Volle maan 7 maart

Volle maan 7 maart 2023 13:42

Ze staat alweer een paar dagen te stralen, zo mooi hoog in de lucht. Deze Volle maan valt nog voor de Lente-equinox en geeft je net dat duwtje in je rug wat je nog nodig hebt, datgene wat je nog kan gebruiken, wat je aandacht mag geven voordat het echt Lente is.

Stel het niet langer uit, omarm het.

Geef datgene wat je steeds vooruit hebt geschoven, dat wat al lang aandacht van jou vraagt, de nodige energie. Als je het nu niet aanpakt, dan komt het er niet meer van. Laat een frisse wind door je leven waaien, laat het zonnetje je verwarmen en start met het hervinden van de kracht in jezelf door datgene aan te pakken wat je al die tijd vooruit geschoven hebt.

Maagd en Vissen

Deze Volle maan staat in het teken van Maagd. Maagd is een aardeteken en houdt van orde, netheid en structuur. Maagd zorgt ervoor dat we wat meer overzicht krijgen in ons leven. Dat alles duidelijk wordt, alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Maagd zorgt voor veiligheid en zekerheid. De zon staat in het waterteken Vissen. Bij Vissen staat gevoel en emoties centraal. Ze focussen zich liever op het mystieke, op het spirituele.

Beide tekens kunnen elkaar versterken en jouw helpen en ondersteunen in het nemen van belangrijke beslissingen, om patronen te doorbreken zowel op aards- als op zielsniveau. Je zult diepe inzichten verkrijgen, puzzelstukjes zullen op zijn plek vallen. En ook al weet je nog niet waar het je zal brengen, zet nu je eerste stap.

Nieuw begin

De eerste stap voor verandering, voor een nieuw begin. De eerste stap voor jezelf, voor je diepe verlangen. Zet je overtuigingen opzij en maak het onmogelijke mogelijk. Doe het nu, wacht niet te lang, de Lente komt eraan….

✨En vergeet niet je edelstenen op te laden!