Nieuwe maan 23 december

Oneindige mogelijkheden, dromen en intenties plaatsen. Deze Nieuwe maan valt precies in de donkerste periode van het jaar. En daarbij is deze Nieuwe maan ook nog de laatste Nieuwe maan van dit jaar én een Supermaan! Een intense, magische energie dus voor deze “onzichtbare” maan.🌒✨

Alles wat onzichtbaar is zal zichtbaar worden. Het onmogelijke wordt mogelijk. Je hoeft er alleen maar voor open te staan. In de tijd van rust en overgave ontstaan de mooiste dingen. Vanuit het niets ontstaat iets. Iets waarvan je alleen maar kunt dromen, iets waarvan je alleen maar kunt hopen. Het leven is een en al magie. Herinner jezelf dat iedere stap in de juiste richting er weer één is en zolang je iedere keer een stap zet, bereik je uiteindelijk je doel.

Sta eens stil wat je allemaal al hebt bereikt, welke stappen je al hebt gezet in je leven, welke groei je al hebt doorgemaakt. Wellicht sta je nu op de plek waar je vroeger wilde zijn. Doelen geven een richting aan, dromen zijn er om in beweging te blijven. Welke dromen heb jij al verwezenlijkt? Misschien wel meer dan je dacht. Je zult niet verder komen als je er niet even bij stil staat. Stil staan om je ervaringen te verankeren, te transformeren in voeding om verder te komen.

Misschien heb je het gevoel geen tijd te hebben om rust te nemen of om op adem te komen, vooral nu net voor deze drukke feestdagen. Toch is het mogelijk. Alles is mogelijk, zolang je je er maar bewust van bent waar je mee bezig bent. Stel jezelf de vraag: is het echt belangrijk, is het echt nodig? Laat jezelf verrassen!

De maan en zon staan in het teken Steenbok. Dit praktische en hardwerkende teken helpt je om jouw voornemens uitvoerbaar te maken, jouw dromen uit te laten komen. Steenbok is de rots in de branding, iemand die regels en zijn eigen grenzen stelt, op tijd rust neemt om het overzicht te bewaren en zijn plannen zeker te stellen. Hij laat zich door niemand tegenhouden.

Geniet van de feestdagen en blijf geloven in jezelf!
Ik wens je een magisch 2023 toe vol met nieuwe avonturen.

Liefs Ellen I Your Life Your Energy
Inzicht-Balans-Energie

“Vergeet wie je dacht te zijn, accepteer wie je bent…