I van INSPIRATIE

Bewustzijns ABC

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Inspiratie, je hoeft er eigenlijk niet voor op zoek te gaan, het is overal aanwezig. Het is net die reclame die op de deurmat ligt, de film die je kijkt, de muziek die je hoort, een tekst die je leest, iets wat iemand zegt, iemand doet of zelfs iets wat iemand aanheeft. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor open staan. Openstaan voor het onbekende, voor avontuur, voor plezier, groei en ontwikkeling.

Bewustzijn

Inspiratie is ook een bewustzijn momentje. Vaak hebben we niet door waar we met onze gedachten zitten, wat we werkelijk nodig hebben in het leven. Inspiratie motiveert, geeft je een doel, inzicht en biedt mogelijkheden. Het haalt je uit je vaste patronen en geeft een richting aan. Zo kan inspiratie je net het nodige duwtje in de rug geven zodat je tot actie komt.

Iedereen heeft inspiratie nodig in zijn leven. En dat kan voor iedereen verschillend zijn. Zo zijn er miljoenen fanclubs die een inspiratiebron zijn voor velen. Iedereen kan iets bereiken, dat hoeft niet groot te zijn, zelf de kleine dingen kunnen groots uitpakken.

Hoop en vertrouwen

Inspiratie geeft hoop en vertrouwen. Inspiratie is onvoorwaardelijk en grenzeloos. Inspiratie maakt het onmogelijke mogelijk, het ontastbare tastbaar en het onzichtbare zichtbaar.