De kracht
uit de natuur

De natuur heeft een sterke helende kracht, bewust en onbewust. Wandelen in de natuur maakt je hoofd leeg en laat je gevoel spreken. Stress verdwijnt, energie gaat weer stromen. Vaak zoeken we de natuur op voor de rust en ruimte, voor de stilte in jezelf.

De natuur is echter ook een uitstekende spiegel. Uit wat je opmerkt, of wat je juist niet ziet, is veel op te maken. Een bepaalde lichtval, de dieren die op jouw pad komen, de bomen, planten of bloemen die je ineens opvallen: alles heeft een betekenis, het laat ons zien wie we zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is je openstellen voor dat wat de natuur je te geven heeft.

Wil je leren wat de natuur voor jou in petto heeft? Neem dan deel aan de workshop of ga zelf aan de slag aan de hand van de online training.

——————————

“Een boom staat zijn hele leven op dezelfde plek en komt daar volledig tot bloei. Een boom laat je zien dat je jezelf mag zijn in ieder moment.”

——————————

 • Workshop: Eén met de natuur

  De workshop Eén met de natuur, geeft je een andere kijk op de natuur en ga je ervaren wat de natuur jou te bieden heeft.

  Een heerlijke ochtend in het bos. Iedere wandeling heeft een ander thema. We gaan bijvoorbeeld contact maken met drie verschillende bomen en ervaren wat die met je doen. Welke boom bij je past en wat dit wilt zeggen.

  Een workshop met een balans tussen verstand en gevoel, zien en ervaren.

  Laat je verrassen!

 • Online jaartraining: De kracht uit de natuur

  Ben jij nieuwsgierig naar wat de natuur jou te bieden heeft ? En lijkt het jou leuk om je op een andere, leuke, ontspannen en bewuste manier je te verbinden met de natuur?

  Ontdek de magische, beschermende en genezende kracht uit de natuur. De natuur leeft, groeit en blijft overeind ondanks alles wat zij meemaakt. De natuur laat haar kracht en balans zien, juist wanneer we het nodig hebben. De natuur spiegelt en laat genoeg dingen zien waar we dankbaar voor mogen zijn.

  En ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerken, verrassingen en symboliek:

  In de LENTE worden de dagen langer, het zonnetje nodigt ons uit om weer naar buiten te komen en de natuur te omarmen. De Lente staat voor groei en ontwikkeling.

  In de ZOMER staat de natuur in volle bloei en heeft haar bestemming bereikt.

  In de HERFST trekt de natuur zich terug,  laat ze haar blad vallen en geeft haar leven door aan de nieuwe zaadjes. Het is de tijd van oogsten, loslaten en reflecteren.

  In de WINTER is de natuur in diepe slaap en bereidt zich voor voor de Lente die gaat komen. Het is de tijd voor rust en bezinning.

  Een training die voor iedereen toegankelijk is en makkelijk thuis te volgen. De training volgt de vier seizoenen waarbij in ieder seizoen de volgende onderwerpen aanbod komen:

  • Kruiden
  • Bloemen
  • Bomen
  • Krachtdieren
  • Elementen
  • Keltische jaarfeesten

   

  Het programma is gebaseerd op bewustwording, symboliek, creativiteit en vooral genieten van de natuur!

  Je kunt deze jaartraining ook als losse module bestellen.

  Iedere seizoen bestaat uit 6 lessen.

   

Data:

Workshop Eén met de natuur:
21-04

Tarief:

Workshop
€ 35
Online jaartraining
€ 225
Losse module
€ 60