Mediumschap
& Healing

Mediumschap is niet in een hokje te plaatsen.

Mediumschap is zoveel meer dan alleen contact maken met overleden dierbaren. Er zijn zoveel verschillende energieën.

Het contact met je gidsen, de spirituele wereld en moeder aarde is zo mooi, zo puur, zo diep en zo liefdevol. Een contact dat ik iedereen gun.

In de cursus die ik geef, bied ik je de mogelijkheid om contact te maken met deze verschillende energieën. Ik leer je onderscheid te maken tussen je eigen energie en die van een ander. Alles wat aan bod komt in deze cursus, komt voort uit de cursussen die ik heb gevolgd in Engeland en Nederland, de ervaring die ik heb opgedaan binnen mijn eigen praktijk en de wijze lessen van mijn gids.

We gaan niet vluchten naar of in de spirituele wereld. We halen de spirituele wereld naar hier. Mediumschap hoeft niet zweverig te zijn, het is maar net hoe je er zelf mee om gaat.

Leer te vertrouwen op de informatie die je voelt, ziet, weet, hoort, ruikt en/of ervaart!

De bijdrage van deze cursussen is inclusief €25 inschrijfgeld.

 • Mediumschap & Healing Deel 1

  Wil je meer vertrouwen hebben in jezelf en je contact met de spirituele wereld? 

  Wil je je spiritueel verder ontwikkelen?

  Wil je weten wat de spirituele wereld jou te bieden heeft?

  Leer vertrouwen op de informatie die je voelt, ziet, weet, hoort, ruikt en/of ervaart.

  Deel 1 is bedoeld om je een basis te geven: vertrouwen in jezelf en in de spirituele wereld. Je leert onderscheid te maken tussen je eigen gevoelens, gedachtes en waarnemingen en met de gevoelens, waarnemingen vanuit de spirituele wereld.

  Het geeft niet alleen inzicht in de spirituele wereld, maar ook in jezelf! Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe beter je de informatie vanuit de spirituele wereld kan overbrengen op een ander.

  Je komt meer in je eigen kracht te staan, je leert weer contact te maken met je gevoel. Je leert je energieveld te herkennen en die van een ander. Je wordt bewuster van alle energieën om je heen, je leert hiermee om te gaan en te luisteren naar de boodschap die hierin verborgen zit.

  Je leert contact te maken met deze verschillende energieën en deze informatie te vertalen naar deze wereld.  Een goede verbinding maakt dat de boodschappen duidelijk overkomen.

  In deel 1 gaan we o.a. werken met:

  • verschillende gidsen,
  • overleden dierbaren,
  • kleuren,
  • symbolen,
  • beelden/foto’s,
  • aarden/gronden,
  • beschermen/reinigen
  • en nog veel meer.

   

  Deze cursus is vooral praktisch opgezet. Je oefent met medecursisten. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Ik vind het belangrijk dat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven en hem of haar in zijn spirituele ontwikkeling kan begeleiden.

  Deze cursus bestaat vanaf 2022 uit 5 dagen van 10:00 tot 16:00 en wordt afgerond met een certificaat. Na het behalen van dit certificaat kun je doorstromen naar Deel 2 van de cursus Mediumschap & Healing.

 • Mediumschap & Healing Deel 2

  In deel 2 leer je meer dan alleen maar boodschappen vanuit de spirituele wereld door te geven. Je leert blokkades aan te voelen. Niet alleen blokkades die zijn ontstaan in dit leven, maar ook blokkades vanuit bijvoorbeeld een vorig leven of uit een generatielijn.

  In deze cursus gaan we dieper in op de energiestroming van het lichaam. We gaan werken met blokkades die de natuurlijke balans in het lichaam verstoren en je leert hoe je deze kunt transformeren zodat de energie weer vrij gaat stromen.

  In dit deel leer je heel veel over jezelf. Je krijgt niet alleen inzicht in het pad van de ander, je ontvangt ook veel inzichten over je eigen weg en je eigen energiestroming.

  Thema’s die o.a. behandeld worden:

  • Vorige levens
  • Generatielijnen
  • Familieopstellingen
  • Mannelijke en vrouwelijke energie
  • Zielsdelen
  • Trance speaking

   

  De cursus is praktisch opgezet. Je oefent met je medecursisten. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Ik vind het belangrijk dat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven en hem of haar in zijn spirituele ontwikkeling kan begeleiden.

  Deze cursus bestaat uit 4 dagen van 10:00 tot 16:00 en wordt afgerond met een certificaat. Hierna kan je doorstromen naar Deel 3 van de cursus Mediumschap & Healing.

 • Mediumschap & Healing Deel 3

  In deel 3 gaan we weer een stap verder. In deze dagen komt alles, wat je geleerd hebt in de basis- en in de vervolgcursus, samen. Je leert alle methodes toe te passen in de praktijk.

  We gaan werken met Therapeutisch Mediumschap.
  We verdiepen ons in de werking van het energetisch lichaam en in onze individuele consulten: we gaan verbindingen in de verschillende lagen energie zien, voelen en toepassen. En tevens gaan we groepswerk doen: contacten leggen en boodschappen doorgeven in een groep.

  We leren zo nog beter met onze gidsen te communiceren, samen te werken. We gaan Reading en Healing combineren en leren meer over het energetisch lichaam.

  • energetisch lichaam
  • regressietherapie
  • transformatie
  • demonstratie
  • opbouw consult
  • ethiek in Mediumschap

  Deel 3 bestaat uit 4 dagen van 10:00 tot 16:00 en wordt afgerond met een certificaat.

  Na het afronden van deel 3 heb je voldoende kennis en kunde om je eigen praktijk te starten.

 • Masterclass Mediumschap & Healing

  Zoek je meer verdieping, verbinding en lijkt je het leuk om jezelf uit te blijven dagen in Mediumschap? Schrijf je dan nu in voor deze Masterclass!

  Naast de cursussen Mediumschap 1,2 en 3, bied ik je nu ook een verdieping aan met deze Masterclass-training. Deze training bestaat uit 8 lessen, verdeeld over het hele jaar.

  In deze lessen komen alle aspecten van Mediumschap aan bod, met de intentie om meer inzicht, vertrouwen en diepgang in Mediumschap te verkrijgen.

  We gaan gedurende deze dagen oefenen met verschillende soorten energie. Naast een verdieping in Healing op verschillende niveau’s worden de volgende aspecten behandeld:

  • De bijzondere energie van krachtplekken.
  • De kracht van de natuur
  • Trance Speaking
  • Vorige levens
  • Zielsenergie
  • Lichtwerk

  Vergroot je kennis, vergroot je energie!

  Met deze Masterclass blijf je het hele jaar uitgedaagd met de verschillende aspecten van Mediumschap.

  Deze cursus zal niet alleen plaatsvinden binnen in mijn praktijk, we gaan ook een aantal verschillende buiten-lokaties bezoeken om energie van daar te ervaren.

  Deze cursus is bedoeld voor personen die al bekend zijn met Mediumschap en hierin al een aantal cursussen hebben gevolgd. Heb je Mediumschap 1 en 2 gevolgd? Dan kan je al instappen in deze cursus!

Reactie van een cursist

“Deze cursus heeft mij heel veel gebracht. Handvaten om om te gaan met allerlei energieën en hoe het werkt bij en voor mij. Het heeft  mij geholpen om vaster in mijn gevoel te staan! En te kunnen manifesteren. Ik vond de cursus leuk, verfrissend, uitdagend en inspirerend. Dank je Ellen voor de mooie lesdagen. Ik voel me als een vis in het water.”

 


“De cursus bij Ellen was altijd heel gezellig en toegankelijk. Ellen weet verbinding te creëren in een groep, voelt haarfijn ieders individuele behoeften en uitdagingen en ze zorgt voor diepgang in de lessen, waardoor je er echt wat uithaalt voor jezelf. En dat in een ongedwongen sfeer, waarin ook ruimte is voor humor en luchtigheid. Er zijn maar weinig plekken waar ik een cursus volgde, die bovenstaande Ingrediënten zo goed konden mixen. Ellen, bedankt!”

Data 2024

Deel 1:
21-01 / 04-02 / 18-02 / 25-02 / 03-03
Deel 1:
15-09 / 29-09 / 13-10 / 10-11 / 17-11
Deel 2:
17-03 / 29-03 / 07-04 / 19-04 VOL
Deel 3:

Data volgt

Masterclass:
06-09 / 04-10 / 08-11 / 06-12 / 24-01 / 07-03 / 11-04 / 16-05

Tarief:

Deel 1
€ 595
Deel 2
€ 495
Deel 3
€ 495
Masterclass
€ 1100