Nieuwe maan 20 februari

NIEUW BEGIN, ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN, DROMEN, INTENTIES PLAATSEN.

Tijd om weer eens goed naar jezelf kijken, te luisteren en stil te staan bij je gevoel. Zowel de maan als de zon staan in het teken van Vissen. Vissen is een zeer gevoelig en fantasierijk teken. Ze staan bekend om hun intuïtie, hun dromen en hun emoties.

Waar sta jij voor?

Nu zowel de maan als de zon in hetzelfde teken staan vervagen de grenzen tussen wat er in jou gebeurt en wat je oppakt uit de buitenwereld. Het kan zijn dat je in deze periode veel gevoeliger bent voor de emoties en gedachten van anderen. Juist nu is het tijd om goed naar je gevoel te luisteren en je niet te laten leiden door de emoties van anderen. Je wordt uitgedaagd om in het moment te blijven, om bij jezelf te blijven. Zorg dat je weet wat voor jou belangrijk is. Zorg dat je weet waar jij voor staat.

Overgangsperiode

Het is geen Winter meer, maar het is ook nog geen Lente. Het is een periode van afwachten en paraat staan. Een periode van geduld, kracht en doorzettingsvermogen. Een ideale periode om verandering aan te brengen in je leven, om eens stil te staan en eerlijk naar jezelf te kijken: Wat brengt het leven jou? Waar geniet jij van? Wat wil jij echt in je leven? Waar ben je naar op zoek? Waar droom je van? En vooral: Wat heb jij nu op dit moment echt nodig in je leven?

Vissen staan bekend om hun fantasie, gevoeligheid, inlevingsvermogen en creativiteit. Gebruik deze energie goed: ga de komende dagen op ontdekking, verleg je aandacht en focus.

Jouw leven

Maar pas op! Leef niet het leven van wat er van je verwacht wordt, leef niet het leven van een ander. Leef je eigen leven, want dat is van jou. Pas goed op jezelf, blijf bij jezelf en ben jezelf.

Liefs Ellen I Your Life Your Energy

Inzicht-Balans-Energie