Nieuwe maan 16 augustus

NIEUWE MAAN-NIEUW BEGIN-ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Nieuwe maan, je ziet haar nog niet, maar ze is er al wel. Hoe sterker de zon nu schijnt, hoe krachtiger en donkerder je schaduw zal worden. Leeuw laat, net zoals de zon, het licht schijnen op jou! Beide kanten van jou worden in de schijnwerpers gezet. En dat mag. Je bent niet één persoon, jouw persoonlijkheid bestaat uit meerdere eigenschappen. Je kunt niet altijd lief zijn, niet altijd vrolijk zijn of behulpzaam en zorgzaam. Je mag ook boos zijn, een mindere dag hebben, jezelf terugtrekken. Alles mag er zijn en heb je ook nodig. Het zorgt voor de nodige balans in geven en nemen, in loslaten en toelaten.

Wat kunnen we leren van Leeuw?

Waar ligt jouw passie? Waar ligt jouw kantelpunt tussen aan en uit staan, tussen actief zijn en jezelf terugtrekken. Leeuw is krachtig, trots, spontaan, moedig, hartelijk en zelfverzekerd. Leeuw kent zichzelf goed, weet wat hij wel en niet kan en hoe hij hier op een natuurlijke manier mee om kan gaan.

Leeuwen zijn behulpzaam en loyaal. Leeuw straalt niet alleen voor zichzelf, hij laat ook jou stralen en zorgt ervoor dat jouw pure kern de ruimte krijgt. Leeuw laat jou zien dat je er mag zijn, dat je mag zijn wie je bent, dat jij er ook toe doet. Laat de dingen die je leuk vindt niet naar de achtergrond verdwijnen, omdat bepaalde verplichtingen voorgaan. Nee, neem de tijd voor jezelf, doe de dingen die je leuk vindt, zorg zelf voor een glimlach op je gezicht.

Uitdaging

Deze nieuwe maan daagt jou uit om meer op de voorgrond te treden, in je kracht te gaan staan en jouw talenten te laten zien. Maar pas op: Jouw kwaliteiten zijn ook jouw valkuilen! Leer je kwaliteiten op de juiste manier te gebruiken en laat je onzekerheden los.

Geniet van je dag! 😘