Volle maan 7 januari

Bescherming en reiniging

De eerste Volle maan van dit jaar. Deze Volle maan wordt beschouwd als een van de krachtigste volle manen van het jaar en staat in het teken van bescherming en reiniging. Het licht keert terug, de dagen worden weer langer. Het nieuwe jaar is begonnen. Een nieuw jaar met ruimte voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen, nieuwe avonturen, nieuwe momenten, nieuwe herinneringen en nieuwe dromen. Maar pas op: start niet te snel, geef niet meteen volop gas. Blijf luisteren naar je gevoel en stap regelmatig op de rem, iedere dag is een nieuwe dag met nieuwe keuzes en kansen.

Nieuwe periode

Na de drukke feestdagen is het nu weer tijd om in je eigen kracht te komen, om je huis weer eigen te maken. Laat alles achter je wat je niet meer wenst mee te nemen dit nieuwe jaar in. Tijd om de energie in je huis te veranderen en klaar te maken voor een nieuwe periode in je leven. Dat kan je doen door je kasten op te ruimen, spulletjes in huis te veranderen of te verplaatsen. Maak maanwater om jezelf op te laden en sprenkel wat maanwater door je huis om de energie te zuiveren.

Geef je grenzen aan

Deze Volle maan staat in het huiselijke teken Kreeft. Kreeft trekt zich graag terug in een fijne, vertrouwde en veilige omgeving. Dus zorg ervoor dat je huis weer lekker schoon en fris aanvoelt. Het is nu belangrijk om weer eens stil te staan bij je eigen grenzen. Neem je goede voornemens eens onder de loep: zijn ze wel realistisch, zijn ze wel haalbaar? Wees niet te streng voor jezelf, we zijn nog maar net begonnen en hebben nog een heel jaar voor ons liggen. De zon staat in Steenbok. Deze kan moeilijk ontspannen en is altijd druk bezig met zijn doelen te bereiken. Dus het kan zijn dat je je wat onrustig en gejaagd voelt.

Een nieuwe deur

We hebben net een jaar afgesloten. Ieder van ons heeft afgelopen jaar op zijn eigen manier beleefd en afgesloten. Weet dat als je ergens een deur sluit, er weer ergens anders een deur opengaat. Niet altijd meteen, soms moet je wat geduld hebben. Vertrouw op jezelf.

Fijn weekend!