Reading

Antwoord op jouw vragen.

Bij een Reading maak ik contact op spiritueel niveau. Dat kan met onze gidsen zijn, maar bijvoorbeeld ook met een overledene die op dat moment bij je is. Waarom is deze er en welke boodschap heeft deze voor jou?

Met een Reading krijg je vaak antwoorden op vragen die nog openstaan, bijvoorbeeld door het plotselinge overlijden van een dierbare. Het kan dan ook zeker bijdragen aan rouwverwerking.

Uitgebreide Readings geef ik tijdens een persoonlijk consult, waarbij ik als het ware tot diep in je ziel doordring. Hierdoor kan het een erg emotionele en confronterende ervaring zijn. Een Reading kan helpen om de dingen te begrijpen, los te laten en af te sluiten, zodat er weer plaats komt voor een nieuw begin; al moet je hier wel zelf aan werken!

Wil je gewoon eens kennismaken met de spirituele wereld en geef je de voorkeur aan een wat luchtigere vorm? Dan kom ik graag bij jou thuis. In een intieme en ontspannen sfeer verzorg ik voor jou en je gasten een korte Reading aan de hand van foto’s en/of voorwerpen.

Reactie van een cliënt

“Het al zo’n anderhalf jaar geleden dat ik bij Ellen terecht kwam voor een reading en nog altijd kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Door omstandigheden was ik samen met mijn partner en ook hij heeft deze avond als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Omdat naar aanleiding van de reading toch wat puntjes van aandacht naar boven zijn gekomen ben ik destijds ook een paar keer bij Ellen op de ‘thee’ gegaan voor een trance-healing sessie. Die sessies met waren altijd erg fijn en ik heb me keer op keer verwonderd over de dingen die ze me heeft laten zien en voelen! Mocht je dus nog twijfelen om een keer een afspraak met Ellen te maken, dan zou ik zeggen… gewoon doen! Ik ga binnenkort maar weer eens voor een “onderhoudssessie”.

Tarief:

60 min
€ 77.50