EFT

Tarief:

EFT

60 min
€ 75

Reactie van een cliënt

“Mijn dochter van 11 jaar had erg veel last van angst bij het met de fiets naderen en oversteken van een spoorwegovergang. Zodra je ons dorp uit wil per fiets moet je bijna altijd over een spoorweg, dus dit gaf altijd problemen. Ze was al bang als ze de spoorweg zag in de verte, ook als ze er eenmaal overheen was was ze daarna toch nog angstig. De spanning zat in haar hele lijf. Op een gegeven moment vond ik dat het genoeg was en wilde ik haar graag helpen, en toen kwamen we bij Ellen terecht. 

Ze heeft eerst duidelijk aan mijn dochter gevraagd wat het probleem was door haar te laten vertellen en de situatie ook te visualiseren. Vervolgens heeft ze de EFT techniek toegepast, wij noemen het de kloptechniek. Je klopt met beide handen gelijktijdig op bepaalde energiepunten in het lichaam, terwijl je een zin uitspreekt toepasselijk voor de angst. Deze zin heeft Ellen samen met mijn dochter samengesteld. Tijdens het kloppen zijn de ogen gesloten en visualiseer je de situatie. De eerste keer was het wel wat moeilijk voor mijn dochter maar Ellen doet de hele oefening mee en dat werkt geruststellend.

De week na de eerste sessie is ze een spoorweg over gefietst met aanmerkelijk minder angst. Hierna heeft ze nog een sessie gehad die min of meer hetzelfde is verlopen. Nu gaat mijn dochter zonder angst het spoor over, wat een geweldig resultaat, hier zijn we beide heel blij mee, dankjewel Ellen!”