Nieuwe maan 13 december

De laatste Nieuwe maan van dit jaar.

De aankondiging van een nieuwe fase en een nieuw jaar. Het zijn de laatste weken van dit jaar. De weken die in het teken staan van Kerstmis en Nieuwjaar. Drukke weken waarin weinigen van ons echt de tijd nemen om stil te staan en bewust te zijn van wat afgelopen jaar ons heeft gebracht. We zijn meer bezig deze drukke dagen door te komen, het jaar af te sluiten en zien de Kerstdagen meer als twee extra vrije dagen dan fijne feestdagen. Kerstmis en Nieuwjaar schieten daardoor ook vaak hun doel voorbij.

Nieuwe ervaringen

Deze Nieuwe maan vraagt niet om nieuwe voornemens, maar om nieuwe ervaringen, nieuwe verbindingen, nieuwe gewoonten. Verbind je met je hart en intuïtie tijdens deze Nieuwe maan. Ga de stilte in en luister naar je innerlijke stem. Wat is het dat je echt wilt in het leven? Of wat wil je nieuw leven inblazen?

Nieuwe maan is de start van een nieuwe cyclus. Maar Nieuwe maan is ook een fase waarin je juist veel tijd en ruimte aan jezelf mag geven. Hiermee kan je je comfortzone onderzoeken en op een natuurlijke en veilige manier uitbreiden.

Boogschutter

Nieuwe maan staat deze keer, net zoals de zon, in het optimistische Vuurteken Boogschutter. Hij houdt van diepgang en filosoferen, is leergierig, nieuwsgierig, avontuurlijk, spiritueel en bewandeld graag zijn eigen pad. Boogschutter leeft voor een betere wereld en gelooft niet in toeval. Voor dit vuurteken is het leven een boek dat vraagt om geschreven te worden. Hij vraagt je open te staan voor nieuwe ervaringen, bewandelen van nieuwe wegen en het maken van nieuwe contacten.

Roze bril

Bekijk je leven eens door een roze bril: Als het leven een sprookje is, welk sprookje spreekt jou dan het meeste aan? Als je één dag een disney-figuur zou kunnen zijn, welke zou je dan willen zijn? Waar kunnen ze je ’s nachts voor wakker maken? Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan? Wat staat er nog op je bucketlist?

The only impossible journey is the one you never begin.