Volle maan ceremonie

Ben jij ook iemand die zich graag verbindt met de cyclus van de maan en even stil staat bij de energie van Volle maan…

De Volle maan is verbonden met de cyclus van de natuur en haar seizoenen. Iedere Volle maan heeft dan ook haar eigen naam, thema en energie die past bij het seizoen en de maand waarin zij valt. Er zijn in totaal 13 Volle manen in een jaar.

Volle maan ceremonie

Deze avond gaan we ons verbinden met de prachtige energie van Volle maan. Staan we stil bij haar thema om los te laten wat losgelaten mag worden, om energie die in jouw verborgen zit naar het licht te brengen en om mooie inzichten te ontvangen.

Een avond waarin we starten met een cacao-ceremonie om tot jezelf te komen en je hart te openen. Waarna we vervolgens gaan genieten van een klankschaalbelevenis. De klanken openen de poort tot je onderbewustzijn, waardoor je meegenomen wordt in een reis naar je diepste kern, voor ontspanning, ontvangen van inzichten en de energie vrij te laten komen die je kan gebruiken in de fase waarin je zit.

Een echt cadeautje voor je ziel.

Cacao ceremonie

Cacao wordt al even gebruikt als medicijnplant. In ceremonies wordt het ingezet om je hart te openen en je intuïtie te versterken. Het zit vol met belangrijke mineralen en spoorelementen. Rauwe cacao heeft heel hoge concentraties magnesium, dit geeft veel energie en bestrijdt vermoeidheid. Door het drinken van Rauwe Cacao open je je hart en door de liefdevolle en zachte energie kan je emotionele blokkades loslaten, kom je in een diepere meditatieve staat waardoor je een diepe verbinding kan maken met je eigen kern, je eigen wijsheid, je innerlijke zelf.

Klankschaalbeleving

In een ontspannen, ongedwongen sfeer voeren de klanken van klankschalen je terug naar de stilte binnen in je en om je heen. Een klankschaalbeleving biedt hierdoor diepe ontspanning op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau. Het stemt lichaam en geest op elkaar af en brengt het meer in balans. Je ervaart op deze manier innerlijke rust en kracht, overgave en vertrouwen en een diepe verbinding met jezelf.

Neem zelf een dekentje en kussentje mee!

De avond start om 20:00 en duurt tot ongeveer 21:30

Wil je meer weten over de Volle maan ?

Bezoek dan mijn website Your Life Your Nature

Reactie van een cliënt

“Wat heerlijk om tijdens volle maan met een groep gelijkgestemden samen te zijn. Heerlijk op je gemak gesteld door Ellen, lekker warme “chocomelk” om je hart te openen en daarna wegzinken in een klankschaal meditatie. Bizar hoe snel de tijd gaat en zo heerlijk om te ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Data:

Volle maan Ceremonie:
25-01 VOL / 23-02 VOL / 25-03 VOL / 23-05 / 24-06 VOL / 18-09

Tarief:

Per avond
€ 35