Volle maan 4 juni 2023

Vanmorgenvroeg, om 05:41, was het Volle maan. Deze energie is nog zeker twee dagen goed voelbaar en aanwezig. Dus mocht je vergeten zijn je edelstenen op te laden, leg ze dan vanavond nog op je vensterbank voor het raam!✨️

Boogschutter en Tweelingen

Toeval bestaat niet, nu ik net dit weekend, 3 volle dagen, een cursus volg in Roermond. De Volle maan staat namelijk in het vuurteken Boogschutter; enthousiast, avontuurlijk en toekomstgericht. Een teken dat graag studeert, kennis opneemt, vergroot, deelt en zich graag omringt met gelijkgestemden. De zon staat in het luchtteken Tweelingen; jeugdig, sociaal, vol humor, leergierig en nieuwsgierig.

Tweelingen zijn van het moment, Boogschutter zoekt diepgang en focust zich op lange termijn. Voor mij dus de ideale energie voor dit intensieve cursus weekend.

Zoek je naar meer diepgang in je leven?

Maar goed, wat mag er deze keer met Volle maan in het licht gezet worden? Zoek je naar meer diepgang in je leven? Dan is het nu het moment om je negatieve emoties (waaronder boosheid) te onderzoeken. Ben je er klaar voor of moet je eerst nog iets afmaken voor je verder kunt? Ben je nog ergens boos over en heb je dit goed weggestopt? Boosheid kan je in de weg staan en beperkt je om verder te kunnen gaan. Tijd om deze te helen. Tijd om boosheid om te zetten in actie en jezelf en anderen te vergeven.

En dit is nu precies wat ik dit weekend geleerd heb tijdens de cursus IEMT.