Klankschaalmassage

Klankschaalmassage

Vanaf mei 2022 kan je binnen mijn praktijk terecht voor heerlijke klankschaalmassages.

In een ontspannen, ongedwongen sfeer voeren de klanken van klankschalen je terug naar de stilte binnen in je en om je heen. Een klankschaalmassage biedt hierdoor diepe ontspanning op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau. Het stemt lichaam en geest op elkaar af en brengt het meer in balans. Je ervaart op deze manier innerlijke rust en kracht, overgave en vertrouwen en een diepe verbinding met jezelf.

Alles in de natuur bestaat uit trillingen. Klank is zowel hoorbaar als voelbaar. De klank en frequentie van klankschalen raakt ons letterlijk in ons hele wezen. Doordat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat, worden trillingen en geluid moeiteloos doorgegeven en door ons hele lichaam geleid. De klanktrillingen masseren in feite alle lichaamscellen, waardoor tevens ons zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Een klankschaalmassage is onder meer geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, het te druk hebben of moeite hebben zicht te concentreren. Tevens kunnen klachten die voortkomen uit disbalans op mentaal en emotioneel niveau worden aangepakt.

Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Frank Marijnissen

De klankschaalmassages binnen Your Life Your Energy worden gegeven door gediplomeerd Soundhealer Frank Marijnissen.

Tarief:

60 min
€ 55
Pakket van 5 behandelingen
€ 250