Volle maan 5 mei 2023

Volle maan, Maansverduistering, Bevrijdingsdag en Poortdag! En dat in de huidige energie van het vruchtbare Beltane! Er is beweging, er is verandering, er is groei…

Schorpion en Stier

De maan staat in het teken van Schorpioen. Een waterteken dat houdt van beweging, van veranderingen en van transformatie. Schorpioen leert je los te laten, in het onbekende te duiken en vanuit deze diepte weer herboren te worden. De zon staat in het teken van het aardse teken Stier. Een teken die houdt van zekerheid en veiligheid, van stabiliteit en harmonie.

Geen excuus

Als je toe bent aan veranderingen dan is dit nu het moment. Met de stabiliteit van Stier, de transformatiekracht van Schorpioen en de nieuwe mogelijkheden vanuit de eclips is het nu de tijd om je niet meer tegen te laten houden door allerlei excuses, smoesjes en andere redenen die je hebt verzonnen om niet door te zetten.

Be like a Phoenix!

Voel welke blokkade, diepe emotie, overtuiging of oud patroon mag worden herzien en mag worden veranderd. Geef jezelf de kracht, de energie en de aandacht die je verdient.