gevoel, naar je eigen normen en waarden. Ze maakt je bewust van wat je hebt, wie er voor je zijn, waar en bij wie je je echt vertrouwt en veilig voelt en waar je prioriteiten liggen. Ze laat je weten dat het tijd is om rust te nemen, om op te laden. Dat het nu tijd is om voor jezelf te zorgen, jezelf te koesteren. Geef de liefdevolle energie die je aan anderen geeft ook aan jezelf. Ga na wat je nu echt nodig hebt om te ontspannen, om los te laten en om op te laden.

Waterteken Kreeft

Zowel de maan als de zon staan in het Waterteken Kreeft. Dit teken laat zich leiden door haar gevoel vanuit een geborgen, veilige en vertrouwde haven: een fijn, veilig thuis met ruimte voor emotionele behoeften. Waar vind jij de geborgenheid die je nodig hebt? Hoe zit het met jouw emotionele behoeften? Hoe ziet jouw thuisbasis eruit? Heb jij mensen om je heen waarbij je je vertrouwd genoeg voelt om jezelf te zijn en je emoties en gevoelens te delen?

Geef jezelf de nodige aandacht

Neem met deze Nieuwe maan bewust de tijd voor jezelf, geef jezelf de ruimte die je nodig hebt, gun jezelf de liefde, geluk, veiligheid en geborgenheid waar je recht op hebt.

Liefs Ellen I Your Life Your Energy

Inzicht-Balans-Energie 🌿