Nieuwe maan en Vaderdag 18 juni

Morgen is het weer NIEUWE MAAN!

Tijd om een fase af te sluiten en een nieuwe te starten…Tijd om even stil te staan bij wat je nu daadwerkelijk voelt, wat er om je heen gebeurt en waar jouw plek is in het geheel.

Nieuwsgierige Tweelingen

Nieuwe maan staat nu samen met de zon in het luchtteken TWEELINGEN. Een sociaal, nieuwsgierig en leergierig teken waarin o.a. relaties en communicatie centraal staan. En niet alleen de relaties in je leven, ook die met jezelf. Hoe zie jij jezelf en hoe zien anderen jou? Wat laat je zien, hoe laat jij jezelf horen? Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Welke mensen heb jij om je heen?

Hoofdrol en bijrollen

Als je een boek zou schrijven, hoe omschrijf jij dan jezelf en welke andere personen komen er ook in voor. Welke personen hebben een belangrijke rol in jouw leven gespeeld of spelen die nog? Wellicht denk je nu juist terug aan die ene bijzondere persoon die ooit op je pad is verschenen. Personen verschijnen niet voor niks in je leven, sommigen blijven, anderen komen en gaan. Stel jezelf open voor deze personen, leer van elkaar.

Vaderdag

Nieuwe maan valt dit jaar op VADERDAG. Mooi om ook hier even bij stil te staan. Welke rol speelt jouw vader in je leven of heeft hij gespeeld? Of wat voor vader ben jezelf? Sta eens even stil bij de verbinding tussen jou en je vader. Wat heb je van hem mogen leren, mogen ontvangen en wat heeft hij van jou mogen leren? Hoe ben je opgegroeid en hoe sta je nu in het leven?

Kijk eens in de spiegel: Wie ben jij?

Sta gewoon eens even stil bij de persoon die je bent. Niet de persoon die je wilt zijn of bent geweest. Nee, die je nu echt bent. Kijk eens in de spiegel. Je bent uniek, er is er van jou maar één! Iedereen is belangrijk en heeft zijn eigen plek in het grote geheel. We kunnen nog zoveel van elkaar leren, zolang we maar nieuwsgierig zijn, eerlijk communiceren en open staan voor verschillende perspectieven.

Ik wens iedereen een fijn, zonnig en liefdevol weekend toe!

Liefs Ellen I Your Life Your Energy
Inzicht-Balans-Energie