Familie-
opstellingen

Inzicht in patronen.

Een familieopstelling is een therapeutische sessie waarbij je gaat kijken naar de onderliggende verbindingen en invloeden binnen een gezin of een familie. Een familieopstelling geeft de aanwezige lijntjes in je leven weer.

Door een familieopstelling krijg je meer inzicht in bepaalde patronen. Het doel is om symptomen en onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen. Door een familieopstelling krijg je ook inzicht in de rangorde van kinderen binnen een gezin. Rangorde die ze vanuit ziel mee hebben gekregen en de rangorde die ze binnen het gezin innemen. Naast de invloeden binnen het gezin, wordt er ook gekeken naar invloeden in de generatielijnen. Je krijgt inzicht wat de reden is van jouw plek in deze familie.

Door inzicht kan er heling plaats vinden en patronen verbroken worden. Dit alles zal er voor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen. Ik werk niet met representanten, maar individueel met de cliënt. In plaats van representanten maak ik gebruik van edelstenen of ankers. Je kunt ontzettend veel uit een familieopstelling halen.

Het familiesysteem zegt: “als ieder lid van de familie de plek heeft die hij hoort te hebben, en de energie vrij kan stromen binnen het systeem, dan is er rust, orde en een gevoel van thuiskomen bij alle leden van de familie”. Het gaat daarbij om de laag van de ziel, niet om hoe het letterlijk is (geweest).

Tarief:

60 min
€ 77.50