Nieuwe maan 23 november 2023

Tijd voor nieuwe energie! Tijd voor verandering!

De tijd tussen afgelopen Volle maan en deze Nieuwe maan voelde voor mij erg lang aan. Terwijl er natuurlijk net zoveel tijd tussen zit zoals altijd. Ik was toe aan iets nieuws, nieuwe energie, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Een paar projecten stonden bewust en onbewust “On Hold”. Al een paar weken voel ik dat er iets moet veranderen, dat alles een andere richting, bestemming krijgt, alleen wist ik nog niet Hoe, Wat, Waarom en Wanneer. Heerlijk nu alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen…

Oude energie komt weer tot leven, voelt vertrouwd en toch nieuw aan en krijgt een heel andere bestemming. 🥰

Alles is mogelijk

Zo is december ook de maand van oude en nieuwe energie. Een maand vol traditie en rituelen. Voor velen ook een maand vol drukte en verplichtingen. En een maand van warmte en verbinding. Een maand waarin alles mogelijk is, het is maar net hoe je erin staat en hoe je ermee omgaat.

Vuurteken Boogschutter

De energie van deze Nieuwe maan is afkomstig van het vuurteken Boogschutter. En Vuur is de energie waar ik van houd. Vuur zorgt voor energie, voor avontuur en maakt het onmogelijke mogelijk. Boogschutter houdt van gezelligheid, eigenheid en laat ons genieten van de grote en kleine dingen in ons leven.

Wat houdt jou warm?

Voordat we helemaal ondergedompeld worden in de koude en donkere dagen van de Winter, vraagt Nieuwe maan stil te staan bij datgene wat jou warm houdt en maakt. Er is zoveel in ons leven te vinden en te ervaren, daar waar je blij en vrolijk van wordt, dat wat warmte en geborgenheid geeft. Je hoeft er alleen maar bij stil te staan, te herkennen, erkennen en ernaar te handelen.

Het is tijd om het “oude” meer te waarderen en het een nieuwe bestemming te geven. ❤

Liefs Ellen I Your Life Your Energy
Inzicht-Balans-Energie